Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Electronic Arts UXO'yu iptal etmiş: http://www.gamespot.com/news/2004/06/30/news_6101727.html eh güzel, EA neden bu oyunu hala iptal etmedi diye düşünüyordum ben. Ultima Online 2 çıkarcaklardı, iptal ettiler, UXO çıkartıyorlardı bunu da iptal ettiler. ha bir de Ultima Online 2 iptalı sonrası ırkları UO'ya yansıtmışlardı, aynı durumu UXO'da da yaparlar sanırım. Sitenin verdiği bilgilere göre "yeni bir expansion" çıkıcak gibi gözüküyor. Bakalım UO dünyasının daha ne kadar cılkını çıkartabilecekler? Goblinler dwarflar felan eklense hiç şaşırmam..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 8 yıllık olacak neredeyse oyun, cidden şeysini çıkardılar.. ama yeni bir uo projesinden de bahsedilmiş haberde.. gerçi ultima x: odyssey'in de hazırlansaydı mmorpg olacağı söylenmiş, ben rpg sanıyordum..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Origin battı,şimdi electronic arts batacak bu uo yüzünden :D Zarar etmeye başladı bile adamlar :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Batak abi bu mmorpg şeysi![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 ben hiç şaşırmadım gamespotta EA kills uo hede hödö diye okuduğumda. adamlar kar edebilecekleri yeni bir uo çıkarmak yerine, kerizlik edip 8 senelik oyuna exp. çıkarırlarsa zararlarına olur, bana ne olursa olsun ayrıca. Bana yarayan herhangi bir oyunları yok ve tekelcilik oyun piyasasında yetenekli grupları, şirketleri öldürüyor. EA tekelcilik yaptığından sevmiyorum EAyı. kaka EA kafam girsin yöneticilerine:-)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Hehe EA bişey yaptıysa emin olun bok gibi para kazandığınacağındandır. Kesin de kazanmıştır. Hoşumuza gider, gitmez ayrı..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 qui ea in para yaptigi 3 oyun varsa zarar ettigi 10 oyun var ama adamlar hala ayakta onu anlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 electronic arts! ne desek boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 EA Games ! Screw Everythin' ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Bir tek kelime: nayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! O kadar beklediğim oyun iptal oldu, ne diyebilirim ki. UOya yeniden başlamam için neden olacak.tı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar