Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paticikten bi süre uzak kaldık. İstemedik oldu. Bu günlerde neler yaptınız? İlk gördüğünüzde ne oldu ? Ben ilk gittiği gün kesin Bandwith bitmiştir falan demiştim. 4-5 gün böyle düşündüm sonra çıkışı olmayan bir bunalıma girdim. Paticikteki elemanları Msn'de bi ortamda topluyorduk yarısından küfür yiyorduk (bkz: neyse salla bakma). Kendime göre Ultima Online server da bulamamıştım (neyseki 1 hafta önce tazmanyak açtı bitane) Sonracıma bugun elm@ açıldı dedi ve hayatıma renk geldi bi anda :)[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 sevgili günlük... bugün paticik açıldı, paticik açılıncaya kadar çok fazla sıkılıyorduk vs. vs. :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 doğum ggünümü topic açmadan geçirdim:( kimse hediye almadı[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 ahah chemical yazık sana bende topic açamadan geçirdim :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 böhühühü biz balon isterek orc senin doomday nezamandı 22 mi?[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 hahaha :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Ferraro,lostage demisin? Oradaysan serverımıza hoşgeldin :P[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 said: Ferrero, 01 Temmuz 2004 15:08 tarihinde demiş ki: . Paticikteki elemanları Msn'de bi ortamda topluyorduk yarısından küfür yiyorduk ehehm ehehm :D .. ferro bi tane daha gönderem mi böle uzun smileylerden :D ... hatta ferroya isim de koymustum ferro the ...... diye, ehue burda sölenmez . ayıptır[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 oh be rahatladım forumumuza kavuştuk heyyo bu birkaç günde istemiye istemiye anasayfamı değiştirmek zorunda kaldım ama şimdi eski haline getiriyorum :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mystraworld rules..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 said: Chemical, 01 Temmuz 2004 15:57 tarihinde demiş ki: böhühühü biz balon isterek orc senin doomday nezamandı 22 mi? hyr 21 haziran...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 siz uzak kaldiniz. Biz hic kalamadik. :) Patlayan diskimizdeki backuplarimizi yaklasik bir gece boyunca recover etmeye calistik, yeni sunucularimizi kurduk, bisuru biseyler planladik, vs. vs.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 eheh hayirlisiyla acildi bakalim neler varmi$ planlanmi$ goreces =)[signature][hline]|førêvêr ãlønê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 diğer forumlardaki katı otoriteyi gördüm. forum adminleri, kullanıcılardan çok mesaj atıyor, kullanıcının her attığı mesajı editliyor. "ahmed" yerine "ahmet" yazdığında direk edipleyip üstüne de bir ton laf söylüyorlar. işlerine gelmediği yerde de sırtlarını dönüyorlar, laf söylemede bülbül kesilen adminler, iş yardıma gelince tek birşey yapmıyorlar. adminler iyi ki bir forum yapmış, her attığımız mesajı bir anda sahipleniyorlar. paticik kullanıcıları, kendi kendilerine bazı kurallara uyuyor, uymayanı uyarıyor. ama diğer forumlarda bu işi adminler çok abartıyor. hatta kedinin, kurallara kullanıcalardan daha yumuşak baktığını gördüm. diğer forumlarda içim bunaldı, paticikten ayrıldığımda eşşek tepmişe dönmüştüm, şimdi ise, bir bebeğin yeni doğması gibi, kendime geliyorum. ooh be ulan.[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 İnsanın homepagei'nin yerine boş sayfa görmesi kötü bişeydi.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 ya yemin ederim delirecektim. Site bulamıyorum başka forumlar sarmiyor. Çok yaşa paticik :tebrikz:[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, zaten hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 öncelikle icqlistimdeki patilere sorduğum sorular: -pati açılmiomu? -pati açılsada girsek -bi haber yokmue? metal monster forumşlarına gidim ve adamların kadar küfürbaz ne kadar düzensiz bi forum olduğunu gtördüm çöplükden farksız.önüne gelen he bölüme istediği topiği açıyor. namı değer ana sayfa değiştirme olayı bendede yaşandı.paticik olmadan net ortamı sıkıcı baya.bide çeşitli konularda bilgi edinmek istediğim anda patiye girip search olayı olmaması kötü oldu gerçekten.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 japon oldum , anime izledim bolbol boardum dayanamadi paticiğin yokluğuna yandı ... dün geri geldi bugun de paticik geldi ...[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 para toplayıp chemiye bi ferrari enzo alalım bişi deil...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 İyi oldu geri açıldığı, zaten ekşisözlükten de banlandım :D Hakkaten pati rules ekşiymiş cikmiş cukmuş sucks. Ekşideki dangalakça uygulamalar burada olsa kıyamet kopardı yav. Biz bir iki laf ettik diye banlandık :) Düşünsenize patide sadece bir yıldan daha fazla süredir üye olanların açtığı mesajlar gözükecek, yenilerin açtıkları ise günde sadece bir kaç saat gözükecek, oha ki ne oha... Bende ona orada oha dedim diye banlandım :) Kısaca neymiş pati rocks, others sucks :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 eşşeğim bende. kapandığından beri her gün sabah akşam acaba açıldımı diye girmeyi deniyordum, koskoca paticikten de sadece orc_lord'un icq numarası var bende. siteyle ilgili detaylı bilgi de bulamadım çıldırdım. en sonunda 1 gün girmeyi boşladım onda da site hemen açılmış....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Tam adsl aldım paticikteki adresslerden anime indirebilirim yyuuupppiiii modunda iken bide girdim. Hani yarışmalarda sinir bozucu zznnııııı sesi vardırya yanlış cevap verince çalan öyle bi ses duydum kafanda garipti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 ben umıdı kesıyordum hadı dedım bı cafeden eve gıtmeden once deneyım calı kaldık kendıme geldım bende ya valla[signature][hline]''Bacaklarından akacak oluk oluk Doğmamış milyonlarca çocuklarım" Teoman'nın Düş Atlı Parçasından Bi Söz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 bende sadece bonecrusher vardı msnimde, ona sordum habire, az önce söyledi de girdim zaten level forumları açıldıktan bi hafta falan sonra üye olmuştum, ama hiç girmiyodum. ona giriyim dedim, yok olmadı. başka forumlara bakıyorum üye olsammı diye, hiç hoşuma gitmiyor. hatta bi ara kendim mi forum açsam diye düşündüm hiç anlamadığım halde o derece deliriyodum artık. canım sıkılıyodu bilgisayar başında. neyse ki açıldı paticik iyi oldu, hoş oldu, bi daha bu tür problemler yaşamayız inşallah[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paticikten uzak kaldığımda nete öyle takıldım Zaten ÖSS ye çalışıyordum boşu boşuna bir sene boyunca. Şimdi yeniden girdim haziranda ve kapalıydı pati. Bol bol yazı yazdım yazar olduğum siteye.. Zaten dial- up ım ADSL alana kadar geceyarısından sonra giriyorum[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar