ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=3VQh_6dC818 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Dayı felaket ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 tamam:D dizi güzel özür dilerim:D yani güzel derken bi türk dizisi olarak çok başarılı biraz kopuk izledim de.. ilk 3 bölüm sonra kopuk kopuk.. indirip doğru düzgün izleyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 YEĞEN DEYİŞİNE KURBAN DAYIII En büyük korkum adam yaşlı şimdi vefat falan ederse (irl) feci üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 fabrikator oglu patron cocuu olunca insan, hayattaki tek derdi dizideki karakterin olmesi oluyor tabii. life is rigged. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Jahrein said: abi neden kimse ali'nin oyunculuğunu beğenmiyo. cengiz süper diyip duruyosunuz. ali de süper. adam tam rolünü oynuyo. orda güzel rol yapan insanlar var ömerin anassı babassı falan. can'ın dedessi. anası eski türk filmlerinde ki gibi kör taklidi yapıyor. İnsanın Göz bebeği 1 milim oynamazmı sağa sola ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ali ye laf yok pls. sinirlenip cengiizzzz demesine hastayım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 shipitducy said: fabrikator oglu patron cocuu olunca insan, hayattaki tek derdi dizideki karakterin olmesi oluyor tabii. life is rigged. Fak yu. Yeni Zellanda vizesi alamayasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Jahrein said: noluyo lan... noluyo lan...noluyo lan... noluyo lan... noluyo lan... noluyo lan... noluyo lan... noluyo lan... noluyo lan... noluyo lan... noluyo lan... noluyo lan... +1 hassan Sabah dedi bittim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 The_Delucian said: Jahrein said: noluyo lan... noluyo lan...noluyo lan... noluyo lan... noluyo lan... noluyo lan... noluyo lan... noluyo lan... noluyo lan... noluyo lan... noluyo lan... noluyo lan... +1 hassan Sabah dedi bittim ... madem ki bu dünya bile yok olacak bir gün ,sevginin bitmesine insan neden üzülsün.. köpeğin olayım dayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 tuvalet sahneside süperdi ama ciddi dizideki oyunculuk bana göre süper can karakteri bile çok başarılı cansu dere bana göre çok başarılı ama tek merak ettiğim bu kadının en uzun eteği 10cm mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Helal ulan. senelerdir yayınlanır KV Polat bir gün olsun helaya gidip ihtiyacını gidermemiştir. Görmemişizdir. Ama işte Ezel farkı. O bizden biri asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ZaugnaKhaldun said: http://www.youtube.com/watch?v=3VQh_6dC818offf harika bölümdü ya.harikasın dayıııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 SodomVsGomore said: Helal ulan. senelerdir yayınlanır KV Polat bir gün olsun helaya gidip ihtiyacını gidermemiştir. Görmemişizdir. Ama işte Ezel farkı. O bizden biri asdf Adam 1 milyon doları eğlence olsun diye masada bırakıyor, nasıl bizden biri:D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 olsun abi ben polat'ın ihale değerini bulsun diye 1 milyar dolar verdiğini bilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ayar sağlam, herif direk mavi ekran verdi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 http://www.timsah.com/Ezel-11-Bolum-Fragmani-14-Aralik-2009/nrrrPBiom3d sadece fragmanı izleyin 11. bölüm ohanesburherking olamaz böyle bir dizi ya, ilk 10 bölümü 10a katlıycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 abi, bu hızla bir sezondan ötesini görmeyi planlamıyorlar sanırım; daha 11. bölüm lan ohannes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ohannes o nası fragman! abav seni sevmedim sen git oğlum gelsin. abii neler olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Ali giderken götürsün bir iki kişiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 abi noluyo lan oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 O ne öyle yahu. hız süper, aksiyon full.. Ali 4 bir yana sıkıyor oy oy. Birde Cansu Derenin kumarhaneye girerken ki duruşu ne öyle yahu. Eridim bittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ohannes ee abi 1 sezon sürücek bu dizi o zaman =) Ali herşeyi sözylüyor lan ama kime söylüyor oda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 inşallah bir sezon sürerde efsane olarak biter, akıllara kazınır. Ahh ahh çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 1 sezonda biter bence.bitmezse yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar