sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 http://vimeo.com/6921606 İzliyorum, hoş diyorum, fikir güzel, anlatım güzel, anlatılan güzel diyorum. Son karede Zaman yazıyor, kopuyorum. "Demek ki" diyorum "çivici katil adam öldürmeyin temalı film çekse, deniz baykal gençlerin önünü açmak lazım dese, Yıldırım Demirören başarısız yönetimin istifa etmesi gerektiğini söylese anca bu kadar inandırıcı olur" diyorum. Dönüp işime bakıyorum.
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 evet ama işte Zamana karşı önyargı yıkılamaz ! asd
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 escibir said: "Demek ki" diyorum "çivici katil adam öldürmeyin temalı film çekse, deniz baykal gençlerin önünü açmak lazım dese, Yıldırım Demirören başarısız yönetimin istifa etmesi gerektiğini söylese anca bu kadar inandırıcı olur" diyorum.
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 fetoşcu gencligin göz nurudur. @sg-1 sen birini sev be kardesim. hep muhalefet hep muhalefet
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Reklam güzel de Zaman'ın vizyonuyla alakası ne çözemedim
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Skroce said: @sg-1 sen birini sev be kardesim. hep muhalefet hep muhalefet filmi beğendim, reklam olarak inandırıcı bulmadım. düzenli olarak Zaman okurum internetten. yudum yağı kullanınca havaya uçacağınıza inanıyorsanız zaman'a da inanabilirsiniz tabi, ben engellemiş olmayayım.
Tokasra Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mortis said: evet ama işte Zamana karşı önyargı yıkılamaz ! asd
Apis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Aynı yaftalama reklamında olduğu gibi. Samimiyetten uzak gözüküyor. Çünkü onlarda gayet önyargılılar, aynı daha önce insanları yaftaladıkları gibi. Ha reklam güzel. Keşke başka bir ürüne ait olsaymış ama =)
-007- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Tam liboş reklamı olmuş işte. Benim merak ettiğim asıl olay: Arkaplandaki dandik seslerin seçilmesi için ne kadar zaman ve enerji harcandığı.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 karakterler mekanlar bizden değilmiş, ama iyimiş olmuş aferim kim cektiyse. şimdi bitti, sondaki efekt iyimiş be.
-007- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Zaman gastesinin (gazetesinin değil) bir sonraki muhtemel reklamı: anayasayı yıkmanın zamanı gelmedi mi? Bir sonrakinde de oraya ülke gelir tabi.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 adamlar bu başlığı öngörüp çekmiş filmi adeta. (tu)
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 reklam, dünyanın en iyi reklamı olsa ne yazar. eşşeğe altın semerde vursan eşşek yine eşşektir hesabı zaman yine zaman.
-007- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Zaman ne kadar harcama yaparsa yapsın şeriatçı olduğu gibi gözüken imajını değiştiremez = Reklam başırısız olmuştur geçmiş olsun.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 of 007 başarısız dedi tamam kaldırırlar reklamı artık
-007- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 reklamın devam etmesi işime gelir kaldırmasınlar.
Apis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Sam said: adamlar bu başlığı öngörüp çekmiş filmi adeta. (tu) Google'da "laikçi www.zaman.com.tr" yaz, çıkan sonuçlardan 3-5 tanesini rastgele oku mesela. Geç bunları sizi gibi laik ateist agnostik aczmendi musveddeleri işine gel, ordan atla Hüsyin Üzmez vakasına bak vs vs... Önyargı, yaftalamak neymiş baya güzide örnekler =) Bu durumda eee? Dinime küfreden müslüman olsa hikayesi, samimiyetsiz bir reklam. Ha çok güzel bir reklam aslında dediğim gibi ama keşke daha samimi gözükebilecek bir şirket için fln olsaymış.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 doğru birşeyi sırf falanca dedi diye reddetmekten daha iyi örnek olamaz önyargıya.
-007- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Kimin dediği tabii ki önemli: zaman örneğinde de olduğu gibi genel laflar kimin dediğine göre farklı anlamlara gelebilir. O yüzden zaman diyorsa şeriatçılık açısından düşünmek lazım, bunun da sebebi zaman gezetesinin herkes tarafından bilinen çizgisi. Zaman imajını değiştirmek istiyorsa bunun yolu reklamlarda genel geçer laflar etmek değil haber politikasını değiştirmektir, bu millet gerizekalı değil.
Apis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 http://kafa.bobiler.org/upload/photographs/140247138z.jpg Valla Zaman gazetesiydi yaftalamayın diyen ama bak elimizdeki mala. Şimdide önyargıdan dem vuruyor. Hayırdır inşallah.
Öne çıkan mesajlar