Noyanh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ben asıl kutsal damacana yı begenemeyenlere inanamadım . umarım bu diğer filmler le dalga gecen hot shot tadında amerikan filmlerini izliyip gülmüyorlardır . kendileriyle çelişmemek açısından 1 de mesela polis sahnesini ilk filmi izlerken gülmekten tam izliyememiştim devamı falan inanılmazdı . umarım 2 de 1 kadar güzel olur hatta söz konusu yok diye filmden sonra aglıcam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 begenmeyebilirler normal, kemal sunala gulmedim diyen insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 İzliyoruz gülüyoruz tamam da,artık amerikan filmleriyle dalga geçmek yerine daha orjinal işler yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 başlıkta kutsal damacana 2 diyor millet şafak sezere yardırmış asddfg. filmle ilgili doğru düzgün laf eden olmamış daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 filmin afişini gördüm bugün sinemada,nette arattım ama bulamadım koyucaktım buraya,Kutsal Damacana 2:İtmen adı asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=t-v5FmqTAl8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 oh filmi izlemis olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ahahasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 asfsdf yala beni ye kadar gülmüyordum, tek cümle kopardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Beyenmedim ben abi ASIM(ersin) istiyorum ben ASIIIIIIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 şu en son fragmanı avatar öncesi sinemada gördüm de, fragman olduğunu bile anlamadım sonuna kadar. hayatımda gördüğüm en kötü fragmandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 degil ki, filmden kesip kesip eklemisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 cidden asim in olmamasi fena, bide senaryo ekibi degismis gibi geldi bana espiriler ilk filmde superdi (kalp atacak aga, verdim kutsali gibi seyler bile basli basina filmi etiket eden bi unsurdu yani, fragman olmamis gibi umarim maskeli besler gibi bisi seyretmeyiz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Sam said: şu en son fragmanı avatar öncesi sinemada gördüm de, fragman olduğunu bile anlamadım sonuna kadar. hayatımda gördüğüm en kötü fragmandı. filmden çok fragmanı beğenen tipler vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 http://video.milliyet.com.tr/Beyaz-Kutsal-Damacanada-oynadi-_1_35235.htm?ver=33 bu ne ya filmi verdiler resmen kalmadı geriye birşey. Gitmesem mi diye düşünüyorum cidden safsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 şumu ? http://www.youtube.com/watch?v=Nfv1QmbSs8c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 fragman çok kötü ya hatta baya baya kötü.ilk başta reklam felan sanmıştım sonra düştü jeton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 abi bu filmi arkadaşım sağolsun galasında izledik,iyi kide orada izledik yoksa para vermiş olsaydım evlat acısı gibi koyardı aman diyorum sakın gitmeyin zaten filmin en komik sahneleri 1.filmden alıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 grup psikolojisiyle gitmek zorunda kaldım filme. Ciddi şekilde ağlıcaktım sinirden. Sınırlardan döndüm. Kendimi kapatıcaktım sinemanın tuvaletine. Bildiğin dalga geçmişler seyirciyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Korku yapıyolar olmuyo, komedi yapıyolar olmuyo. Niye niye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 sakın gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Aiko said: sakın gitmeyin. niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Frantic said: Aiko said: sakın gitmeyin. niye 1. film'i izleyip beyenip mi söyledin bunu. Öyleyse bende gitmiycem fragmanlar hiç iç açıcı değil. Sanki senarist değişmiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 evet ya ilk filmi begenip de giden birinden yorum gelsede ona göre gitsek ? hani şey var bide tokattayım sinema için cok secenegim de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ilk filme 6 7 kişi falan gitmiştik her espriye güzel olmasada gülmüştük saçma saçma, bayağı eğlenmiştik ama. 2. filmede aynı kadro gittikama 1 2 sahne dışında tebessüm bile etmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar