Evr Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 "Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'na gönderilen dilekçede FarmVille uygulamasının sertifikasız çiftçiliği özendirdiği vurgulanarak, kayıt dışı ekonomiyle mücadele kapsamında siteye erişimin engellenmesi talep edildi." said: hemen gidip uçuş lisansı alalım airline manager kurtaralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Yasağı desteklemiyorum ama sonunda kurtulduk lan. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 "roket adam" said: ABİ AHAHAHAHHAHA GERİZEKALILAR YA GERİ ZEKALI LKAR. ALLAHIM YARABBİM abi ahahaha. harbiden ne gerizekalı bunlar ya. şaşkınlık içinde gülüyorum içim kan ağlarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 allahım yarattın bari takip et, şaka gibi anasını satiym ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 oyuna girebildigini soyleyenler var. pati'de de var mı acaba girebilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 sinirim bozuldu iki dakikadır gülüyorum. said: Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'na gönderilen dilekçede FarmVille uygulamasının sertifikasız çiftçiliği özendirdiği vurgulanarak, kayıt dışı ekonomiyle mücadele kapsamında siteye erişimin engellenmesi talep edildi. HNGJGKJGHKGGHGBHNMGMGNGN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 DNS ayarlıyınca her yere girebiliyorsun toggie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 farmville ve diğer sansürlere kesin çözüm için: http://www.sansursensin.com/ http://friendfeed.com/netdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 beyinciğini şeyedim bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 toggie said: oyuna girebildigini soyleyenler var. pati'de de var mı acaba girebilen? dns değiştirmeden giriyorum mahkeme kararı yazısı görünmüyo bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Bone said: DNS ayarlıyınca her yere girebiliyorsun toggie. dns ile de giremiyodum flash hatası veriyodu, simdi gecti neyse. durmak yok ekip bicmeye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 opendns ayarlı bende aylardır giriyorum bir sorun yok ama tam komedi lisanssız çiftçiliği özendiriyor oyun hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ahahaha abi ya. epic fail falan diyoruz ya geçin hepsini ya ulan bunu tanımlamaya yetecek şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Çok düşündüm böyle kılıfına uydurup küfredeyim diye ama adam çiflik kurma oyununu zararlı görmüş lan. Çiftlik abi karga felan kovalıyosun yani. Diğer topicde ne mutlu türküm diyene kaldırılsın diyodu bazı denyolar. Artık katılıyorum aptal bu insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 abi yasak beni meraklandırdı sırf yasak sayesinde oyuna başladım ahahaha epic milletiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 O değil de bizim arka bahçede domates biber felan var çökmesinler bize sertifika yok diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 gelin bizim bahçede çalıştırayım ben sizi. sanal köylüler sizi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Fly said: sinirim bozuldu iki dakikadır gülüyorum. said: Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'na gönderilen dilekçede FarmVille uygulamasının sertifikasız çiftçiliği özendirdiği vurgulanarak, kayıt dışı ekonomiyle mücadele kapsamında siteye erişimin engellenmesi talep edildi. HNGJGKJGHKGGHGBHNMGMGNGN ahhahahhahdhqwhdgasdghahsdsa süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 neguzelhaber.com yalan haber yapıyor sebep tabii ki sertifika değil. Poker oynattığı için aynı firma erişim yasaklanmış olsa gerek. Ntvmsnbc bile yemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 öteki sebepten aşağı kalır bi yanı yok. poker oynattığı için nedemek gerçek parasına oynatmıyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 yakında hitman tarzı oyunlarıda yasaklarla yasadışı adma öldürmeyi destekliyo diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Kurtuldum şu farmville'den hele şükür ne gereksiz bir oyun tamamen facebook ileti spami yapiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 said: Bir durumu not etmenizde fayda görüyorum. Dikkat edilecek olursa, siteye erişim 5651 sayılı kanuna göre yapılmış. Engelleme kararı, yargısal olarak değil, idari olarak verilmiş. İdari engelleme kararı, sadece ve sadece çocukların cinsel istismarı ve müstehcenlik suçlarında verilebiliyor. Diğer suçlarda yani kumar, uyuşturucu vs. için mahkeme kararı olması gerekiyor. bkz. 5651 sa. yasa madde 8/4 - M. Gökhan Ahi Bu arada çiftçi meselesi, işin esprisi.. Böyle bir şey yok.. Online üretim sertifikası falan diye bir şey de yok.. Tarım bakanlığı'nın da böyle bir talebi yok. Şimdi blogcu, gazeteci bir arkadaş bir yerlere yazar falan.. ayıkla pirincin taşını.. - M. Gökhan Ahi http://friendfeed.com/sansuresansur/b06c9ed6/farmville-in-nicin-engellendigine-dair-kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 parayla cip satın alabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 hitman gerçek olsa keşke diye düşünmüyor değilim bazen... hani kafayı kazıtıp, elime sniperı alıp... neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar