Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 bileklik renkleri Sarı: Bir erkeğe sarılırım Turuncu: Bir öpücük veririm Pembe: Öpüşürüm Siyah: Sınır yok bileklik takan birinin bilekliğini kırarsanız taktığı renge göre karşılık vermesi gerekiyormuş siyah bileklik takan kızların etrafında dolaşan erkeklerin tek amacı kızın bilekliğini kırmakmış... kaynak aslında baya yardımcı olabilcek bişi işin suyu çıkmayacak olsa ama o ihtimal pek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ben siyah takıyorum gerçekten doğru bi tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 bende üç farklı renkte bilezik var ama renklerini söylemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ahaha ne kadar ucuk haberler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 bilkentteki tüm kızlar sarılmak istiyor arkadaş demekki. ben böyle okulu napam nerelere gidem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Abi bu haber 5 senelik falan belki daha eski. Inanilmaz bi habercilik anlayislari var ya. Boyle degildi tabi o, iste seks yapmam, oral seks cart seks curt seks seklindeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 selam bilkelik takmayanlar aseksüel mi sayılıyor saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 bileklik takmayanlar sekste sınır tanımıyor. demeye girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 bileklige bir takana 2 opucuk veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ben bişey demeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Erkeğin hası kalbi olan kızlar bakmasın çarpabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Cons un imzası beni hüzünlendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Ben de geri alırsam acc mu ben de o imzayı yazarım sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Ben de beyaz var lan ben napcam peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 hurileri beklicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Ahhahahaha doooğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 abi sonuna kadar destekliyorum ben bu fikri hatta mesela beyaz su anda iliski aramiyoru sari yane birileri 1 2 bira ismarlasa fena olmaz kirmizi walla tanisalim hoslasirsak neden olmasin siyah kizdim. buzula atin beni sondurun lan seklinde olsun mesela barda karilara yazcakken bakalim siyah bilezik ora gidleim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 herkes tek bi kişiye mi çöksün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Hayır onlarca siyah olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 abi iste avrupanin sadece ahlaksizligini almasak terbiyesini edebinide alsak ole herkes bi kariya cokmez herkes karilari paylasir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Sınır yokun sınırları nelerdir şimdi onu açıklığa kavuşturalım. Siyah takan yumuşak bir erkek başka bir erkeğin siyah bileziğini kırarsa 18+ oluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Benim bilekligim kolumda degil /wink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Lopeth said: herkes tek bi kişiye mi çöksün beautiful mind'i izlemedin mi arkadaşım herkes paylaşıo herkese yetcek kadar bileklik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 En altta siyah bilekliği kırılan dişiyi görüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 traffic light party diye türkiyede de bu şekilde partiler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar