mokoko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ben dun aldım. baya beğendim oyunu. cok uzun zamandır dovus oyunu oynamıyodum. şimdi biraz kombolara vs lere bakıodumda bi tane mod a girdim sıra sıra hareketleri trainliyo. şimdi rufus la girdim koca gobekli elemanla. 1 ultrasını yapamıorm. ayar oldum yarım saatdir ugrasıorm. ultra yapmadan once farklı bi tusa falan mı baskam gerekio. cunku bundan onceki hareket ultranın 2 yumruk tusu eksiği ve oncekini cok rahat yapabiliorm. yani ultrayı yapmaya kalkarken bundan onceki olanı yapıyo direk. naapmam lazım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Üç yumruk ve üç tekme olayı ayrı bi tuşa atanabiliyodu SF4 PC'de. Aynı olay muhtemelen vardır, L1/2 ve R1/2'de falan. Bi ona bak. Eğer zaten o tuşu kullanıyosan da muhtemelen biraz daha hızlı yapman gerekiyodur. Gerçi tuşları nedir bilmiyorum da. Ha bi de ultra gauge dolu mu? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 evet evet dolu o. :D neyse bakıyım biraz daha ugrasayım neyse orayı geçtim falanda şimdi baska bi comboda takıldım. messiah kick diye bi hareketten once (ex) yazıo. ne yapmam gerekio bu ex olayında?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Bi özel hareketi yaparken yumruk veya tekme yerine birden fazla yumruk veya tekmeye basarsan EX'ini yapıyo. Mesela ex hadouken aşağı, ileri, üç yumruk şeklinde yapılıyo. Üç yumruk tuşuna basmak daha rahat geldiği için onu kullanıyorum ben PC'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 basparmagim asindi su oyunu oyniycam diye :( bildigin bole deri kabardi, iskence ya tekkenden sonra SF4 e alismak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 hiç bisi bilmeyip spamlarsan asınır tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Bugün Cody ile oynadım böyle harika karakter yok .Çok beğendim. Hareketleri iyi, yumrukla çekilen ultrası mükkemel ve çok güzel win poseları var perfect çekince yatıp uyuması falan. Ayrıca atari oynunda iyi bir adamın canı sıkıldığı için villian olup gidip SF turnuvasına katılmasını da çok komik buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 cani sikildigi icin deil o ya final fighttan sonra tutuklaniyo benim bildigim cody hapishaneden kaciyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 said: It’s probably the worst kept secret of the year, but we can finally officially say Super SFIV Arcade Edition is coming to 360 and PS3 as a DLC add-on. The update brings sick-nasty fighters Yun and Yang to the mix, as well as overpowered boss characters Evil Ryu and Oni (aka Shin Akuma). But uh, we kinda knew most of that already, so is there any other good news? Actually, yes – Arcade Edition will also hit PC, marking the first time the Super SFIV world has appeared on the platform. … http://playstation3store.org/2011/04/super-sfiv-arcade-edition-arriving-june-7-for-360-ps3-and-pc-super-street-fighter-iv-arcade-edition/ pc'ye de geliyor sonunda yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ama ne zaman geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 evet ssf 4 ultra duyruldu. 5 yeni karakter modlar arenalar. hugo, viper, rolento ve elena derken daha önce hiçbir oyunda çıkmamış yeni bir karakter. umarım oni vs gibi bişi çıkarmazlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 top lel street fighter x tekkenden kopyalayacak yapıştıracaklar işte hugoyu falan, beşinci de asura olacak, asura's wrath lost episode dlclerinden belli cashcoma güven olmaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ono asura olmıyacağını söyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Ultra Stree Fighter 4's mystery fifth character is a debut fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 lag sorunlarınıda cozselerde adam gıbı aksak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 bence de Cuce... yalnız o lag sorunu capcom mu psn mi kaynaklı? xlivedekiler lagsız oynayabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 gfwlden falandır ps3de lag yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 lag turkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 virgingaming diye birşey varmış bilenininz var mı? sözde oyuncular burada maç kazandıkça para kazanabileceklermiş. capcom bu site ile anlaşma imzalamış. virgin gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 evet duydum o olayı. capcom communitynin kendi arasında yaptığı money match olayını yapmış virgin gaming ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=dC-Hl33Xqpk ve usf nin gizemli 5. karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 ne güzel, psycho powerlı cammy clone çok orijinal, daha önce hiç evil clone görmemiştik so amaze top tier karakterin klonu bir de salona sessizlik çökmüş karakter açıklanınca, insanlar o kadar nefret ediyor cammy'den lel charge character olacakmış ama ne yazar, spiral arrow falan filan direk copy paste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 ilk 4 karakter zaten eski oyunlarda vardı diye biliyorum 3 ü final fight franchisesinden zaten (eahueahu seksi kadın olan travesti bu arada its a trap) bu arada neden hala grappler yapıyolar ben turnuvalarda hiç görmedim grappler oynayan oynanmayan bi sürü grappler yok muz aten hakan zangief rufus felan abel gördüm bi iki kere oynanırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Poison aslında kadın, ama amaerikada kadınalra şiddet diye ağlayıp kitapcığa trans diye yazdırıryolar mal amerikalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 abi şey tam japon kafası ama kadın dövmeye kızarlar o yüzden travesti olsunnar LGBT yi kimse sallamıyo xzaten eaueau Street Fighter IV's producer Yoshinori Ono, when asked in an interview about the matter, stated "Let's set the record straight: in North America, Poison is officially a post-op transsexual. But in Japan, she simply tucks her business away to look female." http://www.themarysue.com/wp-content/uploads/2013/07/its-a-trap.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar