Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyükçekmeceye nasıl giderim.

Law

Öne çıkan mesajlar

Yarın sabah erkenden büyükçekmecede olmam lazım. Bana en mantıklısı metrobüs ile avcılar yapıp ordan - artık hat vardır muhakkak avcılardan büyükçekmeceye - büyükçekmeceye gitmek gibi görünüyor. Adliyeye gitmem gerekiyorda artık daha çabuk ve alternatif bir yol bilen varsa yardımlarınızı bekşiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kağıthanede çıkacağım yola, halıcıoğlundan metrobüs ordan avcılar ve büyükçekmece yapmak planım ama birde metro ile yenibosna güzergahına bakayım amacım rahat gitmek değilde, olabildiğince yolda az vakir geçirmek. Sağolun bu arada yardımlar için.
Sosyal ağlarda paylaş

hayatta herşeyin bir sırası vardır evlat.
kendini büyükçekmece'de görme hemen, hırs kibir insanı toz eder.
Herşeyin bir sırası var demiştik, di mi, önce küçükçekmeceye gidip pişmen gerek, tecrübe kazanmalısın, insan-ı kamil olmalısın, işte o zaman tanrılar sana büyükçekmece'nin yerini gösterecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Yenibosnadan kalkan 400 otobüsleri var ama otobüs yavaş olur, üstelik Avcılar'a gelene kadar trafiğe takılmamak için oraya kadar metrobüs en güzeli. Ondan sonra yine yenibosnadan kalkıp oradan da geçen Silivri ve Kumburgaz midibüsleri var mavi, akbil ve para geçiyor 2 lira falan sanırım ücreti onlara binersin.Avcıları geçtikten sonra zaten trafik düzeliyor genelde
Sosyal ağlarda paylaş

Fazla yol yürümenin yanında o indirme bindirme bölümüne giren araçların oradan çıkması bir asır sürüyor.Denildiği gibi birkaç durak önce inip o bölüme girmeyen araçlara binersen daha iyi olur.Zaten yanlış hatırlamıyorsam bu maviler oraya girmiyordu.

Yenibosna'dan vs. kalkan büyük otobüsler girmiyor onu kesin biliyorum daha bu perşembe bindiğim içinde diğerlerini bilemiyorum tam olarak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...