mani Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 matrix in devamı fransız ve ikizler üzerine olsun. dadından yinmez. yanına monica yı koyarlarsa daha bir güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 fransız dediğin yerde ben, kaybettin.. piis fransızlar!!! ikizlere de takke.. gitsinler camiiye ikisi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Striptiz Temel İçgüdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Masquerade said: BTTF ama McFly'sız sıçış olur. şimdi şöyle bişey var, MJF'ten önce o rol Eric Stoltz'e gitmişti, hatta çekimler bile başlamıştı (nette BTTF görüntüleri vardı bikaç sitede McFly'ı Stoltz'un oynadığı), sonradan yapımcılar lise öğrencisi olmak için fazla yaşlı buldular ve MJF'e döndüler. eğer devam filmi olgun bir McFly barındıracaksa Stoltz bu rolü oynayabilir, hem o dönemden kalan eski defter tatlıya bağlanır, hem de BTTF'yi beyazperdede tekrar izleyebiliriz. Yeter ki yapımcılar duysun sesimizi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 starwars old republic çeksinler harbiden paranın dibine köküne vururlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Trainspotting Memento Sin City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Before Sunset'in devami, serinin 3.'su 2011'de gelicek diye biliyorum gerci, real time cekiyorlar 7 sene sonrasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Dead Poets Society çekilsin ama Robin Williams oynıycaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Kaede said: yahu olur niye olmasın. Renonun oyunculuğu muhteşem eyvallahta filmi izlettiren tek etken o değildi. Ben ikisinin etkileşimi yüzünden izledim. Rolleri değiştirip portmanı yaparsın katil, verirsin yanına 13 yaşında velet oh mis portmanın ;_; suratı süper, luc abi de çok iyi sert kadın filmi yapıyor jean reno'nun yaptığını yapamaz o avrat. eline yüzüne bulaştırır, cacık olur film. nikitadaki cleaner konseptli bişi olursa olur, ama donmez luc besson tekrar bu sulara sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 emanuella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ahahahaha fede alemsin lan. jurassic park ın devamı gelsin ya,bi ara cekim asamasında diye bi söylenti vardı ama ne oldu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 fede said: emanuella ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Conan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Kaede said: yahu olur niye olmasın. Renonun oyunculuğu muhteşem eyvallahta filmi izlettiren tek etken o değildi. Ben ikisinin etkileşimi yüzünden izledim. Rolleri değiştirip portmanı yaparsın katil, verirsin yanına 13 yaşında velet oh mis Aaa-a çok iyi fikir yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 BulletRide said: Snatch veya Lock,Stock and two Smoking Barrels. Aslında devamları değil de bu tarzda bir 3. film daha çeksin Guy Ritchie rocknrolla var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 yok luc besson kaybetti zaten kendini, 10 yıldır düzgün bir filmi yok. tv filmi kalibresinde şeyleri seri yapıp çekiyor sadece. bttf'yi de bugün izleyince farkettim ki yapılsa bile zor yapılır çok, teknik olarak hikayenin sonu yok ama bir değer taşıması için anlatılan özlü mesajın birşeye benzemesi gerek. üçüncü filmde zayıf kalmıştı mesela ilk ikiye göre bu yüzden. yeni terminator'ler sırf bu nedenle eskileri yanında zayıf kaldı. mesele o setting'de tarih anlatır gibi bir bölümü aktarmak değil, insanı etkileyen bir hikaye anlatabilmek. ilk bttf'de mesela bir gence yönelik çok güzel mesajlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Tosunpaşa fln yeniden çekilmesin allah korusun çünkü çekilen her yeni-eski film de Mehmet Ali Erbil oynuyor.Aslında iyi fikir Kemal Sunal'ın ne kadar eşsiz bir aktör olduğunu görürüz ama yine de o efsaneler öyle kalsa daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 twilight serisinin kalan 3 filmi birden çekilsin 1 haftaya sinemalarda istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Liste cidden çok dandik Edik : 2 film varmış Snatch ve X-Men (x-men de film olarak falan güzel değilde wolverine var işte:)) Yani snatch kalıyor geriye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 jacabo said: BulletRide said: Snatch veya Lock,Stock and two Smoking Barrels. Aslında devamları değil de bu tarzda bir 3. film daha çeksin Guy Ritchie rocknrolla var ki rocknrolla'nın da devamı çekilecek diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Laorx said: Asıl breakfast club'a nasıl bir devam filmi çekilebilir? düşünemiyorum bile remake dışında, olay rare zaten. en basitinden yine 80lerde geçen başka bir okul başka karakterlerle ama aynı evrende geçen bir spinoff'la yada karakterler yıllar sonra karşılaşıyorlar filan (orjinal film 2 saatten uzunmuş ve rüya sahnelerini, yıllar sonrasında neler olduğunu vs de anlatıyormuş) wikipedia'da -uncut versiyonun tek kopyası yönetmen tarafından imha edilmiş olmasına rağmen bu kopyayı izlemiş insanların belirttikleri ve oyuncuların yönetmen yaşıyorken filmin geleceğinde neler olduğuna dair duydukları bilgiler- spoiler olaraktan verilmiş. sadece o kısımlardan bile indie film çıkartılabilirdi. zaten Emilio Estevez de söylüyor zaten, "eğer bir devam filmi çevrilecek olursa, kaç yıl sonra olursa olsun, orada olacağım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 mani said: star wars. her türlü gideri var. Expanded Universe ile ilgili milyon tane film/dizi çekilir. katılmıyorum, bu hafta star wars ile ilgili 3 kitap bitirmiş olarak diyebilirim ki, kesinlikle olmaz. Genç Luke'un, Leia'nın yerine kimi koyarsan sırıtır, onu geçtim bir Ewan Mcgregor'u daha kaç filmde oynatabilirsin ki? Tek alternatif CGI filmler, diziler olabilir. Ona itirazım olamaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 clone wars gibi ultra-itici çizimlerle yaparlarsa para verseler seyretmem şahsen. abd animasyon tarihinin en kalitesiz 10 yılını yaşıyor kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 DarKRideR said: ki rocknrolla'nın da devamı çekilecek diye biliyorum ben trilogy düşünülüyodu ama ritchie vazgeçti parasal sebeplerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Kinkaudonau said: mani said: star wars. her türlü gideri var. Expanded Universe ile ilgili milyon tane film/dizi çekilir. katılmıyorum, bu hafta star wars ile ilgili 3 kitap bitirmiş olarak diyebilirim ki, kesinlikle olmaz. Genç Luke'un, Leia'nın yerine kimi koyarsan sırıtır, onu geçtim bir Ewan Mcgregor'u daha kaç filmde oynatabilirsin ki? Tek alternatif CGI filmler, diziler olabilir. Ona itirazım olamaz ama. expanded universe diyorum abi. ne luke u ne leia sı. Star Wars Expanded Universe lucas tan ayrı yazılan hikayeler. Lucas ın bu konuda tek bir şartı var oda kendi yazdığı zaman dilimine karışılmaması. Onun dışında geçen her zaman diliminde yüzlerce karakter yüzlerce hikaye var. Bizim izlediğimiz star wars filmlerinin öncesi ve sonrası olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar