fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 sigara yasağı yüzünden iş yapamayan kahveler, cafeler, nargileciler vs. için yeni yöntem. 6 bin TL ye bir filtre alıyosunuz, aylık 2 bin TL belediyeye veriyosunuz ve tadaaam artık işletmeniz dumanlı hava sahası kaynak : bi arkadaşım ama İ.Melihe yakın tanıdıkları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 barlara gelsin şu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 filtre? nası yaw. havalandırma fln mı bu anlamadım:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 filtre nası filtre ya mekanda içilen sigara dumanları doğaya zarar vermiyor mu yani xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 teknik içeriğini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yok oyle bise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 belki çıkan dumanı hava akımıyla bir yere falan toplamayla ilgili bir şeyler olabilir bilemicem ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 melih gökçeğin yeğeni yakın arkadaşım ona sorayım sdf ama saçma bi uygulama belediye para kotarmanın bi yolunu bulmuş yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ankara'da olur da istanbul'da olmazsa olay çıkar hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yav said: filtre nası filtre ya mekanda içilen sigara dumanları doğaya zarar vermiyor mu yani xD ne alaka bu yasanın bi mantıgını tekrar düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ankarada bi barda bi gun iciliyodu baska bi gun icilmiyodu ben anlamadim paralari mi bitmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 daha gelmedi zaten bu olay da gözcü dikiyolar sokaklara polis gelince herkes yelliyo dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 oo süper haber. zaten bekliyoduk böyle bişiler dedikodusu dönüyosa olcak demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 olur bence. dünyadaki en katı sigara yasağı olan 2. ülkeyiz irlanda dan sonra. bu iş böyle yapılmaz. kış gelince yine isyan çıkar, halledilir bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 e abi istanbulda bazı yerlerde içerde nargile içiliyo sigara içilmiyo ne saçma iş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 sigara yasağına karşı kullanılacak bu duman arıtıcı filtreleri recep tayyibin oğlu getiriyor bildiğim kadarıyla. o yüzden paşa paşa olacak. rte ve şurekası daha da zenginleşecek. biz de sigaramızı içebileceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 RTE'nin sigaraya sahsi gıcıgı var bunu biliyoruz. Bu konu hakkında onunda saglık bakanınında yapmadıgı artistlik kalmadı. Boyle filtreyle fln kanunun delinmesine izin vermezler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 kenan komutanın bile halledemeyeceği bir hal almış bu iş. http://www.facebook.com/video/video.php?v=102765833072157 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Bence biraz tükürdüğünü yalamak gibi olur yasak kalkarsa, yada böyle imtiyaz öğeleri getirilirse. Üstelik ben içmiyorum ve bu yasakla beraber gerçekten rahat rahat oturulabiliyorum kafeler vb. yerlerde.Ondan önce boğazım yanıyordu dumandan.Gerçi benim boğazım fazla hassas olabilir ama gene de daha iyi bu yasak bence.Kalkmasın, delinmesin, etrafından dolaşılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 sanki hiç kıvırttırmıyor şimdiki yönetim. göreceksiniz rte bile bir anda ama sigara içenler de insan onların da hakları var ayağına döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Teknik içeriğini bilmediğin haber üzerine böyle iddialı yalan oluyor diye başlık açmak fena olmuş. Ayrıyetten , olmaz böyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 olmaz, bütün dünya sigarayı yasaklıyor adım adım. 1-2 yıla burası da alışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Arkadaşlar bu gerçek, teyzem görmüş bizzat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ben de kullanmıyorumda mesela abi bi nargile cafede,nargilenin yasaklanmasıda çok komik yani bence,oraya nargile içen adam geliyo,içsin sigarasını nargilesini,aynı zamanda alkol'ün değişmez adamıdır sigara,barda pavyondada gayet serbest olmalı,onun haricinde tamam zaten normal restorantlarda falan içilmiyo,içilmesinde yada ayrı bölme yapılsın ama hepten yasaklanması bence mantıksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar