Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeniden ve yine work and travel

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu sene çok daha ucuz maksat gençler gitsin eğlensin öğrensin amerika görsün
erken kayıtlarda 200 dolar'a kadar indirim
toplamda 1400 dolar ödeyerek amerika yolcusu olabilirsiniz 3 belki 4 katı para kazanıp geri dönersiniz
başvurular ben ayrıntılı bilgi istiyen bana ulaşsın
Mesaj tarihi:
eger ileride amerika icin kariyer vs dusunen varsa, pasaportunda bi amerikan vizesi hic kotu olmaz, work&travel olayindada olabildigince eglence parklarini yada dondurma arabalarini secin heleki miami e giderseniz kizlara memelerini gorme karsiliginda
dondurma verebilirsiniz :D

hatta biraz daha iyi cocuk olursaniz sirinleri bile gorebilirsiniz,
ama genelde sonraki vaad onceki vaadlere gore daha vurucu olmasi lazimken hayret benim cumlemde bu olmadi.
Mesaj tarihi:
bu seninle ciddi bir konuşalım.

bu seneki work and travel ım baya bir sorunlu geçti.

ben aynı yere gitmek istiyorum ayrıca aynı işi yapıcam büyük ihtimal ile. yalnız 2. işe ihtiyacım olacak ondan dolayı bir garsonluk işi arıyorum. güzel bi restaurantta. gerçi restaurantlarını biliyorum oraların ama gideceğim yerin kaçının application ununu bulursun work and travel anlaşmalı bana mail at.
Mesaj tarihi:
sdfds 1400 dolar indirimli hali mi? kkthxbye
geçen sene aralık sonu 1100$ verip gittim, gayette memnun ve paralı döndüm alaskadan. Daha ekimdeyiz ve 1400$ ucuz diyorsunuz :D Bu sene de gideceğim aynı firmayla kısmetse. Konunuzu baltalamak değil amacım sadece yaşadığım şeyleri söylüyorum.
Mesaj tarihi:
aquila said:

gelmeyin lan amerikaya, oldugunuz yerde calisin, burda is bulamayanlar var, bi de size mi is bulucaz.

hangi angut bulamıyor olm orda iş
Mesaj tarihi:
aramil said:

sdfds 1400 dolar indirimli hali mi? kkthxbye
geçen sene aralık sonu 1100$ verip gittim, gayette memnun ve paralı döndüm alaskadan. Daha ekimdeyiz ve 1400$ ucuz diyorsunuz :D Bu sene de gideceğim aynı firmayla kısmetse. Konunuzu baltalamak değil amacım sadece yaşadığım şeyleri söylüyorum.

abi seninki "work and travel" değil "work".
Mesaj tarihi:
Ankara Tunalı'da Ukla Abroad var viz falan filan her şeyi hallediyorlardı sanırım tanıdığım bayan var orada çalışan ve kaliteli bir firma sıkıntıda kalmazsınız amerika'da ciddi düşünen olursa yönlendirebilirim. İst da falan da şubeleri var sanırım bursa falan.
Mesaj tarihi:
aramil said:

gezi kısmı da oldu ama tabi çalışmaya oranla daha az. O tamamen tercih meselesi. Burada seçilecek firmayla ilgili değil kesinlikle.

bari ing. i ilerlemesine yardımı oldumu yoksa work olmuş harbi...
  • Yeni Oluştur...