Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : CSKA - Beşiktaş JK 30.09.09 @ 19:30

PZero

Öne çıkan mesajlar

sostizm said:

Şimdi geldim eve. İkinci yarıyı da izleyemedim. Üzücü oldu bu sonuç. Puansız çıkmaz ama BJK gruptan. FB'nin rekorunu kolay kolay kimse egale edemez. Zaten 0 puan rekoru kırılamaz, en kötü ihtimalle (en iyi ihtimal demiyorum) egale edilebilir. Onu da bu takımdan göremeyiz.

takımdan olmasada mustafa denizliden beklenir.
Sosyal ağlarda paylaş

deplasmanda wolfsburg ve man utd maçlarında fark garanti zaten en az - 6 - 8 arası bi averaj gelecektir bu 2 maçtan. içerdeki wolsfburg maçıda zor. son maç cska maçı ama o maça çıkarken bjk nin havlu atma ihtimali var. öyle bişey olsa bjk takımı gurur için puan alabilir.

ben beşiktaşlı olarak yazdım at gözlüğü takmaya gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

"Şampiyonlar Ligi’nde iki karşılaşmada da galibiyetle tanışamayan Beşiktaş’ta Teknik Direktör Mustafa Denizli, eleştirilerin olacağını belirterek “Wolfsburg maçıyla Şampiyonlar Ligi’nde çıkışımızı göstereceğiz” diye konuştu.

Mustafa Denizli, CSKA Moskova maçını değerlendirerek “Entresan bir maç oldu. Aşağı yukarı rakip kalemize ciddi gelmediği dönemde gol yedik. 1-0 devam ederken oyunun tamamen döneceği bizim çıkış, CSKA’nın düşeceği anda şansızlık mı becerizlik mi diyelim bilmiyorum golü bulamadık . İkinci gol Şampiyonlar Ligi’nde oynayan bir takımın yememesi gereken bir goldü. Bu da bizi etkiledi.” dedi.

Denizli, “Şampiyonlar Ligi’ni zorlayacağız. Önümüzde 12 puan var. Beşiktaş 2 maçta da galip gelebileceğini herkese gösterdi. Yolumuza devam ederken alınan sonuçlar bizi psikolojik olarak kötü etkiledi ama Wolfsburg maçıyla herşeyi değiştirecez. Eleştiriler olacak, maçtan sonra o oynasaydı gibi düşünceler çok sığ düşünceler. Biz günlerce kadro üzerine çalışıyoruz. Gol atamama ve futbol şansı bizden yana değil diyorum” diye konuştu."

Allah cezanı versin denizli diyorum. Adam daha ortada 12 puan var diyor ya, sen bu futbolla dışarıdaki Manu ve Wolfsburg maçlarından kaç puan çıkaracağını zannediyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...