Hagii Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Seversiniz sevmezsiniz, beğenirsiniz beğenmezsiniz, görüşlerini kabul edersiniz etmezsiniz… Ama Ahmedi Hanisiz Bitlisli Said-i Nursisiz bir Türkiye maneviyatı noksan kalır." diye konuştu. Başbakan Erdoğan'ın Ahmet Kaya ve Said Nursi ile ilgili ifadeleri salondakilerden büyük alkış aldı. http://www.habervakti.com/?page=news_details&id=16570
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 nesini alkışlıyor onlar anlamadım ben.. yuh diyorum sadece..
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 bediuzzaman derler kendi aralarinda. yani 'asrin guzelligi' anlaminda. Risale-i nur u yazarak nur cemaatinin temelini atti efenim. Suan opup baslarina koyarlar o kitabi. Kurandan daha fazla agirligi gelmis konumda gibidir felan. Carpik bi topluluk tamamiyle. yani tayyip birak maneviyatimiz eksik kalir demesine, resmen tapiyor o adama. Yani hissettiklerinin %1 ini lanse etmis.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 şaşırmayın, tayyipin saidi nursiyi desteklediği belli zaten eskiden beri.
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ayrıca kötü bişi mi sölemiş abi adam onuda anlamadım ya,doğru sölemiş,mozaiği bozmamak lazım demiş
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 repler kırmızı kitaba. hizmete selam.
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 said nursi yi çıkarınca bu ülkenin mozaigi bozuluosa böle ülkenin .....
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Son zamanlarda çok küfür kafirsiniz konu dışında. çekiciim kulaklarınızı iblisler.
mani Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 /summon alparslan türkeş "NE MOZAYİĞİ LAN"
Ceronibo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 eğer konuşma metnine şöyle bi bakarsanız aynı yazıda nazım hikmet, cem karaca, mevlanaya falan da gönderme veya alıntı yapıyo. biz her kesimi kucaklıyoz imajı vermeye çalışıyo yani. bu sefer saçmalamamış, cımbızla kelime çekmemek lazım. topic olmamış.
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 artı evet saidi nursiyi çektiinizde bozulur bu ülkenin çok renkliliği,adam en büyük islam alimlerinden biri ki benim islamla falan alakam da yok yani
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 AKP liler çok ilginç bildiğin takım tutar gibi tezahürat yapıyorlar 'Tayyip Eeeerdoğan başbakan....' nedir hocam bu? Hoş aksi duruş sergileyen siyasi partimizde yok malesef artık yadırgamamak lazım bunları.
Max Damage Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Evet saidi nursi çok büyük islam alimidir. Radyonun içinde melekler var sesi onlar iletiyor diyen bir alim.
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 "Max Damage" said: Evet saidi nursi çok büyük islam alimidir. Radyonun içinde melekler var sesi onlar iletiyor diyen bir alim. belkide öle olm
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 lambalı radyolar için söylendiyse o söz, transistörün allah olması lazım.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 bluetooth olayında cinlerin parmağı var diyolar ne iş?
Choericoe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Ceronibo said: eğer konuşma metnine şöyle bi bakarsanız aynı yazıda nazım hikmet, cem karaca, mevlanaya falan da gönderme veya alıntı yapıyo. biz her kesimi kucaklıyoz imajı vermeye çalışıyo yani. bu sefer saçmalamamış, cımbızla kelime çekmemek lazım. topic olmamış.Diğer saydıklarınla Said-i Nursi bir değil ki. Aşk-ı Memnuyu şifrelemeyin,yıllar önce yazılmış bir esersiz,Türk maneviyatı noksan kalır daha doğru
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 said i nursi cok kral adamdir http://img99.imageshack.us/img99/8474/saidnursiny7gv1.jpg bu toprakalrin nincalarinin yokagesidir yuruyerek agaca cikabilen bir adam daha bulamassiniz tek hatasi allahin emosu uchiha fetocani talebesi oalrak secip egitmis olmasidir, uchihalardan adam olmaz hangi boyutta olurlarsa olsunlar http://img205.imageshack.us/img205/1475/0168gulenrs8.jpg AY EM MOAR ZEALOUS DEN YUUU!
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Said Nursi'nin ne dediğini anlamıyorum ben
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Ceronibo said: eğer konuşma metnine şöyle bi bakarsanız aynı yazıda nazım hikmet, cem karaca, mevlanaya falan da gönderme veya alıntı yapıyo. biz her kesimi kucaklıyoz imajı vermeye çalışıyo yani. bu sefer saçmalamamış, cımbızla kelime çekmemek lazım. topic olmamış. saydıklarının hiçbirisi bu ülkede reddedilmiyor zaten, ne cem karaca ne yunus emre sırf said nursi'yi ve ahmet kayayı da araya sokuşturabilmek için yapılmış laf kalabalığı onlar.
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Alakasız olucak ama kurtuluş savaşında yapamadıklarını şimdi yapıyolar adamlar. SG-1 belki bulursun abi yılmaz özdil bi yazı yazmış tarihsel olarak ileriye dönük almanactı işte ali kemale onurunun tekrar verilmesi anıtkabirin yıkılması filan diye işte ilk başlangıç Ali kemal vatan haini diildi ???
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Ceronibo said: eğer konuşma metnine şöyle bi bakarsanız aynı yazıda nazım hikmet, cem karaca, mevlanaya falan da gönderme veya alıntı yapıyo. biz her kesimi kucaklıyoz imajı vermeye çalışıyo yani. bu sefer saçmalamamış, cımbızla kelime çekmemek lazım. topic olmamış. iyi hoş ta diğerlerini deseydi zaten topic olmazdı. ama arada said nursi yi koyması konu açılmasına sebep oldu.
Öne çıkan mesajlar