Wolas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Kim? nasıl? nerede? para yapar anlatsın cümle alem zengin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Craft yapmak lazım, gather edip kullanmayacağın şeyleri satmak lazım. Bi de ben bol bol grind yapıyorum, mesela son 5 bar falan full grind gidiyorum, çıkanları satıyorum çok temiz para geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 coin questi gordumu cullanin direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 gather, coin ama en onemlisi grind grind grind! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Professionlarda itemini kasarsan çok azda olsa proc şansla süper paralar getiriyo :) bak mavi item var şimdi satmaya çalışıyorum 100kya bi gitse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 prov sansı %0.3-0.4 gibi birsey mavi itemlar icin, cıkarsa kose tabide daha stabil para kazanma yontemi lazım ... bende henuz birsey bulamadım, en duzgun olan Grupla aynı lvl da elite farmlayıp cıkan itemları AH da okutmak, beyazları vendorlamak gibi geldi bana su an icin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Para kazanmak biraz şans işi...Item düşmüyor çer çöp düşüyor burda die spotları boş vermeyin çok üzülürsünüz:D O çöplerden 1 saatte 100k yapioyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Grind en iyi para kazanma yöntemi gibi görünüyor, junk iyi para ediyor oyunda, tabi çıkan yeşiller falan da cabası. Questle de iyi para kazanılıyor. Broker'ı sadece gerekli zamanlarda kullanırsan, minimal +stat veren bir item gördüğünde direk saldırmazsan, para konusunda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 The_Delucian said: prov sansı %0.3-0.4 gibi birsey mavi itemlar icin, cıkarsa kose tabide daha stabil para kazanma yontemi lazım ... o kadar düşük oldugunu sanmıyorum mavi sansının. ben pespese mavi cıkardım. %5-10 gibi falan galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Delucian'ın bahsettiği, Beyaz'dan Mavi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 evet beyazdan mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 sardius said: o kadar düşük oldugunu sanmıyorum mavi sansının. ben pespese mavi cıkardım. %5-10 gibi falan galiba üst lvl larda mawi chain şiddetle kabul edilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 1. Craft olayina girme : Zaman ve para emiyor direk. 2. Bir database'e girip en cok hangi mob lootundan profit yapabilcegine bak. 3. Beynini cikar ve mobu durmadan grindle. Oyunu oynadigim hergun, oyunu lineage 2'e daha fazla benzetip soguyorum. Questing, crafting, grupla elite farmlama falan gercekten anlamsiz. Grind, grind, grind. Cinli geldi herifler cinli gidecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Crit manastone ları ucuza toplu alıp tek tek pahalıya satarak 600-700k falan yaptım lvl 18lerde. Physical Crit stonelar hemen satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bakariz said: sardius said: o kadar düşük oldugunu sanmıyorum mavi sansının. ben pespese mavi cıkardım. %5-10 gibi falan galiba üst lvl larda mawi chain şiddetle kabul edilir:) Sırada biz varız:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 eheh dun verdim 20k yı 2 rare aether e gittim yaptım yesil matleriyle chain pantolonu mavi cıktı sansa, gemleyip gecirdim kıcıma buffed Hp 1970 den 2300 e cıktı tek itemla Ftw :) armorsmith kasmak acıtıyor ama bakalım belki profitin yolunu bulacaz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 1.Craftingle vakit ve para harcama. 2.Gatheringle de zaman harcama. 3.Dropları; beyazları dukkana diğerlerini ahde sat. 4.Campaign qleri hariç diğer qlere bulaşma. 5.Ahden physical crit HP magic boost ve attack gemlerini her şehre geldiğinde yokla ucuza al pahalıya sat.Pahalı derken saçma bi fiyat olmasın ama undercutada gerek yok dursun biraz.Birisi seti dizdik şimdi sıra gemde deyip ucuz pahalı alır hepsini. 6.Mob keserken kaçmayı her zaman bi seçenek olarak düşün.Soul healerla senli benli olma. 7.Bunları yapmazsan olman gereken lvlden 5 lvl aşağıdasın ve 300klık item yerine 100klık item dropu alıyosun demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Öteki taraftan craftingle bi item yapıp 5 milyona da satabilirsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 crafttan 100 sonrasi deli gibi para kazaniliyo. ben 100 e kadar tailoring sucks diyodum, sonra worthy fess armor 3 kere proclatinca... hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Oyunda amma enflasyon var... Milyar kinaha item gidecek nerdeyse. 6 sifir atilmali bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 gatherin craft kasmayin canim 400k lik pot erittim AH de ehuehu siz kasmayinki rakip cikmasin :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 crafting muhteşem ya bir silah yapıyorsun bir procluyor 10 level kullanıyorsun <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 3 kere yapipta proclatamayanlar var aramizda. proclatamazsan proclatirlar guluuum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ben sunu kesiyorum ve bana bayaaa blabla of bla Flux (yesil armor Fluxları) dusuyo diyen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 VAR. Kaidan Mine eliteleri :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar