Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

titrek, oynak samsung 957mb monitör..

Sam

Öne çıkan mesajlar

arkidişler, creative 2500 uyduları monitörün iki yanında, onun da yanında kasa, kasanın da üstünde arasına 3cm köpük konmuş subwoofer duruyor. monitöre yakından bakınca tiril tiril titriyor be kardeşim. 1280x1024 32-bit 85 hertz'de ayarlı windows xp masaüstü. ekran kartı da sapphire atlantis radeon 9800 pro. samsung dediniz samsung aldık, abim kaç kere "ben demiştim" dedi yamuldum kaldım.. :) nedir ne değildir bu, çözümü var mıdır? uzaktan seyrederken fazla hissedilmiyor ama tiril tiril gözleri paralar bu zamanla.. degauss'luyorum gene aynı, hoparlörü kapıyorum gene aynı..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

etrafında ne kadar elektronik hede hödö varsa uzaklaştırmaya bak derim... bu arada topraklaman da dandik olabilir - ki bunu çözmek en zoru :)-
[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 01 Temmuz 2004 14:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hoparlörlerin açık olmasındansa orda olması sorun yaratır benim bildiğim. Monitörün yakınında manyetik alan olmaması gerekir ve hoparlörlerde mıknatıslılar. Kapatmak yerine başka bir yere koymayı dene. Birde başka manyetik alan yaratacak bişey varsa onları da uzaklaştır.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

eee bu masa dediğimiz de japon evi büyüklüğünde bişi değil ki, düz çalışma masası. kasayı yere koyacak oldum ama örümcekler ve toz canına okuyor parçaların. hoparlörler için de aynısı geçerli.. neyse biraz oynatmaya çalışayım bari..

neden şu monitörleri adamakıllı birşeyle yalıtmazlar ki..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

benim moniterün içinden(üzerindeki havalandırma aralaıklarından) 1 örümcek çıktı ufacık,baktı bana bende ona aktım elimle ezmeye çalıştım kaçtı geri monitörün içine,bu sefer dosyayı aldım,2 dakka sonra çıktı dosyayla bir kodum lekesi hala monitörün üstünde duruyo,zaten kasanın içi berbat bi ram taktım elleim topak topak toz pislik böğğğg.yani demek istediğim masanın üstüdeki monütörden böcek çıkarken(ve 1 tane çıktığına göre içinde bisürrü var) yerde duran monitörden en çok toz pislik,göbek deliğinde oluşan pamuğumsu garip pislik maddeleriinin pirleşimine benzeyen birşey çıktı,yanni neddiiiiir,kasayı yere koymak sağlıksız değil?
hmm şu monütörü bi açım detokslayayım ama örümceklerden korkarım.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone!
Sosyal ağlarda paylaş

hoparlörlerinin kitapçığına bak yazar kitapçıkta monitörün yanına koyulabilir mi koyulamaz mı. protected mı diil mi diye.

subwoofer ama %99 manyetik alan protected diildir. ve yakın duruyorsa ondan oluyor olabilir ?[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Sosyal ağlarda paylaş

manyetik alanı köpükle falan geçirmessin eğer bir yerde manyetik alan varsa arasına ne koyarsan koy farketmiyor:) en iyisi ekrandan uzaklaştırmak tabii[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

hmm subwoofer'ı söküp kaldırımca kayboldu titreşme, demek ki onu başka bir yere koyacağım örümceklenme pahasına.. abim de "abooov geçti şimdi" dedi zaten benim angora düğümü misali çözümüme.. :-p (şakır şukur söktüm kabloları geçti titreşme anında ehe)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

2 senedir subwooferım yerde duruyor, satıcı bass sesini yere yakın bi yere koyarsan daha iyi alırsın demişti. Öyle altında örtü halı bişi de yok. Bi sorun çıkmadı şimdiye kadar. Ayrıca örümcek iyidir, diğer böceklerin bilgisayarın içinde çoğalmasını engeller:)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

tozun fanı bozması yüzünden 300$'lık kart yaktığımdan beri toz konusunda aşırı hassasım.. :) bir de halı kaplı ev, kalkan bütün tüyler doğruca ilk hava hareketi yaşanan yere uçuyor..

neyse şu monitör titremesini de geçirdim ya, adsl de geliyormuş bu ay, keyfime diyecek yok. maşallah nazar değmesin.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada belirtmeden geçmeyeyim, monitörden çok memnunum ve 19 inç düşünen arkadaşlara rahatlıkla tavsiye ederim, o titreme olayı haricinde süper.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...