Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PVP durumu

ohyeah

Öne çıkan mesajlar

Haftasonu, 32-33 templar karakterimle, Abyss'te Clericler ile kapışma şansı buldum.

Valla interrupt olmadan zor iş, rakip Cleric akıllı oynayıp, melee damage vermeye çalışmazsa, sadece 1 interrupta kalabiliyorsun (IJ varsa, 2)
Karşı taraf biraz daha akıllı oynayıp, Flash Heal'i kötü durumlar için saklıyorsa, zaten gg :p
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız WoW un veya WAR un aksine devasa combatlarda zırnık lag olmuyor dün bunu öğrendim bir kale savaşında. Ayarlar tamamiyle kısık olmasına rağmen makine kaldırmıyor ama :/

Spy questi yapmaya asmodea ya geçtik. Önce sakin sakin takılıyorduk sonra esas amacımızı yapınca dedik bari şansımızı zorlayıp öbürüne gitmeye çalışalım, olmazsa releaseleriz. Böyle katliam yaparak diğer quest npc ye giderken kırmızı bülten geçmişler herhalde /1 den bir yerden sonra 15 tane emo saldırıyordu asdf

5 lvl düşük adamlara raidboss gibi olmak feci zevkliymiş bunu da öğrenmiş olduk. Seismic Billow proclayınca emolara bigwigs uyarı gönderiyordu herhalde WARNING INCOMING AOE STUN diye ahah
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

Haftasonu, 32-33 templar karakterimle, Abyss'te Clericler ile kapışma şansı buldum.

Valla interrupt olmadan zor iş, rakip Cleric akıllı oynayıp, melee damage vermeye çalışmazsa, sadece 1 interrupta kalabiliyorsun (IJ varsa, 2)
Karşı taraf biraz daha akıllı oynayıp, Flash Heal'i kötü durumlar için saklıyorsa, zaten gg :p

flash heal ı kotu duruma saklama gibi bi durum yokki, 850 heallıyo 1 sn cast 3 sn Cd, genel olarak 2 li 1 combo 1 flash heal 2 li bir combo 1 flash healla zorlanmıyosun pek, instant heal sadece gerektiginde ...

Dun emo zone a gectim, lvl 30 larda 7-8 eleman kestim tek tek anca guard zone a dalınca kestiler :P (gozum donmus) ...

Cleric bence alenen OP, Sorc Op bide cleric Hunter a karsı cok iyi degil olmuyor olduremiyor, ama diger classlar lvl 50 leri ve gear farkı bilmiyorum ama 3 sn cd 1 sn cast 30 sn Cd instant cast 6 sn Cd 3 sn cast ve 2 Sn cast no cd hepsi healing Spell hangisini kacını nasıl interrupt edecen ? fake heal cast etmeye bile gerek yok ,

soru olarak hunterlarda bisi var sanırım poison spell cast etmeyi engelliyor ve 5-6 sn kadar da suruyor, nedir ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu bir whine postu değildir başta belirteyim zaten ortadadır heralde sadece düşüncelerimi paylaşmak istedim, sorc'lar gerçekten op. Adamların savunmaları, "tipik caster işte, ağır nuke ama kağıt gibi" yoo değil. O shield zımbırtısı var onu ben daha hiç patlatamadım 1v1 de asd, biraz dengelenmesi gerekiyor bazı şeylerin. Bi de o meteor var tabi ona hiç girmiyorum zaten. 36 ranger var bende bu arada...
Sosyal ağlarda paylaş

yahu bi glad gelse ne bilim chanter gelse dese ki sorc op hiçbişey yapamıyorum onlara karşı dese anlarım da. rangerım diyosun. insta sleep, silence, snare'iniz var. köpek gibi de vurup interrupt ediyorlar. air combatın kralısınız. hala qq hala qq.

op dediğin sorclara bakalım. 2sn cast sleep, 2sn cast snare, 1.5sn cast tree, 4sn cast inferno. o shield yoksa bunlar da interrupt oluyor. sorc gayet güçlü bi class ama rangera karşı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam şimdi taktiği nedir mesela, sleep durumundayken sorc üzerinde shield varsa vursan bile shield gidene kadar sleep bozulmuyor. tamam çok güzel sleep bitene kadar sorc un biyeri tutuşuyor. Shieldı patlattık sleep bozuldu tamam, sorcun ilk sleep castini de stun la bozduktan sonra ee? adam sleep atıyor shieldı tekrar çekiyor sonra başlıyor yargılamaya.. Ben sadece sorclara karşı zorluk çekiyorum bu arada ranger ın da sorc dan aşşa kalır yanı yok, qq postu falan değil.. qq laması gerekenler gladiatorler o da ayrı mevzu ahah
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlarım oynuyormuş bende nedir ne değildir diye başladım öyle bir Kahrun da Elyos bi sorcerer açtım oyun hakkında 0 bilgim vardı karakteri açtığım noktaya kadar ancak shield dediğinin cooldownu 4 dakika anlayamadım pek nası çat çut açıyor bu arkadaşlar ileride cooldown azaltma yada farklı shieldlar varsa affola =) Daha lvl 20yim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...