Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 tefo sanırım allahın emri peygamberin kavliyle şebnemi istiyorum diyo
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 scofield 1 sene ugraştı hapisten kaçmak için.hatta kanser oldu adam cengiz 5dk da fırladı içerden :)
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 pazartesi hem ezel hemde lost var. öh diyorum
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 türk hapishanesi ile elin amerikan hapishanesini nasıl bir tutarsınız beyler dsffgd.
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ali de anlamıyo mu arkadaş artık ezelle ömerin alakasını ayıptır.
huun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Absolut said: İyide Alinin götü yere yakın yani korkacan ondan yakın dövüşte. götü yere yakınlar sinsi olur, sinsiliklerinden kork diye öyle öğüt verilmiş abi. yoksa boyu ve kolu uzun olan gerek yumruklarıyla gerek kafa kollarıyla kötü eder götü yere yakın olanı; çünkü bakarsak aralarında kilo farkı fazla değil.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 valla dayı tarafından sogudum.artık cengiz ve alinni tarafın tutuyorum ve tefocuyum artık :)
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 ezelde saçmaladı artık haa ne vicdan varmiş arkadaş adamda
Red Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 yani bu intikamı sonuclandırsınlar artık dayının olaya geçsinler.ama 1. sezon biterken yaparlar muhtemelen cunku boku cıktı.ezelin çoktan kıçlarından kan alması lzmdı.hala mıy mıy boşa uzuyor dizi işte dizi tutunca sezonları uzatınca böyle oluyor yapacak birşeyok aha yine başladı.böyle böyle yapmıstık böyle böyle oldu ahaha
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 dizi Oy eksenine kaydı, polisler eyşanı götürcek sandım unutmuşum haciz olayını ekekeke
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 En son Eyşan olayını yapmıcaktın be Ezel simdi Eysanda bu cocuk Ömerin kozunu oynacak bilmeden olan gene bizim hıyara olacak. Ali gene en az hasarla hatta en iyi durumda olan oldu. Elinde kumarhane herkesten bagımsız fıstık gibi durumda kaldı. Bir de yakında Baharı alır yanına ohhh negzel işte. Ama dayı ile ölümüne demişlerdi ve dayıyı halledemedi tek sıkıntısı o kaldı.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 bölüm senaryolarına yayınlanmadan önce bakma fırsatım oluyor. çok cool um dimi B)- bakalım bu bölümün başlangıcından 2-3 satır bişi okursam spoiler veririm. ama harbi spoiler olur.
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 eh bitsin artık şu intikam ya.dayının intikamına geçelim artık :)
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 e bitti abi zaten? eyşan'ın herşeyini aldı, cengiz'in gidecek yeri yok, ali'nin tefo+selim gitti, onun da gidecek yeri yok. Satranç tahtası devrildi, intikam bitti bence. Haftaya final yaparlar, şöyle bir toparlarlar herşeyi. Bir de Azad üzerinden biraz gidip önümüzdeki sezona meraklandıracak şekilde bitirirler.
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ezeli izliyorum suan. arkadas cansu dere ile playstation oynamak nasi bisi valla canim istedi :)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=OZTocifFILg 30 fragman final yaklaşıyore abari son sahne cengizin elinde bıçakla bulunduğu yer mümtaz amucaların mutfak heralde
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 delimanyakcapkin said: ezeli izliyorum suan. arkadas cansu dere ile playstation oynamak nasi bisi valla canim istedi :) motorstorm oynuolardı galiba.
Öne çıkan mesajlar