roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 beğenme meselesi değil abi olay. ben kendimi iyi hissetmiyorum gözlükle. o abartı olmuş biraz. ona takılmayın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 13 yıldır küpe takıyorum, küpe olmayınca çıkmıyim bende bari ahah. Alemsin roket ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ÜSTÜME GELMEYİN KARDEŞİM. AŞIĞIM BEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 of şu aşıkları banlayın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Ben de napcağımı şaşırdım bu akşam :S Arada kalıp hiç bir şey yapamamanın eşiğinde olabilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 6 yaşımdan beri lens takarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 daha doğrusu aşık olup üstüne forumda ağlananları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Herkes birine aşık, bende herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 http://fizy.com/s/1037br sevgi ne güzel şey diil mi, aşk ne güzel şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Ben değilim, ama mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ben de değilim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 beyler dükkanın önü kabanıyo ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 "roket adam" said: 6 aydır lens takıyorum, samimi söylüyorum bundan önceki 19 yılı boşa geçirmişim dsfkjh gözlüklü bebek tıp dünyasını sarstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Cumartesi evde oturuyorum diye üzülenleri kıskanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 roket adam senin hatun nerde şimdi? Kimle sdfsd bunları düşün sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 boş günlerimin hepsini evde yayılarak film izlemek ve oyun oynamak ile geçiriyorum, tam bi hayatsızım yani tavsiye ederim fena olmuyo.. zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Chewy said: roket adam senin hatun nerde şimdi? Kimle sdfsd bunları düşün sen ALLAHSIZLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Zaten reddetmiş kız çıksan ne yazar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 oha, cumartesi gecesi evde olmak dünyanın en zevkli şeyi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 cumartesi gecesi işten geliyorum sen ne diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 önceden de şöyle bişi açmışım; http://forum.paticik.com/read.php?62,4318875,4318875#msg-4318875 bi de itunes genius mixes olmasa hiç zaman geçmeyecek. last fm de yok zaten. teşekkürler elma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Cumartesi gecesi abur cuburunu alip, kiz arkadasinla sarmas dolas film izlemek gibisi yokmus arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 guitar hero eve girdi gireli hiçbi gece çıkmaz oldum. zaten gözlüklüyüm, kimse bana bakmaz bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Masquerade said: Cumartesi gecesi abur cuburunu alip, kiz arkadasinla sarmas dolas film izlemek gibisi yokmus arkadas. bu quote ileride kanıt sayılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 bu guitar hero olayı nedir abi? gitarın kendisini çalmaktan daha mı zevkli yani? niye bu kadar meşhur oldu anlamadım... bi konsere gitmiştim anatolia'da dışarı kurmuşlar guitar hero millet almış oyuncak gitarı eline gerçekten çalıyomuş gibi hissediyolar ne bu yaa? aydınlatın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar