Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

ezelin ömer olduğunu unutuyorum bazen.ne bilim farklı bi tip farklı bi dünya geriye dönüşlerde olmadığı zaman ki bu bölüm bekliyorum bazen ezele kaptırıyo insan kendini. ama aklıma geldikçe bazı sahnelerde şu an ömer konuşuyo diyorum içim daralıyo :D intikamı almayıp affederse zaten lanet olsun böyle senaryoya derim. belki ali yi affedebilir ona bişey diyemem...
Sosyal ağlarda paylaş

Ezel ile Ömer'i hala birbirine bağdaştıramıyorum ben. Gerçekten, iki karakter arasında dağlar kadar fark var. O sebeple dileğim odur ki, birkaç flashback ile Ömer'in de içinde bir Ezel olduğunu göstermeleri, en azından hapishane sahnelerinde gösterseler çok iyi olur. Yani hep ezik Ömer görmekten dolayı ben de aptal, saf Ömer izlenimi oluştu. Mesela dayının ona öğrettiklerini biraz daha detaylandırsalar ve hapishanede de Ömer'den birkaç Ezel kıvılcımı görsek iyi olacak.

Bunun haricinde yüz değiştirme vs. bu konular bana hep çok saçma gelmiştir. İlginçtir ki benim gözümde Türkiye'nin en iyi iki dizisi olan Kurtlar Vadisi(Sadece ilk iki sezon için bu söylediğim) ve Ezel de bu yöntemi kullanmıştır. Bazen diyorum, tabi olması imkansız biliyorum ama keşke Ezel ile Ömer aynı kişi olmasaydı, ne bileyim Ezel, Ömer'i taklit eden bir sayko olsa gene daha iyi olur derdim, o derece. Hatta bazen saçmalamanın ötesine de gidiyorum, Lost'un bir bölümünü 5 kez izlediğimden dolayı Ezel'i alternatif evrenden gelen Ömer yerine koyuyorum, Ramiz Dayı bir bölümde ben Cengiz'im dediğinde "lan cidden gelecekten gelmiş olmasın" diyorum. Hatta öyle ki Ezel'in şuradaki davranışını blacksmoke'un geçen seneki haline benzetiyorum. Biliyorsunuzdur, Terry O'quinn'e demişler ya, "ölmeyeceğini bilen biri gibi davran", ha işte Ezel'de şu sahnede kendine öyle bir güveniyor ki, şaşıyorum, lan bu cidden bs olmasın diyorum:

Dikkat edin, tarafını seç vs, bu bile Lost'un son sezonu ile alakalı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Ezel isimli dizide Ezel ölmeyeceğine göre, Ali'yi de gerçeği öğrenmeden öldürmeyeceklerine göre, Tefo gider diyorum, yok biri gitmezse ancak Ezel gerçek kimliğini açıklarsa bu ihtimal olur. Yoksa Ezel'i bırakıp gitmeleri halinde fena halde saçmaladılar diyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...