rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu nereye açacağımı tam olarak kestiremedim, bu yüzden yanlışsam şimdiden özür dilerim. Şimdi yakında bir davada şahit olarak bulanacağım. Olayın yaşandığı gün jandarma ifademi almıştı. Acaba davada tamamı ile bu tutanağa bağlı kalmak mı zorundayım? Çünkü olayın heyecanıyla yaptığım bir takım hatalar mevcut. Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 konu dışına açacaktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Dava'nın sebebi ve yaptığın hataları da söyle yardımcı oluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Ne kadar cikcagina bagli. Taraf filan degistirmeyi mi dusunuyorsun ahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yok canım taraf falan değişmeyi düşünmüyorum, takımımdan memnunum :P. Tek sorun olay heyecanıyla bir kaç hata yapmış olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Oyle ufak detaylari degistirebilirsin bisi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 dizilerde rakip avukat/savcı "olayın heyecanıyla hata yaptığınızı söylüyorsunuz, bu dediğinizde de hatalı olamaz mısınız? evet ya da hayır sadece lütfen. başka sorum yok" deyip dağıtıyor ama gerçekte nasıl bilemiyorum. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Olamam, çünkü şu an serinkanlı hareket edebiliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Aynı cem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 baski altinda aldilar ifademi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 çok temel şeyleri farklı söylemediğin sürece sorun yok ifade verdikten sonra aklıma gelen birkaç şey daha var falan dersin onları belirtirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 doğruyu söyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 federaller zorladı o yüzden heyecanlandım de mahkemede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 "lanet olsun adamım, kafana koca bir desert eagle dayanmışkene sen de ufak hatalar yapabilirsin. hepsi o pis zenci polisin yüzünden" demelisin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 fak dis şit de diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Sam said: dizilerde rakip avukat/savcı "olayın heyecanıyla hata yaptığınızı söylüyorsunuz, bu dediğinizde de hatalı olamaz mısınız? evet ya da hayır sadece lütfen. başka sorum yok" deyip dağıtıyor ama gerçekte nasıl bilemiyorum. (:P) Türkiye'de avukatın işi dosyayı hazırlayıp verip yanında oturmak öyle dehşetengiz savunmalar yok pek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Nakamura said: fak dis şit de diyebilirsin. olaiblir bak bu iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 unuttum de çık git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Nakamura said: fak dis şit de diyebilirsin. dsfadahf sonuna yor anır ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar