Gangren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Görürdüm, gold polearm çıksaydı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 kenan dogulu kolyesi yerine bu defa ismailYK temali olucakmis polearm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 yaw Guildde Jc varmı ? yuzuk kupe vs yapacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 lanet olsun o polearma nasıl çirkin ya. Düzgün bişey bulsam direk tipini değiştiricem yeminlen nasılsa artık kanat derdim yok <3 viktor ve evet handcraft yok guildde galiba yani en azından yüksek lvl yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 hic yok diye biliyorum accesory flux lar banakada curuyor resmen ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 send over Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 benide ekleseniz? pek bi yabanciyim ama patiyim bende... Scald ismim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 whisper at bir officer a :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Ben bugün zor girerimde sen oyun içinden Mitsuru Elonia veya Suleiman a mesaj at, patideki nickini söyle gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Yine mi Suleyman açtı lan ahahaha. Orc'a gidiyordu da, Elyos'a nasıl gider bilemedim açıkçesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ailenizin metroseksuel sorcereri suleyman kaslar alinmis sac bole haftasonu AVM lere dolan kirolar gibin WILDDD, bide pembe robe u var tamamliyor goruntuyu uzaktan 7 yakindan 1 veriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 oyle deme, cok narin ve kirilgan goruyorum ama guildde elimden gecirmedigim adam kalmadi, duelde yenebilen yok sdf. ayrica evet suleyman adina karsi bi zaafim var nedense dayanamiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 http://www.komikalem.com/komik_resimler/suleyman_demirel.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 "Asmodian" ile "emo" ne alaka ? Okunuşları ve yazılışları arasında en ufak bir yakınlık olmayan iki kelimeyi hangi akla hizmet birbirinin yerine koymaya çabalar insanlar ? Düpedüz hıyarlık... "Elyos" "Elyoş" bak bu güzel işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Okunuş ve yazılışından değil, karakter tiplemelerinden, mekanlarından ve lorelol'daki olaylara dayandırılarak söyleniyor bi kere :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Kelimelerin benzerlikleri dışındaki düşünebilmen lazım, nejat uygur esprisi değil ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Kaldı ki, okunuşlarında bile benzerlik var:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 yeterlimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Resim çok anlamsız Elyosta aynı tip... Şahsen oynadığım ırka emo denmesi beni uyuz ediyor :) Bu arada gangren sen hangi serverdasın ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 senin nicki tersten yazıp ayrıstırınca Kevinromeo O Emo Rnivek oluyor :) no offence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 emo busters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Kevinromeo said: Resim çok anlamsız Elyosta aynı tip... Şahsen oynadığım ırka emo denmesi beni uyuz ediyor :) Bu arada gangren sen hangi serverdasın ? :) uzulme ya, soyle bi baktim elyos sorcererlarinada, dugun alayi gibi, gelinlikler tuller duvaklar ucuo ortam. Emo daha iyi :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 lore u okuyun biraz INTIKAMIMIZ OLUCA, NAMUSSUZLAR, COK MADURUZ, INTIKAM, DARKENESSS, GENE INTAKAM, NAMUSSUZ ELYOSLARRR, DARKNESSSS dan ibaret emo lore u, tipler aniamsyonlar set dizaynlari birde ustune igrenc zone lar ve adamalrin dunyasinin direk gunes almamasi ve bundan "BIZI GUCLU YAPIYOREEE" diye zevk almalari emolar iste asmo=emo elyos tarafinda sabitlendi zaten, EMOS ATTACKING diye uyari geliyor iyi benimsendi elyo$ da alyans gibi forumlarinda tutar ancak :p barbie filan diyebilirsiniz bak ama emo olucagima barbie olurum her zaman daha iyidir ehueheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 para var huzur var, CE ye update ettim accountu baktım para zor geliyo 3-4 gundur diye, Update ettim oyuna girdim grindlarken normal 2 weap 1 armor 1 de mavi staff dustu para 350k dan 1.05k ya cıktı 2 saatte, CE bana kapak oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Niye olsun canım? Guilde katkıda bulunabilirsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar