NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 sakın almayın oyun çok kötü. Bug dolu. Ben hiç beğenmedim.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Oyun bug dolu değil yada ben görmedim. Western/fps oyunlarını severim. Oyunu bu yüzden aldım ve günde bitirdim. Gayette eğlendim bitirirken. Alın bence çok güzel.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 oyun fps demek hmm? onu da alıyım.. halo ve breed de aradığımı bulamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 al al ama çok kolay bitiveriyo hemen:) fizik motoru güzel olduundan baya eğleniyosun. bide adamı vurduğun yere göre puan veriyo, ard arda vurunca farklı, bıçaklayınca farklı, bişeyin altında bırakınca farklı, şapkasını uçurunca farklı puan veriyo.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Hoca Halo da neyi bulamadın anlayamadık arkadaşlarla tamam fazla silah yok ama kesinlikle npcler akıllı en azından bana öle geldi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 halo güzel de breed rezil abi çıktı çıkacak ertelendi iyi gelecek diyoduk rezil olarak geldi önümüze... yazık CDV ye yazık..[signature][hline]SWG Char : Ranitach Guild : RIP Faction : Imperial Professions: Novice Doctor 4-4-4-1 Master Rifleman Novice Marksman 4-0-0-4 Master Medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar