HackerMan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Kimler Sevmez Bendde merak ediyorum? Bilen varsa Rica Ederim söylesin[signature][hline]www.sudenet.8m.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Arkadaşım, bu ne hız? Biraz yavaş thread açarsan. Ayrıca bunun için ayrı bölüm var.[signature][hline]Feeling fucked up : Being in love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 (birisi şu önceki sayfanın linkini versin) BBEEEENN eyer izleyecek animem varsa Diablo yu bile reddederim (o kadar yani :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 bu soruya cevap vermek için önce oyun un tanımını yapmak gerekir[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 said: Alexi_Septimus, 01 Temmuz 2004 14:52 tarihinde demiş ki: Arkadaşım, bu ne hız? Biraz yavaş thread açarsan. Ayrıca bunun için ayrı bölüm var. Arkadaş site kapalı iken açmak istediği tüm konuları şimdi birden açıyor. tüp patlaması gibi, gaz sıkışması :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 said: BonePART, 01 Temmuz 2004 23:07 tarihinde demiş ki: ..... virustur(dier adı kurt) ..... heueuhe biz de vampir diye bir oyun oynardık onunla aynı mantık bu sanırım :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 biz simit diye bişey oynardık çok oynamış vardır heralde buralarda:) "ebe" olan eleman simiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit şekline çığlık atarak herhangi birini tutmaya çalışır, nefesi tükenirse dayak yer, tükenmeden birine değerse o dayak yer şeklinde çok basit bi oyundu. ben pek oynayamazdım ufak tefektim baya tırsardım direk dalıyo bi ton adam üstünüze çünkü:) ama çok komik oyundu (psikopatım, olabilirim, evet...)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 said: BonePART, 01 Temmuz 2004 23:07 tarihinde demiş ki: virustur(dier adı kurt) Ne bu, nası oluo?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 oyun bilgisayar oyunuysa..kızlar tabii ki. (istisnalar kaideyi bozmaz!)[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 göreceli bir kavram, oyun sahip oldugum sistemin 10 katını isteyip daha da ver diyorsa ben sevmem. sevenide sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Şizofren kişilikler Osman ile Cevdet Soru : Kimler Oyun Sevmez ? -aslında hayat bir oyun değilmidir ? ben oyun sevmezsem hayatı nasıl seviceğim ha ? (yumuşakça söler) - Ben parayla oynarım güzelim . Para olmazsa yaşayaman yani uzunlafın kısası oyun güzeldir Hahauhauhaha aaa . (utanmasa konuşurken balgam atıcak psikolojidedir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 hiç oynamamış olanlar.[signature][hline]15...14...13....................3...2...1...Yanıtla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 said: karakedi, 02 Temmuz 2004 01:00 tarihinde demiş ki: göreceli bir kavram, oyun sahip oldugum sistemin 10 katını isteyip daha da ver diyorsa ben sevmem. sevenide sevmem. auhauhauahhu güzel yaklaşım. -pc oyunu, çocuk oyunu, ezber oyunu, kart oyunu vs vs.. oyunların hepsi eğlenceye dayalı ve bir sürü tür oyun var. pc oyununu sevmeyen kişiler kart oyunu sevebilir felan. ama sonuçta oyunu herkes sever, en azından sevebileceği bir oyun türü vardır.[signature][hline]pc and comic geek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Temmuz 2004 07:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 pc oyunu severim ama artık oynamıyorum Hayat oyununu oynamak zorundasın zaten Simit uzun eşek te güzeldir..[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Uzun eşşek zararlı olabiliyor bazen. Mesela BonePART ile oynarsanız. Gelir üstünüze atlarsa ne olur? Sonuç yine hüsran olur.[signature][hline]Feeling fucked up : Being in love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 oyun sevmeyeni ben de sewmem, tiksinirim, kafa atasım gelir. zaten hayatın kendisi bi oyun diil midir cevat abi? evet, evet....[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Güzel vakit geçirmek için yapılan bir aktivite nasıl sevilmez?[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Hacı ağırabi takılan kendini yüksek bir şey zannedenler oyun sevmez. Genel olarak tüm oyunları sevmezler yani.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar