Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yıldırım Demirören'e havaalanında yumurtalı suikast girişimi

Kalten

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaslı taraftarlar YD yi protesto etmişler az önce ntnvsporda gördüm.Yöneticiler filan baya asabiyet yapmıslar.Bi Galatasaraylı olarak bjk lileri kutluorm bi kurtulun su heriftende +1 takım daha eklensin rekabete:P

başlığı editledim, dikkat edin yazdıklarınıza azcık ya/cavanagh
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakmasın kimse şu beşiktaş taraftar gruplarında bir taraflara sürülecek akıl yok(RTÜK),Yıldırım demirören'in başa geldiğinden beri Beşiktaş'a yaptığı şeyler yüzünden kulüp olarak belki de tarihin en kötü dönemini geçiriyor BJK,tarih boyunca övünülen amatör branşlardaki takımları bile kapattı adam oralara ayrılan paranın futbola ayrılması için,ha sonuç ne? Belki de yine tarihin en kötü Beşiktaş Futbol takımı çıktı ortaya,aslında kağıt üzerinde herzaman kaliteli,hatta bir dönem belki de ligin en iyi kadrosu kurulmuştu ama kağıt üzerinde kaldı,gerisi de gelmedi.

Ha o beyinsizlerde sadece 1.5-2 senedir ağlamaya başladı.Sonra şu kötünün iyisi olduğumuz için geçen sene alınan şampiyonluk,emzik niyetine ağızlarına geldi,sustular yine ... Şimdi ağlasınlar tekrar,

Başkanlık seçimleri yaklaşıyor,neyse parası versinler yollasınlar da kulüpte,Türk futbolu da kazansın.

Bir Beşiktaş'lı olarak kendi kulübümden soğudum lan ... Şampiyonluğa bile sevinemiyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

versenize adamin parasini o zaan =P

Şimdi adam şöyle yapıyor önce diyor ki klübe cebimden şu kadar borç verdim transfer yapıcam o parayla. Ondan sonra gidip şildenfild vs gibi oyunculara döküyor parayı tabi o oyuncular hiç fayda sağlamayıp aynen kovuluyor falan... daha sonra da klüp borçlanmış oluyor yani sorumluluğunu aldığı klübü inanılmaz zararlara sokarken aynı zamanda iyice kendine bağlı hale getiriyor...
Aslında yasal düzenleme olmaması çok kötü mesela Del Bosque'ye verilen tazminat gibi paralar cebinden çıkmalı Yıldırım Demirören'in...
Sosyal ağlarda paylaş

ben aziz yıldırım'ın demirören'i beslediğini bile düşünüyorum.O yokken eskiden BJK 2. büyük rakibiydi Fenerin ki GS'ninde,artık onların rakip olarak bile gördüğünü sanmıyorum BJK'yi,çakıp geçiyorlar nasılsa genelde

Arada bizimkiler gaza gelince farklı galibiyet alıyorlar,senenin olayı oluyor hep konuşuluyor o kadar,
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar koltuğa yapışık bir başkan olamaz, gurur felan yok bunlarda, ..unu çıkardı klubün hala orada birde utanmadan aday olacağım hala diyor.

En sonunda birileri çıkıp bu adama ciddi zarar verecekler anca o zaman bırakmak zorunda kalacak. 100 yıllık klubü batırmasını hazmedemeyen çok fanatik olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...