ermynorac Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 FIWC gibi her takımın 5 yıldız olabileceği bir seçenek olsa güzel olurdu. Farklı takım ama güçler eşit. yok ama :) FIWC'de de nedense hep Real Madrid seçiyorlar anlamıyorum. Adamın favori takım çıkıyor Rangers.. değişiyor Real Madrid'e hepsi aynı olmasına rağmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanli_turk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 sanli_turk said: psn:sanli_turk istediğim takım:valencia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanli_turk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 istediğim takım:valencia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ben hala kurada ısrarcıyım. kime ne gelirse şans işi, hem yeni takımları keşfetmiş olursun takım yelpazeniz genişler.tabi anlaşan takımlar aralarında takas yapabilcekler. Ama masquarede en azından bi liste çıkar kaç kişi çıkıyo fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HatoriKenji Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Bencede kura yöntemi en makbulu zaten bu tür organizasyonların geneli böyle yapılır her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ya isteyen istediği takımı aldıktan sonra kuraya gerek yok bence. belli bi takım için anlaşmazlık olursa o zaman ilgili taraflar arasında çözülür olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 benden başka çelsi diyen göremedim mesela. ilk turnuvadada çelsiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bi iki hafta daha bekleseniz de ben de gelsem =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 sanli turk bi sakin ol tamam valencia sin bende bayern istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 E hadi başlayalım artık vizeler falan gelecek sonra hepten yalan olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ulan karar veremedim tek tek bakmak da üşendiriyo bi hayırsever moderatör kılıklı biri kim ne istiyo bi derleyip tek mesaja yazsa da iş ciddiyete binse artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ben de gelcem lan yer var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 oyun cuma elimde olur diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ligi açında millet yavaş yavaş dahil olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Aldım oyunu Psn:custodeme ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ya bu takım olayını fazla kıllarsak yalan olacak bu lig gibi :P herkes istediği takımı alsın bence. Ben hala GS fantazimi sürdürüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 mokoko: Rendell_ Masquerade: uhalnight (Barcelona) Aiko: aiko1905 progamer: Rabec Minerva: hivpluz (Galatasaray) Dennis: lDennisl (Inter) ermynorac: azap20 (Chelsea) sanli_turk: sanli_turk (Valencia) fab: fabbronzewrist CusTodeM:custodeme shapshal: dorlinoglu (Real Madrid) Atladığım biri varsa hatırlatsın, şu an katılmak isteyenler ve istedikleri takımlar bunlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ck350 - man utd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ben ve çelsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 barcelona real madrid fln hep alınmış. Futbol taım bilgim de genel oalra onarl ile sınırlıydı :D Kura fln olmicaksa bi takım fln önerin bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 banada Arsenal yazılabilir. ya da Atlético Madrid... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 -çift olmuş, pardon- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 oha adam beni yazmamış cul_ juventus tabi turnuvaya yetişebilirsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ben gs bayern barca üçlüsünden birini istiyorum nolcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 lige nasılsa sonradan katılınıodu dimi.millet alısana kadar gelirim bende :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar