chagy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Yok be orada bence arda hemen bıraktı kendini. Aslında başta ayhan-sarp ikilisi ile başlasa daha sağlam olurdu sanki ortasaha, topalı hiç beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ya evet hemen bıraktı az daha gitse zatenn ya penaltı olcak ya golde .. adam tutuyooo hemen bıraktı zorlamadı diye de .. cok sacma . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 cavanagh said: dory, futbol bölümüne daha sık bekleriz seni=) alan yetkilisinin de destegini aldim daha da gam yemem ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 biz kızları her zaman istiyoz burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Yeşil sahalarda görmek isteriz... Maça gelirsek eğer penaltı da gol de verilebilir gibi geldi bana...Belki de tarafsız düşünemiyorum bilmiyorum..6pastan direğe gitmesi şanssızlık mı beceriksizlik mi bilemedim..Elano kötü gibi geldi bana top kaptı da çok pas hatası yaptı falan.Keita çok mücadele etti.Çok pas hatası yaptık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Biraz Halı Saha takımı olmuş Galatasaray. Şöyle üstü kapalı suni çim bi saha olsa çok can yakarlar =) Şaka bir yana Sturm Graz fena takım değil, Galatasaray'da hem haddinden fazla pas hatası yapıp hemde golcülerinin ters gününde yakalanınca maçtan 1 puanla ayrıldık. Çok önemli değil daha çok maç var en ciddi rakibimizi de kendi evinde yendik zaten. Umarım bu maç bütün şanssızlık kotamızı doldurmuşuzdur,bundan sonra biraz daha iyi gideceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 galatasaray gerçekten çok ama çok fazla açık verdi savunmada, izlerken çıldırdım. Elano ise şu an için en fazla yedek olur. Arda'nın tekrardan ortada oynaması lazım. Mustafa Sarp kesinlikle oynamalı. Mehmet Topal ise tam anlamıyla bir korkak gibi oynuyor, mücadele edemiyor, ilk 11 i hak etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 DeathFinger said: Şaka bir yana Sturm Graz fena takım değil, maçı izledim baştan sonra kadar normalde sıkılırım ama bi heyecan yaptım adamlar sadece kontra yapabildi. bide defans hiçbişi yoktu ki sturm grazda. gs oynadı topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 maçtan geldim amma uff bittim yani altı pastan nası gider o top direğe, bir de adam ardaya sarılmadı mı bir pozisyon vardı , ulan bahtsızlığa bak elano insan gibi gol atmaya çalışmayacak galiba niye yani orda o vole hey allaım neyse asist yaptı en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Gökalp iyi takım demedim ki fena değiller dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Strum Graz hocası Galatasarayı çok iyi analiz etmiş, hatta olayı o kadar abartmış ki teknik kapasitesi son derece düşük adamlardan bile küçük bir Galatasaray yaratmayı başarmış. İlk yarı takımlar formaları değişse maç en az 5-0 olurdu. Galatasarayın yapması gereken tek, kısa ve net paslar ile geriden başlayarak oyun kurma dersini resmen Strum Graz Reykardın gözüne gözüne soktu. Rakipler Galatasarayı artık çok rahat çözebiliyor, çünkü ortada ne bir oyun şablonu ne de futbol disiplini yok, yapılan yegane şeyler ; * orta sahada sarp veya topala ( hangisi oyundaysa ) top at, onlar tutsun geri servete veya emreye versin, onlarda ileri şişirsin, Reykard efendi de kenardan bunu izlesin * Galatasaray takımı pres yapıyor gibi gözükmesine rağmen reelde durum böyle değil, futbolcular sadece rakibin üzerine koşuyor, topa ve adama nasıl basması gerektiğini bilmiyor, yalandan yere oradan oraya koşup enerji harcıyor, yerlere kendini atıp paralıyor, 2-3 kişi adama çullanıyor ve faul yapıyor, vs. vs. vs. Bilmem hiç fark ettiniz mi rakip takımdan hangi futbolcu bizim topçulara az bir pres yapsa bizimkiler hemen topu geri dönüyor. Oysa futbol böyle oynanmaz, sen o milyon yurolara aldığın adamları karşısındaki rakibini geçsin, adam eksiltsin, rakip dengesini bozsun diye alıyorsun, peki takımda bu işi kim yapabiliyor ? %20 Keita , % 10 Arda, bir üçüncü adam var mı ? * orta sahada oyun kurmadaki bir diğer kronik hastalık ise illa ki topların taç çizgisi kenarındaki bekleyen adama oynanması. Yine dünkü maçta bu gereksizliğe bir kaç kere isyan ederek göbekten baroşa top attılar, neticede 1 tane gol, 2 tane çok net pozisyon ve 3-4 tane baroşun yakalayamadığı ya da çok hızlı atılan top. Peki kanatlardan ne yaptı Galatasaray ? Nereden çıktı bu kanat mankyaklığı ? Maçlardan önce redbull mu içiyor reykard efendi ? ya da takıma redbull mu içiriyor ? * geçen hafta reykard efendi oyunu okuyamıyor ve gidişata göre müdahele edemiyor demiştik, bunu bu maçta biraz olsun aşmaya çalıştı. Baktı ki kanatlar yorulmuş, kuş bir türlü kalkmıyor havaya, bari dedi göbekten yarayım, amma ve lakin bu misyonu üstlenen Elano en fazla 10-15 dk dayanabildi, sonra 1-1 inde vermiş olduğu rehavet ile oyundan iyice koptu * reykard hala anlamsız bir korku içerisinde, Galatasaray gibi bir takımı kendi sahasında çift forvet oynatamıyor, üstelik böylesine kağıt üstünde zayıf gözüküp direnci max. seviyede bir takıma karşı bile, yani yenilmeyeyim yeter diyor. Sabri : yine eski günlerine dönmüş, ultra absürt hareketler ile en olmadık yerlerde toplar kaptırıp hem büyük tehlikeler yaratabileceğimiz atakları öldürüyor hem de rakibe inanılmaz pozisyon yaratma şansı veriyor. Hele bir pozisyonda baroş ve kewell ortada bom boş iken kaleyi attığı şut beni çileden çıkardı H. Balta : ne işe yarar, takımda neden var hala anlayabilmiş değilim M.Topal : futboldan nefret getirdi, neredeyse kusturacak beni. bir insan bu kadar mı gereksiz paslar atar, bu kadar mı gereksiz hareketler yapar, oyunu gebertir, takımı düşürür, tempoyu bitirir, her atakta el freni olur. Hele grazın attığı golden önce topa bir girişi vardı, ben daha o yere yatmadan " bu herif bu topu alamaz " dedim ve nihayetinde de aynen öyle oldu, o topta geldi bizim kaleye gol oldu. Bir an önce federasyona başvuru yapılıp lisansı iptal edilmeli. Ayhan : topalın olduğu bir takımda yıldız olarak bile görülebilirdi. Kewell : Son 2-3 haftadır inanılmaz kötü, bir sıkıntısı olduğu çok net ortada, çok kopuk oynuyor ve sahada sadece geziniyor, rahat geçebileceği adamlara bile takılıyor. Sanırım sezon sonu sözleşmesinin bitecek olması ve henüz yeni sözleşme yapmamış olması onu bu hale sokuyor, ya da bir sakatlığı var fakat sözleşmeyi imzalamadan dile getirmiyor Keita : bileklerine çok hakim, top sanki ayağına yapışıyor, keşke bir de sabriden başka bir partneri olsaydı, misal g.gönül ve keitayı aynı kanatta hayal edemiyorum Baros : yani altı pasın içerisinden bile üst direğe topu nasıl çaktı anlayabilmiş değilim, pes. çok koşuyor ama bir türlü ayakta duramıyor, topu doğru şekilde kontrolüne alamıyor ve git gide bencil oluyor. Elano : çok ağar kanlı, bir türlü vitesi 4-5 yapıp kopup gidemiyor, hala çok ürkek, acaba ne zaman çıkacağım diye kenara bakıyor. Ve nitekim strum graz 9 numaralı oyuncuyu değiştirmek istediğinde ise kenara Elano geldi :) Bence biraz cesaretlendirilip arkasında durulsa, bir kaç maç üst üste 11 çıkarılsa iyi bir oyun kurucu olabilir. Arda : neredeyse bütün topları ezdi, ayağına aldığı her toptan sonra sırası ile sağa, sola, sonra bir daha sağa, geriye, arkaya, öteye, beriye, ne kadar yön var ise hepsine bir dönüyor, adamı maç seyrettiğine pişman ettikten sonra da topu ayağına çıkarıyor, son haftalarda takımdaki düşüşün en büyük sebebidir, ne hikmetse herkeste ondan medet umuyor Reykardın hataları ; * takımın geride ve orta sahada oyun kurmaktaki can çekişmesini hala fark edemedi * ilk haftalardaki ayağa, kısa ve isabetli pas yapan takımı gereksiz kanat zorlamaları ile bu hale getirdi * beceriksiz rotasyon sistemi ile neredeyse takımın yarısını soğuttu, yüzler hep mutsuz, asık ve endişeli * rakiplerini hiç analiz etmiyor, ve daha kötüsü maç içerisinde oyunu okuyamıyor, gerekli müdaheleleri yapamıyor Son olarak ; takımın ileri ucu neredeyse her hafta değişiyor, adamlar ne kadar az bir arada oynar ise o kadar organizasyon yapmakta sıkıntı çekiyorlar, diğer bir deyişle, ileri uçtaki adamlar birbirleri ile anlaşamıyorlar. En kısa sürede bu aşılmaz ise beşiktaştan bile daha az gol atarız bu sezon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Hıncal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Arkadaşım bu kadar kötüyse takım izleme git başka takım tut o takımları izle... Okumadım bile yazını biliyorum çünkü yine önüne gelene salladın 3-5 tane... Maçları izlediğinden bile şüpheliyim açıkçası kadrolara bakıp maç skoruna bakıp bir iki tane de köşe yazısı okuyorsun sanırım... Yani direkten dönen iki top içeri girse,Arda'nın golü verilseydi şuan çok farklı cümleler kuruluyor olcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Hıncal eniştesiymiş harrykewell in :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Kızacaksınız ama harrykewell'a katılıyorum...Katıldığım yerleri belirteyim... "Orta sahada sarp veya topala ( hangisi oyundaysa ) top at, onlar tutsun geri servete veya emreye versin, onlarda ileri şişirsin" Katılıyorum bu yoruma,özellikle maçın ilk yarısı bu net bir biçimde ortaya kondu,kapanan takımlara karşı bu çok ciddi bir sorun,durmadan top emre-servet-topal(sarp) 3 lüsü arasında gidiyor geliyor,en son Servet topu ileri şişirerek genelde kanattaki Keita'yı arıyor,hem onu zor durumda bırakıyor hemde oyun daha da kitleniyor,paslar çoğu zaman yerini bulmuyor çünkü... İleri forvet elemanlarıyla defans inanılmaz kopuk,topal mesela o kadar defansın içinde ki orta saha direk rakibe teslim edilmiş gibi duruyor,çünkü Elano-Arda-Keita daha ilerideler.. Yani oyunun yukarıdan baktığında dizilişi; bizim defans elemanları, hemen önlerinde topal-rakibin orta sahası-bizim forvetler...Çünkü Elano-Topal veya ortaya geçerse Arda arasındaki mesafe hep rakip tarafından parsellenmiş durumda,Topal zaten bunların arasına girip topu taşıyamayınca,Ayhan da keza yapamadı bunu,o zaman top her seferinde geri defansa dönüyor... Rijkaard bunu farketmiş olacakki ikinci yarı Elano'yu biraz geri çekip ortaya aldı,geriden top aldırdı,ve 2-3 tane ortadan çok tehlikeli pozisyon bulduk ancak Elano çıkartamıyor bir süre sonra,anlayamadığım bir şekilde... Topu sistemli halde ileriye,orta sahada küçük paslarla set halinde taşıyamıyoruz yukarıdaki nedenden dolayı,bu yüzden ataklar Keita Arda Elano nun bireysel çabalarına kalıyor... Bence takımdaki en büyük problem bu...Bu takımda Xavi İniesta gibi orta sahada rakibi paslarla geçecek adam yok malesef Topal-Sarp-Ayhandan bunu bekleyemeyiz,o zaman Elano-Arda'nın daha geriye gelip top alması gerek,takımda en fazla pas trafiği olması gereken yer Elano-Arda-Topal-Ayhan dörtlüsü ve kanatlardan gelecek elemanlar.... Arda da Elano takımda oynamaya başladığından beri müthiş düşüş var,ortada mı oynamak istiyor bilemiyorum,kafası karışık gibi...Keza Kewell'da ruh gibi dolanıyor sahada,inanılmaz kötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 gsye dünki maç için kötü oynadı diyen varsa maçı izlememiştir o hödük çokda güzel oynadılar ama bitiricilikte takıldılar az şanssızdılarda tabi. çok güzel pas yaptılar. sturm grazda zaten hep kontradan atak yapabildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 kermit said: gsye dünki maç için kötü oynadı diyen varsa maçı izlememiştir o hödük çokda güzel oynadılar ama bitiricilikte takıldılar az şanssızdılarda tabi. çok güzel pas yaptılar. sturm grazda zaten hep kontradan atak yapabildi. pas trafiğimizi beğenmedim ben valla bi eksik var son paslar gitmiyor. ama tabi adamlar çok kalabalık savunma yapıyorlardı her topa 1 ayak giriyodu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 beşiktaş şildenfelde talipmiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Farka gittiğimiz çoğu maçtan daha çok pozisyona girdik, Elano'nun Davor Suker denemeleri, Baros ve Sabri'nin direği geçememeleri, Arda'nın verilmeyen golü vs vs. Fark atarken de problem vardı, dün de aynıları vardı.Mehmet Topal'ın yere göğe sığdırılamadığı zamanları hatırlıyorum, over-rated gelmişti bana ama adam sağlam top oynuyordu, dün resmen can çekişti. Takımda anlamadığım bir tek top hastalığı var son haftalarda, çok fazla top kaybını beraberinde getiriyor fakat Rijkaard'ın bu durum üstünde ısrarla durması onun eleştirilmesini değil bu aşı tutarsa mükemmel varyasyonlar izleyeceğimizi gösterir. Elano'nun suratında sürekli bir acı ifadesi var, sinirimi bozuyor biraz Keita gibi keyif alsın.Hatta tüm takım Keita gibi keyif alsın.Benim için çok üzücü bir sonuç değil, bu takımın Kasım ayına doğru form tutmasını ve domine etmesini bekliyordum o yüzden farka gittiğimiz maçlarda da "of süperiz" hiç diyemedim tıpkı dün de kötü olmadığımızı kabullendiğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 BulletRide +1 Son dönemde takımda paslar yavaş alıyor, anlaşamıyorlar bir gariplik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 BulletRide said: Elano'nun suratında sürekli bir acı ifadesi var bu konuda Ahmed Hassan bir numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 nonda son maclarda baya formundaydi aslinda. bu maca forvette baros ve nonda ikilisiyle cikabilirdi galatasaray bence. ya da nondayi dakika 85 gibi almak yerine daha erken dakikalarda alabilirdi. sonucta mac 1-1 ve bastiran, atak yapan taraf galatasaraydi. cift forvet daha etkili olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 gs'li dostlarımdan bir kaçı hakem çok hatalı diyor, diğerleri çok bariz şeyler yoktu diyor. Baroş'un golüde offside gibi duruyor dediler. İlginç bir maç oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 ya problem şu, elano Türkiye'ye ilk 11 oynamak için geldi, adam takıma giremiyor. Girdiği zaman da bizim anadolu kasaplarının arasında birşey yapamıyor. haliyle form da tutamıyor. bundan rahatsız belli ki. şimdi fizik kondisyon yüklüyor rijkaard belli ki. sturm graz maçı yine diğer çıktığı maçlara göre daha iyiydi. topla buluşması bakımından konuşuyorum. geçen maçlarında bazen ayağına top bile değmiyordu. hatta barosu uzun topla kaçıran oydu golde. ama arda + elano birlikte? emin olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Revell said: BulletRide said: Elano'nun suratında sürekli bir acı ifadesi var bu konuda Ahmed Hassan bir numaraguiza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar