Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer ne alemde?

MÖD

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,
Warhammer Online'a çıktığı ilk gün başladım ve yaklaşık 3 ay oynadım.Oyunu çok sevmeme karşın bazı sorunların ve bugların çileden çıkarması nedeniyle bıraktım.Öncelikle bazı yerlerde ve kalabalık savaşlarda oyunda fps baya bi düşüyordu.Bu sorun beraber oynadığım arkadaşlarda da vardı acaba hala devam ediyor mu?Bir de endgame olarak patchlerden takip edebildiğim kadarıyla yeni pve contentler eklenmiş.Pvp ye de yenilikler geldi mi yoksa eskisi gibi battle objective ları al, keepleri al, tekrar et şeklinde mi?Oyunu oynamadığım bu 9 ayda kendisini ne kadar geliştirdi bunu merak ettim.Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

grafik motoru optimizasyonu eskiye kıyasla çok daha iyi, eğer spell effect'leri kapatırsan rahatça oynayabilirsin sanırım. çok sayıda rahatsız eden bug düzeltildi.

land of the dead diye yeni bir alan eklendi pve içeriği olarak, pvp de yapılabilen hayli geniş, eski mısır temalı bir alan.

evet orvr eskisi gibi ama çok daha sık şehir savaşları oluyor o zamana göre, önümüzdeki yamada fort almak gerekmeyeceği söyleniyor şehre saldırabilmek için. bir de pvp ödülleri sadece chest'lerden düşmüyor, oyuncuları öldürünce düşen tokenlerle de alınabiliyor vendordan.
Sosyal ağlarda paylaş

Enver bana hıkaye anlatma oyun suren azmıs , sen 1 yıldır oyun suremı azaltıcam namelerı okuyorun.24 saat anıme ızlemeye bırakırsan oyun suren artar lamer.Calısan adam kissmebaby (mehmet)gunde 2 saat oynuyor adam 34 spiritmaster yaptı.hadi gec bu bahaneleri.sürün sen warhammerda hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Adımız çıkmış :P.
Ama risk almam, millet bi 50 olsun, bakalım eğleniyorlarmı. Yoksa bende mehmet gibi kasabilirim, evde 2 kasa var nede olsa.
Birisinden çalışır diğerinden kasarım :D
Sizin sürünmediğinizden emin olunca, bende gelirim. Benim gibi düşünen çok vardır eminim. warhammer ile yaptığımız hatayı tekrarlamak istemem.
Sosyal ağlarda paylaş

MÖD said:

Selamlar,
Warhammer Online'a çıktığı ilk gün başladım ve yaklaşık 3 ay oynadım.Oyunu çok sevmeme karşın bazı sorunların ve bugların çileden çıkarması nedeniyle bıraktım.Öncelikle bazı yerlerde ve kalabalık savaşlarda oyunda fps baya bi düşüyordu.Bu sorun beraber oynadığım arkadaşlarda da vardı acaba hala devam ediyor mu?Bir de endgame olarak patchlerden takip edebildiğim kadarıyla yeni pve contentler eklenmiş.Pvp ye de yenilikler geldi mi yoksa eskisi gibi battle objective ları al, keepleri al, tekrar et şeklinde mi?Oyunu oynamadığım bu 9 ayda kendisini ne kadar geliştirdi bunu merak ettim.Teşekkürler.
valla zegna charını satıyo. okadar diyim. ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Avrupa oyuncusu bu kadar sıkıntıya gelmez diye düşünüyorum sam. O yüzden bu şekilde bir beklenti içine girdim. :)
Sonuçta bir ticaret işi, adam çok kazanmak için elbetde birşeylerden fedakarlık yapmak zorunda kalacak. Aksi halde, ufak ufak kanar, oyuncu kalmaz.
Ne kadarda eğlenceli olsa, bu sistemleri biraz garip göründü.
Ölünce xp nin gitmesi ne demek ya :). neyse, konuyu aiona çevirmeyeyim :P.
Sosyal ağlarda paylaş

Release date(s) November 25, 2008

Neyi erken ki? Oyun ilk olarak avrupada cikarilmadi. Avrupaya uyarlandi September 23, 2009 tarihinde. Nerdeyse 1 yillik oyun. Asya sektorunde populer olan oyunlarda bot ve gold seller olayi cok daha fazla oluyor, ve sanirim su an en populer oyun aion. Haliyle beklendik bir durum, ki NCsoft bunlara karsi cok iyi savasiyor, butun oyunlardan daha iyi savastigini soyleyebilirim, yeni gelen patch ile botlara karsi sistemler oyuna entegre ediliyor, ornek vericek olursak, gather yaparken, bazen size bir debuff gelicek (buyuk ihtimal belli bir sayidan sonra) bu debuff'i kaldirmak icin bir ability koycaklar, bu ability'i kullandiginda sana visual olarak yarattigi rastgele rakamlar cikaricak, bunlari yazdiginda debuff yok olucak sadece. Yani bot gathering tamamen gg olucak.

Bunun disinda oyun ici report-etmeyi asiri basitlestirdiler. 3 tusa basarak botu report edebiliyorsunuz. Gecen gun 60 bin bot accountunun banlandigi yaziliyordu.

Inaniyorum ki birkac ay icinde, altin saticilarina kardan cok zarar yaptircak bu ve yeni gelen sistemler ve sayilari cok ve coz azalicak. Bot olmiycak mi, her zaman olucak, her oyunda var zaten, onemli olan oyunun mekaniklerini, ekonomilerini bozucak seviyede olmamalari.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Release date(s) November 25, 2008

Neyi erken ki? Oyun ilk olarak avrupada cikarilmadi. Avrupaya uyarlandi September 23, 2009 tarihinde. Nerdeyse 1 yillik oyun. Asya sektorunde populer olan oyunlarda bot ve gold seller olayi cok daha fazla oluyor, ve sanirim su an en populer oyun aion. Haliyle beklendik bir durum, ki NCsoft bunlara karsi cok iyi savasiyor, butun oyunlardan daha iyi savastigini soyleyebilirim, yeni gelen patch ile botlara karsi sistemler oyuna entegre ediliyor, ornek vericek olursak, gather yaparken, bazen size bir debuff gelicek (buyuk ihtimal belli bir sayidan sonra) bu debuff'i kaldirmak icin bir ability koycaklar, bu ability'i kullandiginda sana visual olarak yarattigi rastgele rakamlar cikaricak, bunlari yazdiginda debuff yok olucak sadece. Yani bot gathering tamamen gg olucak.

Bunun disinda oyun ici report-etmeyi asiri basitlestirdiler. 3 tusa basarak botu report edebiliyorsunuz. Gecen gun 60 bin bot accountunun banlandigi yaziliyordu.

Inaniyorum ki birkac ay icinde, altin saticilarina kardan cok zarar yaptircak bu ve yeni gelen sistemler ve sayilari cok ve coz azalicak. Bot olmiycak mi, her zaman olucak, her oyunda var zaten, onemli olan oyunun mekaniklerini, ekonomilerini bozucak seviyede olmamalari.

60 bin bot accountu bile bir fikir vermeye yetti valla :) Senelerdir ragnarok online oynadim (manga tipi altyapisi cok saglam full agir grind oyunu), bu kadar bot gordugumu hatirlamiyorum. :)
Guild wars 2 istiyoruz. Zaten marauderimle haftalardir tek basima rank 40 adam indiremedim ben mi kabiliyeti kaybettim yoksa benim disimda herkes oynamayı mı ogrendi onu anlayamiyorum :). Zaten yeni patchle savagery buildleri de nerflemeye devam ediyorlar, ne alip veremedikleri var bu mythic'in benle anlamadim gitti.
hayir yahoo tavla'ya saricam bundan sonra da, onda da patchle beyaz pullara nerf gelir, 2 acikla oyuna baslatirlar diye korkuyorum. beni gectim diger oyunculara yazik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...