Hagii Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 2.5 senedir beraber olduğum ve evlenmeyi düşündüğüm birisi başkasına benim hakkımda şöyle demişsin diyerek benden ayrıldı. ilk defa yaşıyorum bu duyguyu ama ne yapacağımı da bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 abi demek ki kız senle bişi düşünmüyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 dediği şeyi dediysen cidden e ayıb etmişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Tam olarak aynı neden olmasa da süre benimkiyle aynı. Benim de yaz başında oldu ayrılığım. Gerçi seninkinin olayı daha kesin değil. Benim gibi mallık yapıp kızın üstüne gidip daha çok olayları karıştırma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 birisine ne demişsin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 NE DEDİN BİRADER SÖYLESENE ? SÖYLE Bİ Bİ DAHA SÖYLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Nasip kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Dememiştir bence bişi. Yoksa dedin mi leyn yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Abi ne samimiyetsiz ilişkiler yaşıyorsunuz ya yıllarca bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 hayatta inanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 "Pen Duick" said: Abi ne samimiyetsiz ilişkiler yaşıyorsunuz ya yıllarca bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 yine mi yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 gün geçmiyor ki paticikten biri daha sevgilisi&kız arkadaşı & yazdığı kız ile sorun yaşamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 demiş mi peki? dediyse eğer, ben olsam gider o lafı dediğim kişiyi tartaklarım önce.. ulan ağzında bkla niye ıslanmıyor lan! bak sinirlendim şimdi.. boşboğaz manda! du sakinleyeyim de bi.. çeneni kırarım lan senin geveze eşek! neyse bi soluklanayım abi ben.. dingiloğlu dingil ne çenebaz herifmişsin sen be laklak hasan! her neyse, olaya karışmak bize düşmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 "Pen Duick" said: Abi ne samimiyetsiz ilişkiler yaşıyorsunuz ya yıllarca bi de. samimi olmadığı için 2,5 senedir başkasına bakmadım değil mi? bu lafın yalan olduğunu,o kişi ile yüzleşmek istediğimi söyledim fakat kız tutturdu. neden kötü konuşsun, birşey var ki dedi tarzında konuştu en son bunlar bahane ayrılmak istiyorsan ayrılmak istiyorum de dedim. o da ayrılalım dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Sende sevgilinden ayrıl abi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Kısa olsa güvensizlik belki dicem de 2.5yılda güvensizlik olcağını sanmıyorum bahanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 1. bu develeri sallama, post kasiyolar 2.bahane aramis ve bitmesi gereken bitmis, senin icin de iyi olmus bu kafa yapisiyla evlenme zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 patide herkez sap olucak yakinda. mevsimden heralde eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Herkes o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 dory said: 1. bu develeri sallama, post kasiyolar 2.bahane aramis ve bitmesi gereken bitmis, senin icin de iyi olmus bu kafa yapisiyla evlenme zaten. bu kafa ile derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Bir gün birisi de gelip şuraya "Kız arkadaşımı terk ettim ohhh çatlasın" diye konu açsa ya be arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 kızın kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Bu kafa; http://blogs.discovermagazine.com/loom/files/prevsite/hobbit%20head-lo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar