Gangren Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 GELMEYİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 evet elyos un ustun oldugu bır servera gecmeyı dusunuyorum gorgosda tek basıma falan artifact almaya cıkıcam yakında o duruma geldım de potun cs yetmıo :d bossu keserken :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 tek çekemiyomusun ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Riftlerin nerde olduğunu direk bulamıyormuyuz illa birisi rastlayacakda linkleyecekmi nedir çözemedim spy questi var 3 tane yapayım diyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Sticky var Dark, gosteriyor spawn noktalarini, in-game code'u kopyalarsan, butun giris ve cikislari gorebilirsin haritada. Kodlar yokmus, ama google'larsan cikar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Çok sağol :) Mavi headpiece veren spy questini yaptım ama sonra diğer quest nerde diye bakarken elite bi kuş geldi 1 shot çekti :D Diğer 2sinin experience felan düşük yapıcağımı sanmıyorum çok uzaktalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Dun biz o elite kusu oldurmeye calistik 10 kisi falan, tam bir WoW kazzak sendromu mevcut.. Random tipler yuzunden kesemedik etrafta dolasan* =/ Gayet raid boss kendisi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Fortress defansında öldüm demin,gerçi kimse defanslamıyo öyle 20 tane lvl 28 adamız :d, açıkçası ekranda 80 kişi felan vardı shift 12 yaptım direk ve bilmiyorum yani çok garipsedim pvpyi darkfalldan sonra kim kime dalıyo belli değil arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 o kus legendery olmasın :D bıde kacmaya calısma sehre kadar kovalıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar