Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.3.0 PTR Patch Notes

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

MORE FURIOUS...
MORE DANGEROUS...

THE MIGHTY DEATHWING'S SON, NEFARIAN IS BACK!

HE RULES THE BLACKROCK AGAIN!
WITH MORE DEADLY TRICKS!

CHALLENGE HIM AGAIN! AND DEFEAT HIM BEFORE HE RUINS AZEROTH!
WORLD'S FATE IN YOUR HANDS, BRAVE HEROES!

Nefarian said:

YOU CAN NOT STOP ME THIS TIME. IT WILL BE WORSE THAN YOUR NIGHTMARES!

3.4 BLACKWING'S LAIR!
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

yıl 2009 hala wow oynayanlar var. wow is so 2008 guys.

Lastguard said:

bizim türklerde bir huy var; "özenti" ...

malın biri sene bilmem kaç olmuş hala şunu yapiyorsunuz demiş zamanında , şimdi ota boka çimene sene bilmem kaç hala şöyle hala böyle laf eden tipler türedi.

bu laflarla birde karizma yaptığını düşünüyorlar ya vay halimize, aklınca verdim ayarı modunda ...
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

2010a 1.5 ay kala hala baskalarinin yazdigi herseyi karizma yapmak icin yazdiklarini dusunup bi de buna karsilik bisey yazip ayar verdiklerini dusunenlerin olmasi, amerikanin aydan su cikardigi su gunlerde cok uzucu.

2010a 1.5 ay kalınca noluyo biri açıklasın bana ya? veya sene 2009 olunca noluyor? hepimiz uçan arabalaramı binmeye başladık 1 senede?

bence fark su bu mesajları yazanlar genelde çocukluktan büyümeye geçen tipler oluyor, oo ben onu çocukken yapıyordum diyemiyorda , sene olmuş bilmem ne diyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Başkalarını bilmem de ben 3.3'le gelen çoğu değişikliği beğendim.

Bir kere gelmiş geçmiş en aptal achiv sistemi olan "şu bossları gebermeden kes gel", "sadece 0 kere ölürsen sana sandık verecem" olayları kaldırılmış. Hikayeye de uygun bir şekilde belli aralıklarla açılacak yeni wingler. T10 sahibi olmayan T10.5 alamayacak vs.

Çok çok hoşuma gitti bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...