Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Street Fighter IV

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben dun aldım. baya beğendim oyunu. cok uzun zamandır dovus oyunu oynamıyodum. şimdi biraz kombolara vs lere bakıodumda bi tane mod a girdim sıra sıra hareketleri trainliyo. şimdi rufus la girdim koca gobekli elemanla. 1 ultrasını yapamıorm. ayar oldum yarım saatdir ugrasıorm. ultra yapmadan once farklı bi tusa falan mı baskam gerekio. cunku bundan onceki hareket ultranın 2 yumruk tusu eksiği ve oncekini cok rahat yapabiliorm. yani ultrayı yapmaya kalkarken bundan onceki olanı yapıyo direk. naapmam lazım??
Mesaj tarihi:
Üç yumruk ve üç tekme olayı ayrı bi tuşa atanabiliyodu SF4 PC'de. Aynı olay muhtemelen vardır, L1/2 ve R1/2'de falan. Bi ona bak.
Eğer zaten o tuşu kullanıyosan da muhtemelen biraz daha hızlı yapman gerekiyodur. Gerçi tuşları nedir bilmiyorum da.
Ha bi de ultra gauge dolu mu? :P
Mesaj tarihi:
evet evet dolu o. :D neyse bakıyım biraz daha ugrasayım

neyse orayı geçtim falanda şimdi baska bi comboda takıldım. messiah kick diye bi hareketten once (ex) yazıo. ne yapmam gerekio bu ex olayında??
Mesaj tarihi:
Bi özel hareketi yaparken yumruk veya tekme yerine birden fazla yumruk veya tekmeye basarsan EX'ini yapıyo. Mesela ex hadouken aşağı, ileri, üç yumruk şeklinde yapılıyo. Üç yumruk tuşuna basmak daha rahat geldiği için onu kullanıyorum ben PC'de.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bugün Cody ile oynadım böyle harika karakter yok .Çok beğendim. Hareketleri iyi, yumrukla çekilen ultrası mükkemel ve çok güzel win poseları var perfect çekince yatıp uyuması falan.

Ayrıca atari oynunda iyi bir adamın canı sıkıldığı için villian olup gidip SF turnuvasına katılmasını da çok komik buldum.
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
It’s probably the worst kept secret of the year, but we can finally officially say Super SFIV Arcade Edition is coming to 360 and PS3 as a DLC add-on. The update brings sick-nasty fighters Yun and Yang to the mix, as well as overpowered boss characters Evil Ryu and Oni (aka Shin Akuma). But uh, we kinda knew most of that already, so is there any other good news? Actually, yes – Arcade Edition will also hit PC, marking the first time the Super SFIV world has appeared on the platform. …

http://playstation3store.org/2011/04/super-sfiv-arcade-edition-arriving-june-7-for-360-ps3-and-pc-super-street-fighter-iv-arcade-edition/

pc'ye de geliyor sonunda yeah
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
evet ssf 4 ultra duyruldu. 5 yeni karakter modlar arenalar.

hugo, viper, rolento ve elena derken daha önce hiçbir oyunda çıkmamış yeni bir karakter. umarım oni vs gibi bişi çıkarmazlar :/
Mesaj tarihi:
top lel
street fighter x tekkenden kopyalayacak yapıştıracaklar işte hugoyu falan, beşinci de asura olacak, asura's wrath lost episode dlclerinden belli

cashcoma güven olmaz artık
  • 7 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ne güzel, psycho powerlı cammy clone
çok orijinal, daha önce hiç evil clone görmemiştik
so amaze

top tier karakterin klonu bir de
salona sessizlik çökmüş karakter açıklanınca, insanlar o kadar nefret ediyor cammy'den lel

charge character olacakmış ama ne yazar, spiral arrow falan filan direk copy paste
Mesaj tarihi:
ilk 4 karakter zaten eski oyunlarda vardı diye biliyorum
3 ü final fight franchisesinden zaten
(eahueahu seksi kadın olan travesti bu arada its a trap)

bu arada neden hala grappler yapıyolar
ben turnuvalarda hiç görmedim grappler oynayan
oynanmayan bi sürü grappler yok muz aten
hakan zangief rufus felan
abel gördüm bi iki kere oynanırken
Mesaj tarihi:
abi şey tam japon kafası ama
kadın dövmeye kızarlar o yüzden travesti olsunnar
LGBT yi kimse sallamıyo xzaten
eaueau

Street Fighter IV's producer Yoshinori Ono, when asked in an interview about the matter, stated "Let's set the record straight: in North America, Poison is officially a post-op transsexual. But in Japan, she simply tucks her business away to look female."

http://www.themarysue.com/wp-content/uploads/2013/07/its-a-trap.jpg
  • Yeni Oluştur...