Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alinin şamaroglanlıgı biraz daha devam ederse sıkılıcam ben ama.bide dayıyı böyle az gösterdikleri zaman dizide efsane sahne olmuyor.

bakalım hollanda maceraları nasıl olacak :)
Mesaj tarihi:
Ezel, bence Türkiye'de kurgu anlamında gelmiş geçmiş en iyi dizi. Mesela başlarda Kurtlar Vadisi'de öyleydi fakat ikinci sezonun ortalarından sonra beni oldukça sıkmıştı. Diziye hayat veren karakterlerden Aslan Bey'in çabuk ölmesi, Çakır'ın da aynı şekilde ölmesi ve en önemlisi Karahanlı'nın tarafına Polat'ın geçmemesi beni üzmüştü. (Hatta Karahanlı'nın o müthiş zekasını konuşturmasını isterdim, daha geç ölmesini beklerdim) Biraz daha heyecan katmasını çok istemiştim o zamanlar.

Ezel'de konu dar gözüküyor, ancak kurgulanan şeylerinde güzel olduğunu itiraf edebiliriz.

Hayatım boyunca, pek çok Türk dizisi izledim, TRT, show, flash vs hepsinden bir şeyler izlemişimdir. Son 3 senede ise takip ettiğim dizilerin %90 ı yabancı diyebilirim. Ezel'in içerdiği arabesk sahneler haricinde de epey iyi olduğunu söyleyebilirim. Umarım, diziye biraz daha farklılıklarda katılır zamanla.

Bölüme geçecek olursam;

spo

Öncelikle dayının düşmanını epey merak etmekteyim. Sanırım, bu düşman şu anda aranıyor ve eminim ki çok büyük bir oyuncu ile karşılaşacağız. Bu düşmanı da birinci sezonun sonunda göreceğimizi düşünüyorum.

Ezel muhteşem oyunlar kuruyor, anladık. Fakat, bu adamın nasıl saf bir çocukken, bu hale geldiğini de görmemiz gerekli. Ezel'in hapisten çıktıktan sonra yaşadığı 4 senenin detaylı anlatılması lazım. Çünkü zekası olduğunu bir şekilde kanıtlamalı. Geçmişinde de zeka parıltısına sahip olduğunu gösteren sahneler olmalı aynı şekilde, yani Ömer iken. Çünkü, Ömer'i ne zaman görsek hep saf, hep iyi, hep sıradan duruyor. Yani, bu adamın kapasitesini biraz da olsa göstermeliler.

Cengiz, aldatıldığını düşünüyor, fakat Ezel'den şüphelenmeyecek gene, Ezel'e danışacak. Bu bence kesin.

Ali'nin sonunu hala çözemedim. Ancak, keşke Ezel'in Ömer olduğunu bir şekilde öğrense, fakat bundan kimsenin haberi olmasa diyorum.

Bu hikayenin iki sezon devam etmesi muhtemelen hepimizi sıkacaktır. Bölümlerde film tadında olunca bana kalırsa ikinci sezona yepyeni bir hikaye ile başlamalılar. Tabi bu durumda da bir başarısızlık ihtimali söz konusu ancak uzatılarak baymasından iyidir. Bu senaristler bunu da yapabilirler gibime geliyor.

Dizinin sonu çok belli diyenleri görüyorum, fakat bence değil. Ezel intikamını alacak, Ali yok ölecek, tımarhaneye düşecek ya da Cengiz hapse düşecek, yok Eyşan ölecek, başka diyarlara gidecek tarzında da bir şey beklemiyorum. Umarım çok daha orjinal bir şeyler bulurlar. Bana kalırsa Ezel'in tımarhaneye düşmesi daha ilginç olurdu. (Tabi bu sadece anlatmak istediğim şeyin özü, yani böyle son olsun demiyorum.) Yani diyeceğim, çok farklı bir bitmeli bu dizi.

Mesaj tarihi:
o kadar çok lost ve dexter'ı anımsatıyor ki izleyemiyorum. senaristler biz de yaparız diye girişmişler işe eyv da zorlanıyorum izlerken. taklidi bile güzel ama. kötü adamlar gerçekten inanarak oynuyorlar.
  • Yeni Oluştur...