BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 abi blizzardin en buyuk hatasi bence budur ya sirf bu adamlarin oynunu oynamak icin binlerce kisi wc3 aldi su adami alip yeni oyun yaptir demiyorum ama mesela sc2 icin bi map yaptirt update ettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 salla abi sc2 map editorda ben sana side scrolling beat em up yaparım onu oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 abi ite sen beat em up yaparsan bu herif ayri oyun yapar ondan diyorum ulan nolcak al adami ayda 10000 dolar maas versen sana koyarmi blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 e ben absarılı bulmuyom mesela dotayı, acıkcası wc3 le iliskilendirilmesi gereksiz geliyo bana, bulasmasın daha iyi yanı bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 cidden salak bliz şu adamı alsaydı da releasede "YENİ DOTA BURDA" diyebilseydi bayağı arttırırdı satışlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Cuce said: e ben absarılı bulmuyom mesela dotayı, acıkcası wc3 le iliskilendirilmesi gereksiz geliyo bana, bulasmasın daha iyi yanı bana kalırsa. cuce sen msnide mantikli bulmuyosun icq kullaniyosun o sebeble seni baz almiyorum eauheua abi salih evet aynen ole ice frog yeni bi aciklama yapcakti yeni dotalari sc de yapiyorum diye trink 1 milyon satis extradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Kotick "dota hero" serisi cikartmaya karar verecek önce ki öyle bir hareket yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 dota herolari wc3 ve wow herolari ile ayni abi nasil olcak o is axe grom hellscream yurnero bladedancer mi ne morphling water elemental hepsi ole usenmesem yazcamda dotaisimlerini unutmusum glacious jaina felan iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 blizzard ayarında bir firmanın "aha biz scII'yi yaptık, elemanda scII motoruyla oyun yapacak işe aldık onu, dotacılar bize gelin" demesi büyük firma imajına çok ters. scII zaten şuursuzca satacak, oyun bile olmayan oyun modu olan birşeyle karizmayı çizmezler. valve gibi ayrı bir oyun olarak yaklaşsalar olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 BU NE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Metalika gitar hiro gibi Glacious dota hiro yaparlar heh saka bir yana da cidden ayrıca parayla satıp milleti sagamayacaklari bir mod için neden uğraşsınlar? Burada aynı oyunun devamını üçe parcalayip satan bir şirketten bahsediyoruz. Hayatta yapmazlar oyun icine öyle ek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Batar cs klonu olur release date 20 yil sonra olur diyenlere portal diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 HoN u deviremez. 2 ytlem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 huun said: blizzard ayarında bir firmanın "aha biz scII'yi yaptık, elemanda scII motoruyla oyun yapacak işe aldık onu, dotacılar bize gelin" demesi büyük firma imajına çok ters. scII zaten şuursuzca satacak, oyun bile olmayan oyun modu olan birşeyle karizmayı çizmezler. valve gibi ayrı bir oyun olarak yaklaşsalar olabilirmiş. abi scii de oyun yapcak artik arkadas demicek ki herif ARTIK OYUNNARI SCII DE CIKARCAM dicek o kadar blizzin aciklamasina gerek yok k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 cado said: toggie said: valve adı gecince insan bi hassxtir diyo. bunla ugrasacaklarına episode3 ü bitirsinler bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 dotanin wc3 un satislarina yardim ettigini dusunuyorsunuz ama, bnet dota ladderi filan desteklemiyordu, cani sikilan quitliyordu. o yuzden insanlar farkli unofficial platformlara yoneldi. b.net resmen ladder hazirlamadikca resmi destegini koymadikca, dota clone u bir oyunun sc2 iye uygulanmasi, sc2 nin satislarini dusurur, emulation serverlarina kan getirir. Dikkat ettiyseniz sc2 de lan destegi yok, bunun tek sebebide emulated serverlari ortadan kaldirmak. Dolayisiyla, blizz icefrogu valve de ise aldirip baska oyun yaptirsa islerine gelir, sc2 satislari artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 2 kere okudum anlamadım... olası Warcraft4'te dota olmaması yada sc2'de dota mod'u olmayışu nasıl işine gelicek blizz'in anlamış degilim. Sc oynayan sc oynar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ben de anlamadım hakkaten. sc2 nin satışları neden artıyor ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 isinede gelmiycek zaten, isine gelmediği gibi amatör durucak "bakın bu adamıda tuttuk oda bize calısıcak" diye, sanki kendi sunduklarını yetersiz buluyorlarmıs gibi. aynen dediğin gibi sc oynıyan sc oynıycak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Glatheros said: dotanin wc3 un satislarina yardim ettigini dusunuyorsunuz ama, bnet dota ladderi filan desteklemiyordu, cani sikilan quitliyordu. o yuzden insanlar farkli unofficial platformlara yoneldi. b.net resmen ladder hazirlamadikca resmi destegini koymadikca, dota clone u bir oyunun sc2 iye uygulanmasi, sc2 nin satislarini dusurur, emulation serverlarina kan getirir. Dikkat ettiyseniz sc2 de lan destegi yok, bunun tek sebebide emulated serverlari ortadan kaldirmak. Dolayisiyla, blizz icefrogu valve de ise aldirip baska oyun yaptirsa islerine gelir, sc2 satislari artar. dota , corridor , warlock kesinlikle ama kesinlikle wc3'ün satışlarını çok artırmıştır.Diğelim ben orjinal wc3 + frozen sahibi biriyim ve asla wc3'ü normal oynamam stratejisi hiç hoşuma gitmiyor ama belki hayatımda en cok oynadığım oyunlardan biri wc3 dür.Benim gibi bir sürü insan mutlaka vardır(en az 15 arkım bu şekilde). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 bakalım hon'a editör konacak deniyordu konursa awesome olucak ama ne zaman.... Aynı şeyi icefrog'ta yapıcaktır eminim.. Eğer hon map editör konusunda sallanırsa ve İcefrog ondan önce yaparsa Ortada hon diye birşey kalmaz... Bence en eönemli şeylerden biri map editor... Castle fight isterik, td isterik , Fun içerikli mapler isterik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 dota'ya yeni hero eklemiş bu arada eleman. eli dursa ayağı durmayan tiplerden olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 neyini anlamadiniz ki, ladder yok diyorum, b.nette quitledigin zaman dotada bir penalti almiyorsun, eh 4v5 dotada gayet zevksiz, bu yuzden insanlar dota ladderi olan sistemlere yoneliyorlar, bunlarda unofficial free serverlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar