LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Uncharted marathon yapıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Oley !! Bitti Birden daha kolaydi.. Ayni hikaye sanki :) zombi= yeti , cursed nane dunyayi kurtar, sevgi kardeslik vs.. Bu daha iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 3 oyun da inanılmaz ama 2'nin yeri ayrı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 hemen ust uste oynayinca sanki ayni hikayenin baska turlusunu oynadim gibi geldi bana. ikiside guzel ya. kotu degil 1 de. zaten hikaye direk birle ayni gibi genel olarak. neden devamli cursed bir hazine ariyor bu adam onu cozemedim :D bahtsiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar