Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 bu başlık "namaz kılmak için sınavda ara isteyen biri varmış, kaynak ekşisözlük" denip açılan 300-500 mesajlık arbede başlığına benzedi. asparagas üzerinden millet birbirini yemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 indir o eli sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 kermit said: siz fatihle kardeşmisiniz yoksa ? din kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ruhsat alıncakmış diye biliyorm ben.ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Llama said: yav said: filtre nası filtre ya mekanda içilen sigara dumanları doğaya zarar vermiyor mu yani xD ne alaka bu yasanın bi mantıgını tekrar düşün arada 10 sayfa geçmiş yeni gördüm xD dostum sen benim postumun mantığını anlamamışsın dalga geçtimdi halbusi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Hayat bu, hersey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Erzurum'da olsun bir zahmet. İnsanlar kışın sigara içeceğim diye donacaklar yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 reddiye said: Biri filtre demiş Buyrun (: BEN SAKSI DEĞİLİM BANA SAKSI MUAMELESİ YAPAMAZSINIZ! BEN TÜRKİYENİN EN BÜYÜK FİLTRE FABRİKASININ AR-GE MÜHENDİSİYİM BANA SORACAKSINIZ HEP BANA SORACAKSINIZ!11!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 pekiii TÜRKİYENİN EN BÜYÜK FİLTRE FABRİKASININ AR-GE MÜHENDİSİ, kansorejen maddeleri de süzebilior mu tasarlardığınız filrre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 9 x 10^-7 mm^2 ye kadar hava filtreleri sızdırmazdır ama krom 3 gibi kanserojenler malesef geçer aslında özel üretilebilecek modeller ile (mesela bizim fabrikada daha ben 6000 tl lik filtre duymadım(gerçi o makineleriyle flndır)) katran gibi parçalar yamulmuyorsam hava kurutma bölümündeki granürlerde takılır. Yarın lab. dayım tüm hava filtrelerinin kağıt test değerlerine bakarım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Macera doluymus hayatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Fistan said: dünyadaki en katı sigara yasağı olan 2. ülkeyiz irlanda dan sonra. norveçte de var bizdeki kuralların aynısı,ne barlarda ne kafelerde sigara içilemiyor,sadece evinde ya da dışarda içebiliyosun. ev de sana aitse tabi.çoğu kiracılar evinde içirtmiyor sigara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 balon said: lan fede, kız arkadaşımdan sigara yüzünden ayrıldığım aklıma geldi ,allah seni ne etsin. nasıl bi başlık , nasıl bi içerik. terbiyesiz herif. ben de sigara yüzünden ayrıldım olm ne var. korkularımın üzerine gidiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 elaidi said: valla kimseyi tutmuyorum kolundan gir burda alışveriş yap diye. asarım kapıya "burada arada sırada sigara içilmektedir" levhasını. aptal olan girmez. Aynı mantıkla dolmuşçu da kolundan tutmuyo kimseyi "gel bin" diye.Ancak işe,okula gitmek isteyen dolmuşa binmek zorunda kalıyor.Ben nerden biliyim o dolmuşun sigara içilen olup olmadığını. Yani kendi kapalı alanında istediğini yaparsın ancak bu alanı ticari olarak kullanamazsın Yazı yazmakla da olmaz bu iş.Örnek "satılan mal bozuk da çıksa geri alınmaz kontrolünü doğru yapsaydın" gibi bir yazı yazamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 aptal olan girmez ne demek, akıllı olan girmez oyle bi durumda. zaten oyle bisey olması soz konusu degil. magdur olan icmeyen degil icen olacak her sekilde, alısın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 oh be mantikli bi sisteme oturuyor sonucta olmasi gereken budur abicim bu masrafi ve ozeni gosteremeyecek adam almaz bolece her yer sigarali olmaz amaan simdi sigara nazileri gelicek bidi bidi we dont got the balls arkadaslar gidelim diyo kiramiyoruz yanliz mi halalim qq qq qq diye aglicak ben tartismiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 tartısma zaten abi okumamıssın cunku. boyle bi cozum yok sigara yasagına karsı. sadece birinin sallaması baska bisey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 halalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ARKADASLARI SIGARA ICIYOR DIYE YANLIZ KALMAMAK ICIN ONLARLA SIGARA ICILEN MEKANA GIDEN ADAM http://farm4.static.flickr.com/3025/2583572675_b2740d5652.jpg?v=0 ARKADASLARI SIGARA ICIYOR DIYE YANLIZ KALMAMAK ICIN ONLARLA SIGARA ICILEN MEKANA GIDEN ADAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 sallamaymis, kalkmiyor yasak falan. beter olun HAHAHAHAHAHA. OH TEMIZ HAVA. BARDA GOZLER YASARMADAN OTURMAK... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bu hala bizim sigara icilen bar istegimizi deistirmiyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 cam fanus yapılması yasal olur belki ilerde. gecersiniz icine icersiniz barda. sonra onu da istemiyoruz dersiniz siz gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 masa atsinnar cam fanusa yada daha basiti war lan cam fanus yapsinnar siz icinde icin bi disinda daha kalabaligiz cunku fasfasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 arkadaşlar bu gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ahaha iyiydi. olabilir abi cam fanus buyuk olur diger kısım kucuk kaldıgı icin sanki orası cam fanus icindeymis gibi olur. mantıklı. ama masa atarlar mı bilmem. avrupa var buna benzer uygulama. nasıldı simdi tam hatırlayamayacam da, oralarda olanlar bi soylesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar