SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 onlar izlemeli o zaman kardeiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Dizi süper gidiyor. Hele finali çok vurucuydu. Eleştirenleride anlamıyorum, güzel diziyi 2 özlü lafla b.k etmişler filan diye eleştiriliyor, lan zaten Dizinin bu kadar baba dizi olmasının en önemli sebeblerinden bir o özlü sözler, Ramizin Görmüş geçirmiş dayı babında ettiği laflar filan. Hayır sanki Türkiyede 50 tane Ezel tadında dizi var, hepsi aynı kalite, güzel senaryo, kaliteli çekimde, Ezelde onlardan biri, rahat rahat eleştiriyorsunuz, sonrada Neden Türkiyede kaliteli dizi yok, niye o yok bu yok. E kardeşim şu ana dek olan en kaliteli belkide en kaliteli yapımı bile ufak tefek şeyler için çekirdet çitleyen bilmiş türk insanı tadında eleştirirseniz tabi kaliteli iş çıkmaz. Bırak eleştirmeyi öv diziyi, genel olarak kalite çıtası yükselsin dizilerde, 1 değil 10 tane Ezel tadında dizi olsun, o zaman çekirdeğini çitleterekten ama böyle olmamış ki, ama bak bir sahne önce babet vardı ayağında şimdi ayakkabı var, ama dakkada bir özlü söz olmazki diye eleştirirsin. Ve tabiki, Ezel biraz kaybedebilir reyting ama asla belli bir seyircinin altına düşmez, ki o belli seyirci tüm dizilerin seyircisinden fazladır, neden dersen Ezel şu anki en kaliteli dizi Türk Vizyonunda.. Öyle izleyip vıdı vıdı laf atmak kolay, yok nasıl oluyor yok bu niye böyle vs, sıkıyorsa al kameranı git yaz-çiz-çek bir dizi sende. Türk insanının her şeye b.k atma tavrına hastayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 iyiye gitsin diye eleştiriyoruz, önceki bölüm iyiydi de bu bölüm pek olmamıştı işte zorlamayın, çok büyük mantık hataları mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Karasakal said: Dizi süper gidiyor. Hele finali çok vurucuydu. Eleştirenleride anlamıyorum, güzel diziyi 2 özlü lafla b.k etmişler filan diye eleştiriliyor, lan zaten Dizinin bu kadar baba dizi olmasının en önemli sebeblerinden bir o özlü sözler, Ramizin Görmüş geçirmiş dayı babında ettiği laflar filan. Hayır sanki Türkiyede 50 tane Ezel tadında dizi var, hepsi aynı kalite, güzel senaryo, kaliteli çekimde, Ezelde onlardan biri, rahat rahat eleştiriyorsunuz, sonrada Neden Türkiyede kaliteli dizi yok, niye o yok bu yok. E kardeşim şu ana dek olan en kaliteli belkide en kaliteli yapımı bile ufak tefek şeyler için çekirdet çitleyen bilmiş türk insanı tadında eleştirirseniz tabi kaliteli iş çıkmaz. Bırak eleştirmeyi öv diziyi, genel olarak kalite çıtası yükselsin dizilerde, 1 değil 10 tane Ezel tadında dizi olsun, o zaman çekirdeğini çitleterekten ama böyle olmamış ki, ama bak bir sahne önce babet vardı ayağında şimdi ayakkabı var, ama dakkada bir özlü söz olmazki diye eleştirirsin. Ve tabiki, Ezel biraz kaybedebilir reyting ama asla belli bir seyircinin altına düşmez, ki o belli seyirci tüm dizilerin seyircisinden fazladır, neden dersen Ezel şu anki en kaliteli dizi Türk Vizyonunda.. Öyle izleyip vıdı vıdı laf atmak kolay, yok nasıl oluyor yok bu niye böyle vs, sıkıyorsa al kameranı git yaz-çiz-çek bir dizi sende. Türk insanının her şeye b.k atma tavrına hastayım.. Mantık hatası tabiki mevut, hatta saçma olacak derecede olabilirde, Allah için kaç TÜrk dizisi "mantık" içeriyor?? Mantık olarak zaten en başta "Ezel" dizisinin senaryosunda mantık yok, eğer mantık arıyorsak. İyi niyetli multi milyarder bir amcam ezik, loser bir karakteri adam edecek milyon dolarlar harcayacak filan, olsa olsa Romanlarda olur zaten... Kötü birşeyle karşılaşınca, zaten Türk dizisi belli diye geçip gidiyoruz, ne zaman iyi ve kaliteli bir iş çıksa 1 hatayı 10x büyütüp öyle yargılıyoruz.. Ben dizi izliyorum, didik didik arayıp hata dedktifliği yapmıyorum.. Tabiki bende biliyorum, öyle cinayet olacak, poliste ertesi gün bulacak adamı içeri takacak filan hikaye, hukukta öyle değil ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM HÜR YAŞARIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 HANGİ TV BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 İYİ SEEDLİ DL GİBİYİM BANDWİTHE SIĞMAM TAŞARIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 KÜKRERİM DIAL UP GİBİ KOTALARI YIRTAR AŞARIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 estel baba çok post kasıyo ama ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 (kaiserclown, 19.04.2010 23:50) maşallah bugünkü bölümü sayesinde bissürü adli vukuatı olan sözlük yazarı varmış, onu öğrendiğimiz dizi. "bi kere hapishanenin duvarları pembe olur, gri olmaz." "hukuk danışmanı yok efendim. bu bir kurgu da olsa 2 aylık bir işlemi 2 aylık bölümde yayınlamaları gerek. hatta mahkeme 5 yıl sürüyorsa, dizi de mahkemede 5 yıl sürmeli. hemen de tutuklama mı olurmuş?" "yea pırak yea! cam kırdı diye adam mı tutklanırmış? ben geçen gittim altınbaş'ın genel merkezinin komple camlarını indirdim. bırak polisi çağırmayı, genel müdür geldi alnımdan öptü. sonra da vali plaket verdi." gibi muhteşem yorumlarla kötülenmiş bu haftaki bölümü. bense aksine gayet keyif aldım. ulan hayır şimdi açıp okumaya gücüm yetmez binlerce entryi. ama belli aynı adamlar ya da benzerleri lost'a gelince kendinden geçercesine övgü sözleri döşeniyorlar ya fıttırıyorum ne yalan söyleyeyim. "abicim orda bay eko(ben bu ölünce bıraktıydım izlemeyi, sonra dediler dirildi falan, daha da diskindim. tam teyit edemedim ama belki de dirilmemiştir de biri onun kılığına girmiştir bilemem.) aslında şuraya şuraya atıfta bulundu." "şimdi burada resmen varoluşçuluğa atılan bir tokat var. varoluşçuluk da bundan hoşlanıyor ve öteki yanağını uzatıyor." "ya abi doktorun babası ölmedi kalbimizde yaşıyor. orada siyah duman aslında şu şu şu... beyaz ayı bu bu bu..." oooooofffff!!!.... hakkaten off!! birader biraz kendi adamının da işini takdir etsen, hatası varsa da üstüne gitmesen geberir misin? lost'un, prison break'ın her hatasına bir kılıf arayıp, yüzlerce kelime ziyan ederek entry giriyorsun da, şu ezel'i beğenmek çok mu zor geliyor? ayrıca bana teori, meori üretme. sovyır'la çilli arasında bi seks olayı oldu mu, onu söyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 YENİ İZLİYOM TEFO ŞEBNEMİN MEMELERE HAHAHAHAFHUSIDSIJOŞBGKLSFBSNS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ahahaha beğenmiyosan git daha iyisini çek diyen adama cevap verilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 dizi aşırı güzel. Çekimler olsun, karakterler olsun, Kurgusu olsun benzeri yok bence. Bölümlerde farklı dizilerden, filmlerden etkilenerek yapılmış olabilir. Olacaktır da. Prison Break'teki gibi gitti küçük suç işledi girdi diye "çalıntı lan bu izlemem ki hıh" demek haksızlık oluyor diye düşünüyorum. Artık bu diziyi görüp diğerleri aşiretli, komik olmayan sit comlardan sıyrılırlar. Mantık hatası da olabilir, olacaktır. Adamlar sonu bölümde geçen gazetede çok büyük yazım yanlışı yaptı mesela. Adamlar 25. bölümü şu aralar çekiyodur. 1 saat 40 dakika bölüm yapıolar. Kolay değil bence. Eleştirilecektir fakat "izlemem izlemicem" demeye de gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Birçok begenilen diziden en guzel kısımmları toplayıp bassarılı bir dizi yapıyorlar. Yani kurtlardan ezelin face overı, prisondan suç işleyip girmesi vs vs. Ama bunları abes kaçmayacak sekilde guzel kurguluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Red said: ahahaha beğenmiyosan git daha iyisini çek diyen adama cevap verilmez Bi git Allahını seversen, o kadar yazdığımdan bir şey anlamamışsın, cımbızla kelime seçip büyük adamlık taslıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 butun yazdıklarını okudum.okudum ki son cumlene kadar geldim.son cumlen butun yazdıklarını goturmuş adamlar diziyi senin benim izlemem için yapıyorlar.hayrınada yapmıyorlar o oyuncular bölüm başı aldıgı paraları herkes biliyor. git daha iyisini çek ne demek.bir sürü dizi 2. 3. bölümü göremeden kalkıyor ekrandan.hele ki atv bu kaldırılan dizilerin başkenti ilk 10 küsür bölüm efsaneydi diye dandik bölümleri eleştirmicek miyiz ? dizi toparlar yada toparlamaz.izliyorum tabi.reytinglerinin düştüğü ve çogu kişinin eleştirmeye basladıgı bir gerçek o yuzden sizde eleştirin ki duysunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Ya tabiki hayrımıza yapmıyorlarda, şu ana dek kaç tane Ezel kalitesinde dizi çıktı bu ülkede, 80lerdeki Çalıkuşu, Küçük AĞa ve 90larda süper baba 2.bahar gibi 1-2 istisnayı saymazsan 20-25 yıldır bu ülkede kaliteli dizi çekilmiyor. Beğenmiyorsan kendin çek demem biraz köylü ağzı gibi olmuş o konuda haklısın da, benim demek istediğim, şu ana kadar öyle veya böyle bir iki hata dahi olsa yüksek bir kaliteyi tutturan ve bu kaliteyi devam ettiren bir diziyi bu kadar çabuk infaz etmemek gerektiği kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 10 numara dizi nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 fragmanı izlesem mi izlemesem mi karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ben yanlıslıkla tvde izledim :) pek birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Türk dizileri izleyip ciddi ciddi tartışanlar var vay canına :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Castiel said: Türk dizileri izleyip ciddi ciddi tartışanlar var vay canına :p canım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Castiel said: Türk dizileri izleyip ciddi ciddi tartışanlar var vay canına :p Önyargıyı marifet sandığına göre liseli galiba arkadaş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 yarısında çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar