harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 MİLLİYET said: Fenerbahçe'nin Real Madrid'den 3 sezon önce renklerine bağladığı Roberto Carlos, Real Madrid'de 6 ay bedava oynayabileceğini söyledi. France Football'un haberine göre, Dünya Kupası Eleme maçları nedeniyle lige verilen arada İspanya'nın başkenti Madrid'de giden 36 yaşındaki tecrübeli futbolcunun, As Radyosu'nda yaptığı söyleşide, Galacticos'ta çok güzel anıları olduğunu belirterek, "Burası benim evim, takıma geri dönmeye hazırım, 6 ay bir ücret almadan yine oynayabilirim" dediği ifade edildi. Moldova'daki Sheriff maçından sonra Aralık ayında Fenerbahçe'den ayrılacağının sinyallerini veren Roberto Carlos, konuyla ilgili olarak İspanya'da yayın yapan AS Gazetesi'ne yaptığı açıklamada ise, "Türkiye'deki 3. sezonumdayım. Aralık ayında ayrılmaya karar verdim. Brezilya'ya dönmek ve orada bir takımda forma giymek istiyorum. Ülkemi özledim, evimi özledim ve ailemi özledim" dedi. Bu arada, Roberto Carlos gazeteye bir itirafta da bulunarak Fenerbahçe'yle sözleşme imzaladıktan sonra Real Madrid formasını Ocak ayından Haziran ayına kadar bedava giydiğini ve hiçbir ücret almadığını söyledi. Carlos, Real Madrid'in kariyerinde çok önemli bir yere sahip olduğunu ve bu yüzden bu kulübe minnet borçlu olduğunu da sözlerine ekledi. Dünyaca ünlü yıldız oyuncunun yakın çevresine yaptığı esprilerde ise "Eğer isterlerse 6 ay daha Real Madrid formasını giyerim" şeklinde konuştuğu öğrenildi. İlgili LINK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 futbol bölümünün sg-1'i olma yolunda gidiyorsun.. gogogo c/p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 C/p yaptığı haberler önemli haberler olsa içim yanmayacak. transfer konusuna yazarsın aralıkta gidiyomuş diye altına da link atarsın olur biter. çok da önemli bir olay değil zaten en geç bu sezon sonu gitmesi bekleniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 CthuLhu said: futbol bölümünün sg-1'i olma yolunda gidiyorsun.. gogogo c/p ucuz taklit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ücretsiz yazıyo ya, bold'a alalım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 gitsin, önce teşekkürederiz emekleri için sonra iyi bir transfer yaparız yerine. iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 abi ben roberto carlossuz naaparım :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Holy said: C/p yaptığı haberler önemli haberler olsa içim yanmayacak. transfer konusuna yazarsın aralıkta gidiyomuş diye altına da link atarsın olur biter. çok da önemli bir olay değil zaten en geç bu sezon sonu gitmesi bekleniyordu. Doğru söze ne denir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 aziz yıldırım zaten aralıkta konusacagız dıye söz vermişti.Bunda haber değeri taşıyan bişi yok,güzel giden fb yi bozma telaşı aynı luca toni gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 carlos un aralıkta gidiceğini çoğu kişi biliodur ztn. gitsin yerine daha iyisini bulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Güle Güle Carlos, hoşgeldin Fabiano! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Adam zaten öküz gibi para kazanıyor sponsor o bu şu derken 6 ay Real Madrid de bedava oynamış koyar mı ona ya 126 ay para almış 6 ay almamış vah vah zavallı Carlos Not:Evet araştırdım 11 yıl forma giymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Real'de bende bedava oynarım.Ayda 300-400 üstüne de para verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Sapık mısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 BulletRide said: Real'de bende bedava oynarım.Ayda 300-400 üstüne de para verebilirim.Aynen sırf o atılan golden sonra Ronaldo'nun Kaka'nın yanına gitmek Barnebau da çıkmak için üstüne para bile veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Wishmaster said: Sapık mısın :D Realciyiz.Franco'nun çocuklarıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bir galatasaraylı olarak söylüyorum; 2 mantıklı post at şu futbol bölümüne artık harrykewell, hiç değilse gs'lıyım diye dolanma ortada ben utanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar