rogue;
ayrıca o hunter 2 set bonus'u live'a geçmez , geçemez , geçmemeli
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Tier 10 setleri
AHAHAHAH
kassalar daha kotu yapamazlardi setleri grafik olarak
kassalar daha kotu yapamazlardi setleri grafik olarak
şaka gibi
roguelar direk dalgıç olmuş
roguelar direk dalgıç olmuş
Druidlerin kafalığıyla ne anlatmaya çalışıyorlar anlamadım. T9 rezildi, bu rezalet ötesi olmuş.
Ayrıca T10 2P ne kadar şahaneyse 4P de o kadar rastlantısal olmuş. T8'den bu yana gittikçe işimiz Blizzard'ın mekaniklerine kalıyor.
Ayrıca T10 2P ne kadar şahaneyse 4P de o kadar rastlantısal olmuş. T8'den bu yana gittikçe işimiz Blizzard'ın mekaniklerine kalıyor.
ben görmeyeli 10 kat iğrençleşmiş, her tier'de 1 kat eklemişler demek.
rogue setinin yapılmışı var
druid setinin kafalık hariç gerisini beğendim ben,bonusları da fena değil gibi sanki. ama rogue.. :S
Metal Gear daki ilk ninja gibi olmuş roguelar, yok hacı tek kızdığım derin konualrdan biri bu blizze karşın, derinlik katın ula çaktığımının setlerine, bekleneni vermiyorlar malesef ki...
abi oha ya. boynuz fln tamam da 2 tane ağaç çıkmış resmen. hadi taurende çok göze batmıo da nightelf de kafa bi şekilsiz bi şekilsiz.
lolbliz
lolbliz
* Item - Druid T10 Balance 2P Bonus - When you gain Clearcasting from your Omen of Clarity talent, you deal 10% additional Nature and Arcane damage for 6 sec.
* Item - Druid T10 Balance 4P Bonus - Reduces the cooldown on your Eclipse talent by 6000.
yuh :D
* Item - Druid T10 Balance 4P Bonus - Reduces the cooldown on your Eclipse talent by 6000.
yuh :D
DK 2 bonus güzelmiş.
Yine kasıcaz ;_;
Bu arada 3.3 ile conquest yerine triumph düşecekmiş. Full tier 9.25 olucaz 3 günde. xD
Yine kasıcaz ;_;
Bu arada 3.3 ile conquest yerine triumph düşecekmiş. Full tier 9.25 olucaz 3 günde. xD
* Item - Shaman T10 Elemental 4P Bonus - The cooldown on your Lava Burst ability is reduced by 15 sec.
abi benim kafam durduda
lavaburstun cdsi zaten 8 saniye lan
* Item - Shaman T10 Elemental 2P Bonus - Your Lightning Bolt spell reduces the remaining cooldown on your Elemental Mastery talent by 1 sec.
bu fena del ama stackliyosa
yane lb attikca cd surekli azalirsa guzel
abi benim kafam durduda
lavaburstun cdsi zaten 8 saniye lan
* Item - Shaman T10 Elemental 2P Bonus - Your Lightning Bolt spell reduces the remaining cooldown on your Elemental Mastery talent by 1 sec.
bu fena del ama stackliyosa
yane lb attikca cd surekli azalirsa guzel
Epey typo hatası var şu anda.
vanillada t0 dungeon setleri bunlardan daha kalite tasarlanmisti beaaah
Warrior çok kral bence. Gerçi cücelere ne giyse yakışıyor. :P
@BonePART
Lava burst CD düşürme olayı 1.5 saniyedir ya da onun gibi birşey işte.
Her LB castinde 1 saniye kısaltıyordur. 10 saniyede diğer büyüleride düşününce 3 tane falan atıyorsun işte. Buda her 10 saniyede 13 saniye CD kısalacak demek. %30-%40 gibi CD düşmesine denk bir bonus olmuş.
Her LB castinde 1 saniye kısaltıyordur. 10 saniyede diğer büyüleride düşününce 3 tane falan atıyorsun işte. Buda her 10 saniyede 13 saniye CD kısalacak demek. %30-%40 gibi CD düşmesine denk bir bonus olmuş.
Priest için tbc > vanilla > wotlk tier setleri görselliği bakımından
of o t5-t6 yokmu
of o t5-t6 yokmu
Seneler sonra çıkan t8/8.5lardan sonra bir daha, Paladin için, eli yüzü düzgün bir set göremeyiz heralde.
druidin set bonuslar yine enteresan ve guzel olmus
rogue set
http://static.wowhead.com/uploads/screenshots/normal/125558.jpg
http://static.wowhead.com/uploads/screenshots/normal/125558.jpg
ud a gider belkide diger classlara yok yani
Çirkinmiş yeni setler.
Bu rogue headleri bundan sonra hep "Bu ne lan böyle" dedirtecek şeyler olacak galiba.
@BonePART
her 10 saniyede3 3 b
3 saniye kisaltir lan
13 deil
rogue
kafada lamba var
kafada lamba var
Öne çıkan mesajlar