Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 evet arkadaslar eksik var mi yok mu bekliyoruz. konunun en basindan beri postum var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 CthuLhu said: ulan yiğit kesin sen aldırdın bu maçı bu haftaya.. holyshitsaha bizim feritim ya sen gel her hafta yaparız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 eksik var mı evet cevap bekliyoruz? ısınmaya başlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bi hafta var maça daha yahu, ne bu heyecan. yanarsınız aşınırsınız o kadar ısınmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 1 adet kaleci kontenjanı bulunmakta bu arada. Karşı kalede hayvani iyi bir kaleci olucak, kendine güvenen, bu hayvana rakip olabilecek kalitede hayv... ehm kaleciler için ek kontenjan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 heu ben kaspar la aynı takımda oynarsam mutlu olcam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bende kenderle olursam çok sevinicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 cavanagh said: pazar gününe yer yoktu önümüzdeki cumartesi yani 17 ekimde 6-7 aldık sahayı yiğitle bugün adam listesini gece ya da yarın fln buraya koyarım önceki maçlarda olduğu gibi yedek listeyi de belirtirim aynı şekilde buraya holy-kaspar-cavanagh-fizban-wishmaster-noyan-khala garanti sanırım dela-sly-gris-zaugna da gelicek zannedersem cthulhu bu maça gelemiyo, sonrakinde banko haber verip ama aklıma ismi gelmeyenler de olabilir özel mesajları fln kontrol ettikten sonra buraya yazarım yine gelmek isteyenler buraya yazmaya devam etsin gelecem dediysem gelirim ülen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 holy-kaspar-cavanagh-mr.bomb-wishmaster-noyan-khala-eshreff-babacum-khelben-zaugna-gris-sly-dela *bold yazılı olanlardan tekrar haber almamız lazım *yeni gelmek isteyen arkadaşlardan kaleci varsa eğer, kısa sürede buraya mesaj atarsa direk ekleyebiliriz onu *aklıma gelmeyen varsa yine yuazmaya devam etsin *azmo-pyro gibi başka şehirdışından misafirlere direk yer açabiliriz *daha evvelki maçlarda oynamayıp buraya yazan arkadaşların adlarını şu anda eklemedim listeye, ama kadroda yer açılırsa buraya yazdıkları ya da özel mesaj ile ulaştıkları sıraya göre kendilerine haber vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 kaleciler, şans sizde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 yeni kaleci çıkmassa eski kalecimize geri mi dönsek napsak ildeniz, ha? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 omg ildeniz the goalkeeper ? SS or never happened. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ss değil de dyna da video bile olabilir=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 valla bi video mükemmel olur. galiba en son 5 dakika ildeniz kaleye geçtiğinde 4 farktan beraberlik olmuştu :D yanlış hatırlamıyosam tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ben de oynarım valla. ama yine kondisyon problemleri, yine kondisyon problemleri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 kaç para agalar maç? kaleci olurum kaleciliğim vardı halı saha maçlarından.bayadır da kondüsyonsuzum artı hastalıktan yeni çıktım , kalecilikle başlayabilirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 6 lira oluyor kişi başı 7şerlikten oluyor maçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 tamam yer varsa kaleci olarak yazın beni o zaman. edit: herhangi birinizde eldiven varsa ve getirirse çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Ben kender'e karşı oynarım.Bence daha zevkli öylesi.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 eğer kadroda 4-5 kişilik boşluk oluyorsa aga,oyuncu olurum. kaleye dönüşümlü falan geçeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ok aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ben wish'ten olacam, kendere gol atamıyorum pek makus talihimi yenerim belki. pek atamıyorum dediğim 5 tane atarım yine, holy gibi 10 tane olmuyo ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Ben üzerim. İldeniz beni savunursa ayağa kayıyor i.ne üstüne atlarım pankreas style. /s l y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 noluyo be biz ne ara catenaccio takımı olduk böyle. illa öyle bi tat arıyosak verin holyi noyanı tekmeye kafa sokacak adamları bize, duvar örelim. forveti de ildenize bırakırız, tek başına gung ho. şaka maka dengeli kadro kuralım da zevki çıksın. belli olmaz geleni geçeni alırım da sonra vay efendim hani hayvandın da, hani senin b planın demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 babacum beni sakatlayana kadar ben de oynuyordum, sonra şemsiyeli collina olduk, sonra bıraktık :P gençlere devrettik yerimizi artık. küfür kullanmadan adımı bi çınlatın yeter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar