Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

işin içinde intikam varsa ölücek birileri.hani aşkı memnuda ana karakterler ölmeli desem tamam ama sonuçta belden aşagısına muccuk yaparak intikam alınmıyor :)

ali zaten niye ben ölmedim falan filan diyordu sürekli

katil belki ölmemiş olabilir ama ali kesin öldü yani.

başrol oyuncuları ölmeli cunku sevilen karakterler reyting için boku cıkana kadar tutulur saçma sapan.yerlerine yeni karakteler gelmeli onları sevelim

ha birde dizide takdir ettiğim diğer birşey ise basına yansımaması oldu.bi yerde okuyan oldumu iki ana karakter ölcek falan diye

normalde her dizinin yayınlanmadan onceki gün gazetede ne bok olcagı yazıyopr
Sosyal ağlarda paylaş

Reytingleri tekrar yukarı çekmiştir bu bölüm, hatta direk reyting içindi bunlar gibi.

Birde eskisi gibi flashback 'ler yapılmıyordu kaç bölümdür, onlar geri döndü bu bölümde. Çokta iyi oluyor çünkü Ezel'in neden bunları yaptığı unutulabiliyor bazen, hatta bir arkadaş kızmış bile Ezel'e. Diziye güç katıyor flashback'ler. Konunun toparlanmasını sağlıyor kafalarda.

Beğendim.
Sosyal ağlarda paylaş

alinin ölmesini istemem bende ama ölmezsede saçmalık olur.ölsün artık birileri.tefo 12312 kez kurtardı adamı zaten.ezelinde ders çıkarması lazım hem bu ölümden.şimdi tırstığım ali ölürse cengizide affetmeye çalışır manyak.gerçi ailesine saldırdığını duyarsa affetmez direk gidip sıkabilirde kafasına :P

birde hem ali hem kamil ölürse büyük ihtimal yeni karakter gelir.oda bu sezon değil diğer sezon gelir heralde

Sosyal ağlarda paylaş

yalniz o tetikciyi oynayan cocugun baska filmlerde falan oyunculuguna tanik oldum bir kac defa..

kiytirik bir fox dizisiyle baslamisti ise, ama eleman yurudu gitti.. cok iyi is cikariyor bence..

psikopat i da harika oynuyor yani..

birde dikkat ettinizmi, bunun elemanlari da bole, esofmanli falan.. cool abiler.. hicbiri bole alistigimiz takim elbiseli agar abi degiller, ama kamil in sozu de bombaydi.. cok iyiler diye..

demek keramet kiyafette degilmis.. ;) bole 3-4 dizide bu tiplerden koysalar da, insanlar rahat kiyafetlere geri donseler tekrar aahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

yok zaten sessizlik gerektiren bir olay yapıyolar bu tarz filimlerde takım elbise altı kösele ayakkabı, takır tukur ayakkabı, hareket kabiliyetini kısıtlayan ceket, yurudukce hısır hısır ses cıkaran pantalon :)

çok degiller ama çok iyiler de kamilin son sözü oldu zaten ...

bence bu sezon sonunda ezelin intikamı bitecek, gelecek sezondada Dayı+Ezel Vs Kenan+Sayko seklinde devam edecek, Cengizi belki Kenan himayesine alır ve Ezele denk rakip olarak surebilir,

kafama en cok takılan noktada Tefo, Tefo Taaaaaaa en basından Kenan ın Dayının icine soktugu bir ajan olabilir, gelecek sezonda Kenanın yanında yer alabilir, yada Ali abisini oldurenlerden intikam diye freelance intikamcı yada gene Ezelin yanında yer alabilir,

Bakalım gorecez,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...