Kalten Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Beşiktaslı taraftarlar YD yi protesto etmişler az önce ntnvsporda gördüm.Yöneticiler filan baya asabiyet yapmıslar.Bi Galatasaraylı olarak bjk lileri kutluorm bi kurtulun su heriftende +1 takım daha eklensin rekabete:P başlığı editledim, dikkat edin yazdıklarınıza azcık ya/cavanagh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 said: tüpçüye havaalanında yumurtalı suikast girişimi said: yumurtalı... said: suikast.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 öyle dememek lazım, ya gözüne gelseydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 çürük müydü acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 gebersin hayvan herif bi sevemedim şu Yıldırım ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 lol super girişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 tüh yapa yapa yumurta ile mi yapmışlar suikastı. domates filan atsalardı bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 said: yumurtalı suikast olsa da yesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 babası alıcakmıs takımı yada takım babayı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 adam akıllı valla seve seve olmazsa diyo başka tüerlü diyo. o yüzden ben seviyom demiröreni lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 kusura bakmasın kimse şu beşiktaş taraftar gruplarında bir taraflara sürülecek akıl yok(RTÜK),Yıldırım demirören'in başa geldiğinden beri Beşiktaş'a yaptığı şeyler yüzünden kulüp olarak belki de tarihin en kötü dönemini geçiriyor BJK,tarih boyunca övünülen amatör branşlardaki takımları bile kapattı adam oralara ayrılan paranın futbola ayrılması için,ha sonuç ne? Belki de yine tarihin en kötü Beşiktaş Futbol takımı çıktı ortaya,aslında kağıt üzerinde herzaman kaliteli,hatta bir dönem belki de ligin en iyi kadrosu kurulmuştu ama kağıt üzerinde kaldı,gerisi de gelmedi. Ha o beyinsizlerde sadece 1.5-2 senedir ağlamaya başladı.Sonra şu kötünün iyisi olduğumuz için geçen sene alınan şampiyonluk,emzik niyetine ağızlarına geldi,sustular yine ... Şimdi ağlasınlar tekrar, Başkanlık seçimleri yaklaşıyor,neyse parası versinler yollasınlar da kulüpte,Türk futbolu da kazansın. Bir Beşiktaş'lı olarak kendi kulübümden soğudum lan ... Şampiyonluğa bile sevinemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Demokratik tepki koymuş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 bi gsli olarak bisey sorcam. yildirim demirörenin sürekli istifasi istendiginde "parami verin istifa edeyim" dedigi dogru mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 evet :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 versenize adamin parasini o zaan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 verilen para geri verilmez vermeseydin james Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 vaniLLe said: versenize adamin parasini o zaan =P Şimdi adam şöyle yapıyor önce diyor ki klübe cebimden şu kadar borç verdim transfer yapıcam o parayla. Ondan sonra gidip şildenfild vs gibi oyunculara döküyor parayı tabi o oyuncular hiç fayda sağlamayıp aynen kovuluyor falan... daha sonra da klüp borçlanmış oluyor yani sorumluluğunu aldığı klübü inanılmaz zararlara sokarken aynı zamanda iyice kendine bağlı hale getiriyor... Aslında yasal düzenleme olmaması çok kötü mesela Del Bosque'ye verilen tazminat gibi paralar cebinden çıkmalı Yıldırım Demirören'in... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 aziz yıldırımdan borç almak laızm gitsin bu demirören,aziz yıldırımda onun yüzünü bidaha görmektense bu teklifi kabule der heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 http://www.ligtv.com.tr/videohaber/?r=1&hid=61917 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 ben aziz yıldırım'ın demirören'i beslediğini bile düşünüyorum.O yokken eskiden BJK 2. büyük rakibiydi Fenerin ki GS'ninde,artık onların rakip olarak bile gördüğünü sanmıyorum BJK'yi,çakıp geçiyorlar nasılsa genelde Arada bizimkiler gaza gelince farklı galibiyet alıyorlar,senenin olayı oluyor hep konuşuluyor o kadar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Bu kadar koltuğa yapışık bir başkan olamaz, gurur felan yok bunlarda, ..unu çıkardı klubün hala orada birde utanmadan aday olacağım hala diyor. En sonunda birileri çıkıp bu adama ciddi zarar verecekler anca o zaman bırakmak zorunda kalacak. 100 yıllık klubü batırmasını hazmedemeyen çok fanatik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 lütfen tüpcü bırak artık,takımın icine ettn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 hani bukadar tepkiden sonra biraz haysiyet şeref olan adma bırakır zaten, tamam denedin iyi bişeyler yapmak istedin ama olmadı beceremedin bırak git artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Tek rakibi Baykal =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar