adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 bu sene çok daha ucuz maksat gençler gitsin eğlensin öğrensin amerika görsün erken kayıtlarda 200 dolar'a kadar indirim toplamda 1400 dolar ödeyerek amerika yolcusu olabilirsiniz 3 belki 4 katı para kazanıp geri dönersiniz başvurular ben ayrıntılı bilgi istiyen bana ulaşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 nası 3-4 katı para kazanılıomş,giden bi sürü arkadaşım var kimse kazanmamış bizimkiler mi mal acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Vallahi güzel biryere kasiyer olarak falan yollayabileceksen tamam. ama kalkıp alaska dersen olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 adamın biri gayserili dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 yollarım güzel bi yere kasiyer numaranı mail'ini ve adını soyadını yaz PM'den hemen hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 umut tacirliği yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Kamyona atıp Amerika diye Edirne'ye gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ben de kuruyemisciyim, "leblebide super indirim", "gencler findik yesin, zihinleri acilsin" diye baslik acabiliyo muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 gelmeyin lan amerikaya, oldugunuz yerde calisin, burda is bulamayanlar var, bi de size mi is bulucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 eger ileride amerika icin kariyer vs dusunen varsa, pasaportunda bi amerikan vizesi hic kotu olmaz, work&travel olayindada olabildigince eglence parklarini yada dondurma arabalarini secin heleki miami e giderseniz kizlara memelerini gorme karsiliginda dondurma verebilirsiniz :D hatta biraz daha iyi cocuk olursaniz sirinleri bile gorebilirsiniz, ama genelde sonraki vaad onceki vaadlere gore daha vurucu olmasi lazimken hayret benim cumlemde bu olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 BulletRide said: Kamyona atıp Amerika diye Edirne'ye gogo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bu seninle ciddi bir konuşalım. bu seneki work and travel ım baya bir sorunlu geçti. ben aynı yere gitmek istiyorum ayrıca aynı işi yapıcam büyük ihtimal ile. yalnız 2. işe ihtiyacım olacak ondan dolayı bir garsonluk işi arıyorum. güzel bi restaurantta. gerçi restaurantlarını biliyorum oraların ama gideceğim yerin kaçının application ununu bulursun work and travel anlaşmalı bana mail at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ya work and travel gibi diil de ben zaten burdayim para veriim bana is bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 sdfds 1400 dolar indirimli hali mi? kkthxbye geçen sene aralık sonu 1100$ verip gittim, gayette memnun ve paralı döndüm alaskadan. Daha ekimdeyiz ve 1400$ ucuz diyorsunuz :D Bu sene de gideceğim aynı firmayla kısmetse. Konunuzu baltalamak değil amacım sadece yaşadığım şeyleri söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 mezunları da gonderiyo musun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 mezunlar gidemiyor sanırım. yüksek lisans falan başlatırsan olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 yok be geyigine soyledim zaten. mezun olduktan sonra work and travel'da vakit harcar mıyım hic =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 1 - konuyu açtığın yer yanlış. 2 - böyle reklam olmaz. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 t.c. kimlgi olana ne zamandan beri vize veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 aquila said: gelmeyin lan amerikaya, oldugunuz yerde calisin, burda is bulamayanlar var, bi de size mi is bulucaz. hangi angut bulamıyor olm orda iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 aramil said: sdfds 1400 dolar indirimli hali mi? kkthxbye geçen sene aralık sonu 1100$ verip gittim, gayette memnun ve paralı döndüm alaskadan. Daha ekimdeyiz ve 1400$ ucuz diyorsunuz :D Bu sene de gideceğim aynı firmayla kısmetse. Konunuzu baltalamak değil amacım sadece yaşadığım şeyleri söylüyorum. abi seninki "work and travel" değil "work". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 gezi kısmı da oldu ama tabi çalışmaya oranla daha az. O tamamen tercih meselesi. Burada seçilecek firmayla ilgili değil kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Ankara Tunalı'da Ukla Abroad var viz falan filan her şeyi hallediyorlardı sanırım tanıdığım bayan var orada çalışan ve kaliteli bir firma sıkıntıda kalmazsınız amerika'da ciddi düşünen olursa yönlendirebilirim. İst da falan da şubeleri var sanırım bursa falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 aramil said: gezi kısmı da oldu ama tabi çalışmaya oranla daha az. O tamamen tercih meselesi. Burada seçilecek firmayla ilgili değil kesinlikle. bari ing. i ilerlemesine yardımı oldumu yoksa work olmuş harbi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar