Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 kuyruk sokumum çok acıyo ya . var mı böyle olan başka? yoksa bende mi gariplik. bacaklarımı da uzatmazsam çıldırıyorum otururken dizlerim acıyo. böyle sinemada falan mutlaka uzatmam gerek bacaklarımı:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Kuyruk sokumunda problem olabilir, kireçlenme olabilir, bir çok nedeni olabilir, her zaman olan birşey ise doktora görünmende yarar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 evet her zaman oluyo artık. =( bi de ben böyle yayılarak oturuyorum tam kuyruk sokumu üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 dik oturmazsan olur tabi. cunku ole yayılıp oturunca direk poponun yımışak eti uzerine değil direk kuyruk sokumu ustune oturmus oluosun. dik otur geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 o zaman git doktora abi ileride daha büyük sorun olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 bir de yumuşak koltuklara otur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ben gitmiştim doktora adam bana "üretim hatası" demişti ağrıyınca bi kalkıp gezmek gerekiyo ama bence doktora git poponun üstüne düştüysen bişey olmuş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 neye oturuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Bekliyodum bu soruyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Biyeremi oturdun yoksa? :D:Dddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 bilgisayar sandalyesine oturuyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 kuyruğun çıkıyor olabilir. benimde sol lobuma ağrı giriyor arasıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 duzgun otur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Longshanks said: evet her zaman oluyo artık. =( bi de ben böyle yayılarak oturuyorum tam kuyruk sokumu üzerine öyle oturunca bi süre banada oluyor hocam elinden geldiğince düzgün otur malum zor oluyor pc başında ama en azından kuyruk sokumunun üstüne o kadar yüklenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Herkes akıl veriyor da doktor'a görün diyenler hep nadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 söylenmiş zaten, öyle bacakları uzatıp yayılınca üstüne oturmaktan başka pek bişeye yaramayan poponun üzerine değil kuyruk sokumunun üzerine veriyorsun tüm ağırlığı falanı filanı, ağrır tabi. sen doğru düzgün oturur dikkat edersen kuyruğun sokumun falan ağrımaz, yine ağrırsa da dersin ki ben doktorluk olmuşum, alırsın randevunu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 "ismail PK" said: Herkes akıl veriyor da doktor'a görün diyenler hep nadir. göz var nizam var dostum adam götünün üstüne oturmamış ağrır tabi kuyruk sokumu. hem insan kendinin doktorudur asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Abi doktora götüm ağrıyo demek var. böyle diceksin evet.Kuyruk sokumu demiceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 mutlaka git bir doktora görün. ileri seviyede kıl dönmeside böyle ağrı yapar ama ayakları uzatınca geçiyor diyorsun gerçi ama şakaya gelicek iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 kıl dönmesi olabilir bende de sadece bu şikayetle başladı.. sonra kestirdik götü.. bi doktora görün, mümkünse cerraha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 doktora gitde popoyu bi ellet geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Fistan said: doktora gitde popoyu bi ellet geçer a ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 MacLeod said: mutlaka git bir doktora görün. ileri seviyede kıl dönmeside böyle ağrı yapar ama ayakları uzatınca geçiyor diyorsun gerçi ama şakaya gelicek iş değil.yok ayakları uzatınca dizlerim geçiyo. kuyruk sokumunda ağrı-acının geçmesi için yürümem falan gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 kafede çok oturuyosunuz olm ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 olm bi bende oluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar