Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Pesimistyler said: S-H said: hmm öyle bi seçenek göremedim kendim çalıştırdığımda %0 olarak duruyor hiç indirmiyor yani Ayni sorun bendede var. The tracker is not responding diyor. Var mi bir fikri olan?benim DL bile başlamıyor halinize şükredin sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 2 parça çekmiştim toplam bi 500mb lık mı ne galiba veya 700 müyüd hatırlamiom da şimdi de çıkınca başlıcak dio ama başlamio açılmıo bile blizzard downloader. 3. parçayı da saldılar mı? siz çekio musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Downloader açılmıyorsa dosyaları görmüyorsa silin onu sonra repair.exeyi açıp "Check files only" e tıklayın yenisini çeksin downloaderin öyle çalıştırın düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 788 mb dan fazla patch var mı onu söleyin bi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Yok sanırım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 hah okay o zaman sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Masquerade said: 5 man hc quest chain ile 267 dps two handed. hureeeey. hangi quest chain bu?:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 http://www.mmo-champion.com/index.php?page=913 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takatuka Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Bu Quel'delar questin'den gelen weaponlar cidden güzel. Bir bölümü Sunwell Plateau'da geçiyor, nasıl olacak merak içindeyim en fazla 6. kısmına kadar gördüm PTR'de (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 oha questten gelen rewarda bak öh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Anub'u kesemedik nasıl olsa, alırım buradaki mace'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 rogue dagger'ı yok ama. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomorerogues Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Bu 5 man quest serisi zor olacakmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Ben açılmamış 3. zindana kadar olan kısmını yapmıştım (adını hatırlamıyorum şimdi), pek bir numarası yoktu. Bir günde alınır gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takatuka Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Zor değil questline fakat ızdırap. Ordan oraya koşturuyorsun. Isle of Quel'Danas'a bile gönderiyor. 5-man instanceların 3'ünü de yaptım. Normal zorlukta pek bir halt yok ama heroicler biraz zorluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 http://www.worldofwarcraft.com/info/underdev/implemented/3p3.xml trailer cikti kosun site cokmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Sayfayı açamıyorum daha, sabaha izlerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Biraz tırt olmuş gibi geldi video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 of FROSTMOURNE HUNGERS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 video biraz zayıf kalmış bu kadar büyük bir hikaye adımı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Hey guys, why did Arthas go to McDonalds?... Because Frostmourne hungers! /snare drum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 After Saurfang "The next wing will not open for 28 days .................. 1 ay 2.ci wing e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Miraul said: After Saurfang "The next wing will not open for 28 days .................. 1 ay 2.ci wing e 1 ayda digerine sallar 1 ayda arthasa 3 ayda arthas acılır mart olur 2 ayda o kalsa mayıs haziranda ek paket cıkarmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar