Khelben Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 CthuLhu said: 4 ya da 6 puan alacaksınız diyince rerörerö yapan artistler nerde? hangi 4 hangi 6 ? ilk 3 maç 0 demiştim fena laf yedim. şimdi max 2 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 aquila said: ManU 25 puanla cikar bu gruptan. bi wolsburg maçını izle şu an bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Şimdi geldim eve. İkinci yarıyı da izleyemedim. Üzücü oldu bu sonuç. Puansız çıkmaz ama BJK gruptan. FB'nin rekorunu kolay kolay kimse egale edemez. Zaten 0 puan rekoru kırılamaz, en kötü ihtimalle (en iyi ihtimal demiyorum) egale edilebilir. Onu da bu takımdan göremeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 sostizm said: Şimdi geldim eve. İkinci yarıyı da izleyemedim. Üzücü oldu bu sonuç. Puansız çıkmaz ama BJK gruptan. FB'nin rekorunu kolay kolay kimse egale edemez. Zaten 0 puan rekoru kırılamaz, en kötü ihtimalle (en iyi ihtimal demiyorum) egale edilebilir. Onu da bu takımdan göremeyiz. takımdan olmasada mustafa denizliden beklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 deplasmanda wolfsburg ve man utd maçlarında fark garanti zaten en az - 6 - 8 arası bi averaj gelecektir bu 2 maçtan. içerdeki wolsfburg maçıda zor. son maç cska maçı ama o maça çıkarken bjk nin havlu atma ihtimali var. öyle bişey olsa bjk takımı gurur için puan alabilir. ben beşiktaşlı olarak yazdım at gözlüğü takmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 cska bişey oynamadı da bizimkielr hiçbişey oynamaıd , son zamanlarda gördüğüm en kötü beşiktaştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 cakti wolfburg lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 pis çaktılar aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 atamayana atarlar klişesi hayat buldu bir kez daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Grup karıştı, kim BJK'ye daha çok atarsa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ne kadar kısa sürdü be sevinçleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Kaçıncı maç bu Giggs'in kurtardığı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 onu geçtim de zurich milan'ı üzüyor ahah milan resmen kapatsın artık kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Çoluk çocuğun eline emanet edersen takımı olacağı bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 abo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 gol boyle atilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Çoluk çocuk derken bir üst mesajdaki Milan ve Leonardo'ya atıfta bulunmuştum beşiktaşlılar galeyana gelmesin ha aman diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 md :"mükemmele yakın bir çizgiye geliyoruz " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 beşiktaş gol atmaya bvaşladıysa ışık var demektir adam gibi bir forvet alsınlar allahaşkına bir de rüştüyü emekli etsinler.. yılların yorgunluğu var garibimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 yazık şu takıma bi oyuncu bile çabalamıo ölesine koşturuolar halısahadan adam toplasan daha heyecanlı hareketli oynar şu maçı "lan şl burası" diyerekten çekecek çilesi var taraftarın bu sene..geçen seneki çifte kupanın acısını çıkarcaklar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 milan beşiktaştan da kötü, milan bjk kötülük maçı yapsın kazanana kupa verelim ya da nondayı verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 nonda tek başına beşiktaş'tan iyi top tutuyo ilerde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 "Şampiyonlar Ligi’nde iki karşılaşmada da galibiyetle tanışamayan Beşiktaş’ta Teknik Direktör Mustafa Denizli, eleştirilerin olacağını belirterek “Wolfsburg maçıyla Şampiyonlar Ligi’nde çıkışımızı göstereceğiz” diye konuştu. Mustafa Denizli, CSKA Moskova maçını değerlendirerek “Entresan bir maç oldu. Aşağı yukarı rakip kalemize ciddi gelmediği dönemde gol yedik. 1-0 devam ederken oyunun tamamen döneceği bizim çıkış, CSKA’nın düşeceği anda şansızlık mı becerizlik mi diyelim bilmiyorum golü bulamadık . İkinci gol Şampiyonlar Ligi’nde oynayan bir takımın yememesi gereken bir goldü. Bu da bizi etkiledi.” dedi. Denizli, “Şampiyonlar Ligi’ni zorlayacağız. Önümüzde 12 puan var. Beşiktaş 2 maçta da galip gelebileceğini herkese gösterdi. Yolumuza devam ederken alınan sonuçlar bizi psikolojik olarak kötü etkiledi ama Wolfsburg maçıyla herşeyi değiştirecez. Eleştiriler olacak, maçtan sonra o oynasaydı gibi düşünceler çok sığ düşünceler. Biz günlerce kadro üzerine çalışıyoruz. Gol atamama ve futbol şansı bizden yana değil diyorum” diye konuştu." Allah cezanı versin denizli diyorum. Adam daha ortada 12 puan var diyor ya, sen bu futbolla dışarıdaki Manu ve Wolfsburg maçlarından kaç puan çıkaracağını zannediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Kalemize ciddi gelmediği dönemde dediği zaten maçın başı değil mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar