Joker Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 http://www.amazon.com/Energizer-Alkaline-Industrial-Batteries-24in/dp/B00006LHDI turkiyeye gönderim yok, bi insülin aleti için bu pilden bulmam lazım :( yardımcı olabilcek varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 biraz araştırdım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 normal kalem pil takınca noluyoki alete çalışmıyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 www.amazon.co.uk da mı göndermiyor? Bu arada ne farkı var ki normal pillerden? ebay'den al. http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=energizer+industrial&_sacat=See-All-Categories burda bir sürü pil varmış. ebay'den alamıyorsan para ver ben buyoutla alayım :) mesela şu adam satıyor: http://cgi.ebay.co.uk/20x-INDUSTRIAL-STRENGTH-ENERGIZER-AA-ALKALINE-BATTERIES_W0QQitemZ220364600674QQcmdZViewItemQQptZUK_ConsumerElectronics_Batteries_SM?hash=item334ec0f562&_trksid=p3286.c0.m14#ht_2806wt_1165 more than 10 available diyor ve worldwide diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Kaliteli pillerden ne farkı var ki acaba bunun ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 o pil voltajinin bi farki yok ki duracell ultradan sadece daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 So-So lasting, May 7, 2005 By Person "qazwsx34651" These batteries only last so long. Yeah, it beats Duracell by a landslide, but I mean COME ON! These only lasted 24 hours in my CD player, and even store branded batteries lasted longer, and they were ALKALINE! These batteries may be industrial and will be good for stronger operations, but if they only last 24 hours, then you'll even be better off using store-brand alkaline poor quality batteries that last 40 hours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 tam olarak farklı özelliği nedir bu pilin ?? ben ekstra bişe göremedim çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Joker varsa amerika'da gondereyim ben sana bi sekilde. Linke bakmadim usendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 inceleyince banada çok önemli değilmiş gibi geldi, çok bi numarası olsa fiyatıda yüksek olurdu heralde. hikayeden demekki endüstriyel yazısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Istanbuldaysan Doğu banka git. A kapısından girdiğin zaman direkt devam et yol sonuna kadar. Merdivenlerin solunda çeşit çeşit pil satan bir amca var ona sor. Orada bulamazsan doğu bank'ın A kapısından çık, sağa doğru devam et ilk soldaki sokağa gir hatta bulamazsan Ptt sokağı diye geçiyor esnaf dilin de. Orada yine çeşit çeşit elektronik alet satan mağaza ve kırtasiyeler var buralarda bulabilirsin. Kırtasiye dediğime bakmayan adamların satmadığı şey yok sadece Kırtasiye diye geçiyor isimleri. Eminim buralarda bulursun bulamazsan bile yönlendirirler seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 alkalin AA yani bildiğim kalem pil. marketlerde bile satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar