Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kutsal Damacana 2 : Kurtadam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben asıl kutsal damacana yı begenemeyenlere inanamadım .
umarım bu diğer filmler le dalga gecen hot shot tadında amerikan filmlerini izliyip gülmüyorlardır .
kendileriyle çelişmemek açısından

1 de mesela polis sahnesini ilk filmi izlerken gülmekten tam izliyememiştim devamı falan inanılmazdı .
umarım 2 de 1 kadar güzel olur hatta söz konusu yok diye filmden sonra aglıcam =)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
şu en son fragmanı avatar öncesi sinemada gördüm de, fragman olduğunu bile anlamadım sonuna kadar. hayatımda gördüğüm en kötü fragmandı.
Mesaj tarihi:
cidden asim in olmamasi fena,
bide senaryo ekibi degismis gibi geldi bana
espiriler ilk filmde superdi (kalp atacak aga, verdim kutsali gibi seyler bile basli basina filmi etiket eden bi unsurdu yani,
fragman olmamis gibi umarim maskeli besler gibi bisi seyretmeyiz)
Mesaj tarihi:
Sam said:

şu en son fragmanı avatar öncesi sinemada gördüm de, fragman olduğunu bile anlamadım sonuna kadar. hayatımda gördüğüm en kötü fragmandı.

filmden çok fragmanı beğenen tipler vardı :(
Mesaj tarihi:
abi bu filmi arkadaşım sağolsun galasında izledik,iyi kide orada izledik yoksa para vermiş olsaydım evlat acısı gibi koyardı aman diyorum sakın gitmeyin zaten filmin en komik sahneleri 1.filmden alıntı
Mesaj tarihi:
ilk filme 6 7 kişi falan gitmiştik her espriye güzel olmasada gülmüştük saçma saçma, bayağı eğlenmiştik ama. 2. filmede aynı kadro gittikama 1 2 sahne dışında tebessüm bile etmedik.
  • Yeni Oluştur...