Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Potansiyel Cem...

ismail PK

Öne çıkan mesajlar

Bugün işte aynı çalışma ortamını paylaştığım 2 bayan var. Ben sadece işle ilgileniyorum falan sürekli kızın bana baktığını hissediyorum bakıyorum kız kafasını çeviriyor ulan diyorum ne oluyor bana bakıyorlar falan neyse

Bunaldım bir çay alayım dedim koridora yöneldim tam aynı hatun annesi ile konuşuyormuş annesi gelmiş kulak miafiri oldum yaklaştıkça anne aynı o değil mi baksana cem garipoğ.. derken kızın dibinde bittim kız ağzını tuttuğu gibi içeri gitti. :D

Döndüm annesine baktım kadın bana bakıp "hakget" dedi ve ekledi : "Kızımdan uzak dur " :D:D:D:D Diyemedim ki yaklaşmaya çalışan mı var ? Hahahah

Şaka bir yana iyiki cem yakalandıktan sonra kestirmişim saçlarımı yoksa bu gibi durumla sıkça karşılaşma ihtimalim oalcağını biliyordum. Cem'in sakalları turunculaşmış biraz benim çene kızmım da onun gibi aşırı olmasa da ama andırıyorum gerçekten o potansiyel var. Hehe

Sokakta denk gelsem insanlardan birisi aha lan cem falan dese yanlışlıkla abi dur ben valla diyene kadar gg sads

Ha birde bir çocukla sırada dururken yardımcı oldum falan sohbet etmeye başladık sordum " Öğrenci misin ?" çocuk "Evet" deyince baktım benden küçük yani ne bileyim çocuğun ilk senesinde girdiğini uniye.. "Lise ? " dedim. Çocuk Gazi Tıp deyince fail.. Ben de helal olsun diyebildim sadece uheuheu o da aklıam geldi paylaşayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Nakamura said:

Kadin 'kizimdan uzak dur bik bik...' dedigi zaman kulagina sakince egilip, 'merak etme teyze, zaten sartli tahliye oldum, kesmek yok artik' diyip dilinle yanagini yalasaydin keske, o anlardi.

HAEHUAEHAEHA

o diilde cem garipoğlu'na benzeme olayı bende de var. bileydim kafayı 3 e vurmazdım az kaldı vuracaklar beni.
Sosyal ağlarda paylaş

Kane&Lynch said:

Nakamura said:

Kadin 'kizimdan uzak dur bik bik...' dedigi zaman kulagina sakince egilip, 'merak etme teyze, zaten sartli tahliye oldum, kesmek yok artik' diyip dilinle yanagini yalasaydin keske, o anlardi.

asflksajd (tu)

kızın boyu kısa zaten kutuya sığar deseydin bide
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...