Holy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Sen küfür etsen de yine büyük bir kitle kurtlar vadisi izliyor ama. Sonuçta adamların rating değerlerinde bir düşüş olmuyor. Sadece izleyici kitlesi değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Adamlar para kazanmasın demiyoruz ama izlediğimiz dizinin kalitesinin bozulmasından rahatsızız. Bu insanlar bu diziyi tadında bırakıp rezil etmeden bitirseler yapacakları bir sonraki projeyi heyecanla bekleriz. Ama bunun içine ettikten sonra bir daha güvenimizi zor kazanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ya ben bu sezon intikamını alır seneyede dayının intikamını alır diye bekliyordum ama bu intikam daha 1 sezon daha sürcek gibi.şurda ne kaldı 3-4 bölüm sonra sezon biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ezelin ömer olduğunu unutuyorum bazen.ne bilim farklı bi tip farklı bi dünya geriye dönüşlerde olmadığı zaman ki bu bölüm bekliyorum bazen ezele kaptırıyo insan kendini. ama aklıma geldikçe bazı sahnelerde şu an ömer konuşuyo diyorum içim daralıyo :D intikamı almayıp affederse zaten lanet olsun böyle senaryoya derim. belki ali yi affedebilir ona bişey diyemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 bugün ezel yok mu acep? 13. bölüm diyor yayın akışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 HADİ BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Bahar aşırı yüklemeden iflas edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ne mal bi karakterdir bu bahar ya. ezel açısından bakarsak rahatlamıstır cocuk.kimseye anlatamıyodu içinde sakladı sakladı patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Ezel ile Ömer'i hala birbirine bağdaştıramıyorum ben. Gerçekten, iki karakter arasında dağlar kadar fark var. O sebeple dileğim odur ki, birkaç flashback ile Ömer'in de içinde bir Ezel olduğunu göstermeleri, en azından hapishane sahnelerinde gösterseler çok iyi olur. Yani hep ezik Ömer görmekten dolayı ben de aptal, saf Ömer izlenimi oluştu. Mesela dayının ona öğrettiklerini biraz daha detaylandırsalar ve hapishanede de Ömer'den birkaç Ezel kıvılcımı görsek iyi olacak. Bunun haricinde yüz değiştirme vs. bu konular bana hep çok saçma gelmiştir. İlginçtir ki benim gözümde Türkiye'nin en iyi iki dizisi olan Kurtlar Vadisi(Sadece ilk iki sezon için bu söylediğim) ve Ezel de bu yöntemi kullanmıştır. Bazen diyorum, tabi olması imkansız biliyorum ama keşke Ezel ile Ömer aynı kişi olmasaydı, ne bileyim Ezel, Ömer'i taklit eden bir sayko olsa gene daha iyi olur derdim, o derece. Hatta bazen saçmalamanın ötesine de gidiyorum, Lost'un bir bölümünü 5 kez izlediğimden dolayı Ezel'i alternatif evrenden gelen Ömer yerine koyuyorum, Ramiz Dayı bir bölümde ben Cengiz'im dediğinde "lan cidden gelecekten gelmiş olmasın" diyorum. Hatta öyle ki Ezel'in şuradaki davranışını blacksmoke'un geçen seneki haline benzetiyorum. Biliyorsunuzdur, Terry O'quinn'e demişler ya, "ölmeyeceğini bilen biri gibi davran", ha işte Ezel'de şu sahnede kendine öyle bir güveniyor ki, şaşıyorum, lan bu cidden bs olmasın diyorum: Dikkat edin, tarafını seç vs, bu bile Lost'un son sezonu ile alakalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 allahım delircem bu serdar daha 2 bölüm önce kuyruğunu kıstırıp kaçmıştı, ne ara eve geri döndü aga yeter bu herifin comebackleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ha birde bahar bu kıyafetler o parayla mı alındı diye soyunmaya başladı ya uu beybi güzel bi hareketlenme oldu bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 abi o kızdan ne hareketlenmesi leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 obaa şebneme bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 pizza muabbeti iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 obarey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 son sözünün bu olduğunu söyle çok iyiydi, ayrıca bu sahneden 1 kişi eksik çıkar ezel konuşmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Diziye +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 bu bölüm iyiydi.şundan dolayı böyle oldu bundan dolayı böyle oldu saçmalıgı yoktu.iyi bir geçiş bölümü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Ezel isimli dizide Ezel ölmeyeceğine göre, Ali'yi de gerçeği öğrenmeden öldürmeyeceklerine göre, Tefo gider diyorum, yok biri gitmezse ancak Ezel gerçek kimliğini açıklarsa bu ihtimal olur. Yoksa Ezel'i bırakıp gitmeleri halinde fena halde saçmaladılar diyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 bence bahar gelecek, olay kapanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 bence boş şarjörü kendi kafasına sıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 öööf böyle cliffhanger bırakılmaz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Bahar gelirse böyle güzel bir sahne çok kötü bitmiş olur. Ancak artık Ali'nin de Ezel'in Ömer olduğunu öğrenmesi gerek bence, dizi ikinci sezona yepyeni bir konuyla girse çok daha güzel olacak kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 seneye yeni konuyla girecekler işte dayı vs kenan, ama şimdi hazır senaryo varken seneye ne yazacaklar merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar