hozceri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Absolut said: 500luk kısmı bitti geriye 250mb kaldı yamanın. 750mb ikinci parcamı yoksa toplamda mı 750 mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 788mblik tek bi patch cekti benimki ama belki onceden de bi tane indirmiştir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 450lik cektiyseniz ordan baslayip 790 a cekio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ben en bastan basladim 788 mb toplam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ah ulan dataminingden anlasam da girişsem bi şu 788mb'a :D ama tam değildir büyük ihtimal daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Bilen, PTR'ye girmiş birisi var mı? Bu Emblem of Triumphlar ile yeni bişiler alınacak mı 3.3 patchi ile? Yoksa yeni eklenen bir şey olmayacakmı onun için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Emblem of Frost tokeni ve vendoru gelecek. Mevcut tüm hc ve toc25'e kadar raid bosslar triumph atacak. Triumph itemlarında bi değişiklik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 O zaman off-spec için gönül rahatlığıyla item alabilirim. Teşekkürler. Bir de yanlış bilmiyorsam bu çarşamba geliyor yeni patch. Dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Resmiyeti yok ama evet bu Çarşamba haberleri yazıyor meşhur MMO sitelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Bu hafta gelmezse çok pis patladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Buradan devam edelim konuşmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bi gecede iniyo iste acik birakin biter.. bu hafta gelicek patch diye nasi kasiyorum son 1 haftadir belli degil.. nese sonunda tek bi gem kaldi onu da alinca bitiyor bu patchlik isim lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Biz hala Anub'u indiremedik off. Bugün 10 saat kasarız sanırım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Hayır işin salak yanı bizim artık 25lik hc gibi bir beklentimiz yok zaten şu an. 25 man normal için guild run çıkaramıyoruz zaten de. Fakat 10 hc'de kesin birisi çıkıyo ya kitelarken aptal aptal iş yapan. Bu akşam artık denicez tekrar. 49 try kala Anub'a geliyoruz. Sonrası olmuyo nedense. Bu akşam 50 try kala geliriz yine yeriz bi 5 wipe en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Eee bu icecrown 25man de ToC 25man gibi puggable olacak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Sanmam. Ulduar 25 gibi olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Ühü o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 5 man hc quest chain ile 267 dps two handed. hureeeey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 oyundan çıkınca patchi indirmiyor benim blizzard bg downloader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Başlat kendin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 hmm öyle bi seçenek göremedim kendim çalıştırdığımda %0 olarak duruyor hiç indirmiyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 NAT problemin olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 said: 5 man hc quest chain ile 267 dps two handed. hureeeey. iimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 S-H said: hmm öyle bi seçenek göremedim kendim çalıştırdığımda %0 olarak duruyor hiç indirmiyor yani Ayni sorun bendede var. The tracker is not responding diyor. Var mi bir fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Masquerade said: 5 man hc quest chain ile 267 dps two handed. hureeeey. ben de yana döne 2h silah arıyordum, bunu gördükten sonra saldım gari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar