Holy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Red senin bu diziyi niye izlediğini çözemedim ben :) Abi bir bölüme güzel diyorsun, arkasından 40 bölüm kötü iğrenç sıçtı batırdı diyorsun, bırak izleme rahat et bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 evet abi ezelciyken anti ezel oldum.ama öyle şimdi 1. sezon ilk 15 bölümü nerde şimdi nerde hani arada kötü bölüm her dizide var ama ezel genellikle saçmalamaya başladı.haluk bilginer bile kurtaramadı. ztn 2-3 bölümdür tamamen izlemiyorum kırpık kırpık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Haci senin mantikla hic bir dizi , dizi olamaz ama mini dizi olabilirler ancak :) Bence ezel bir cok unlu gavur diziden falan da baya iyi.Yani sadece diziyi hikayesi bilmemnesi icin izlememek lazim , house da cok siradan mesela , yada ben cem yilmazin da yeni stand uplarina eskisi kadar tepki vermiyorum ama insan ordan bir karakterin bir mimigine biseyine takiliyo egleniyo ediyo.Ezel de oyle hikaye elbet biyerde boka sarar ama anlik guzel seyler var hala kendisini izlettiren. Ben senin beklentilerini karsilayabilcek dizi oldugunu sanmiyorum , anliyorum da seni ama olaya bakis acisini degistirince insan rahatliyo onu soylemek istedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 yok abi beğendiğim birçok dizi var :) ama onlarda 90dk da 35 bölüm yayınlansalar boka sarar.şimdi ezelde evet arada güzel diyaloglar oluyor yada oyunculuklardan dolayı izlenebiliyor.ama konu olarak cıvığının cıktıgı ortada :) bana görede gelmiş geçmiş en iyi türk dizilerinden biridir ezel.fakat kendi yükselttiği beklentide boğuldu dizi.dizi 5 oyuncu arasında dönmeye başladı önceden devamlı bi serdar reyis vardı.ne bilim o güvenlik görevlisinin oğlu aksiyon yaptı bi dönem.tefo şebnem baya azaldılar.ki bence tefo-ali-şebnem üçlüsü baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Red said: oyun içinde oyun içinde oyun olayınıda ezberledik Bu durum 24 Sezon 3-4'ten beri böyle benim için mesela ama önemli olan göreceli olarak ne derece başarılı olduğu, en öngörülü adamın bile ne derece şüpheyle beklediği falandır yani, sonuçta harikalar yaratacak olsa dizi bölümü değil film çekerler o senaryoyla. Bence Ezel son 5-10 yıldır hem senaryo olarak, hem oyunculuk/yönetmen olarak en başarılı Türk dizisi halen. Gönül ister ki gereksiz bakışmalar, konuşmalar, iç ses/monologlar, topuk sesleri falan minimuma insin ama o da piyasanın gerektirdiği şeyler artık, ne yapalım. Ben ertesi gün indirip geçe geçe izliyorum genelde, 1.5 saat yerine 50 dk. falan sürüyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 olum dayı bütün bölüm yokken tam son sahnede çıkıp gel yeğen gel diye ezeli bağrına basması çok iyidi lan , heeyt be dayı en sonunda çıktı ortaya dedirtti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 asıl olaylar şimdi başlıyacak gibi.tefoda para kazanmak için aliyle daha fazla takılmaya başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 fragman gelmiştir http://www.youtube.com/ezel#p/u/1/uqKns397ctQ http://www.youtube.com/watch?v=p8Dec9CxVC0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=uqKns397ctQ 2. fragman bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 dayım olsun istiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Ezel bir bilse Serdar'ı parçalara ayıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 masadan eyşan kalkmıcak iddaya girerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 öldür beni dayı öldür beni ne kötü olmuş sekiz daha iyidi bu konuda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Kenan İmirzalıoğlu'na her rol gidiyor ama ağlamak yakışmıyor, olmuyor, beceremiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Llama said: öldür beni dayı öldür beni ne kötü olmuş sekiz daha iyidi bu konuda :) evet bu tülay nolur geri döne benzemiş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ben herifi miroğlu yapın dedikçe adamı totoşluğa dogru goturuolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 takıyo zaten silahı beline yakında, miroğlu olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 jonq said: Ezel bir bilse Serdar'ı parçalara ayıracak. Eysan babacigina bir merhaba demiyecek misin ? diyip girer olaya yine kurtulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 bu olay ortaya çıkınca serdar'ı kimse kurtaramaz. sıradaki ölecek olan karakter serdar bence. mümtaz amca ile yarışırlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 serdar gg olunca eyşan yine trip atcak ikisini bir arada öldürsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 fragmandaki diğer hatun kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 azad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ahha benzetemedim bian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 serdar efsane karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bir insanın yakını ölünce kim ulan bunu yapan diye ambulansa kafa atmaz mı ? bi atarlanmaz mı ya.takım elbiseler kirlenmesin diye gözyaşı damlası ile geçiştirilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar