Milamber Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 süper diziymiş bundan böyle takipçisiyim umarım gereksiz yere uzatıp pokemonunu çıkarmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ya basligi ne zaman gorsem ezele biri bisi demis sanip atliyorum 1 defada kek gibi atlamasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Ayın 9 namı attı bu hafta yayınlanmadı bölüm :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 kıbrısa bahar gelmiş haliçi istanbulda unutup, kıbrıs ta aradım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 5. bölümü de izledim, çok uzun-çok güzel bitmiyor kaç gündür açık ara en iyi türk dizisi bu bölüm drama tavan yaptı, ilerki bölümlerde daha ötesini yaparlarsa çok pis ağlatır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Cansu Dere ne öyle yahu, soğuk ama muhteşem bir cazibesi var:) Dizi hakikatten süper. Çekimler olsun, senaryo olsun, her şeyi çok iyi. Bu kadar kaliteli dizi az yapılıyor Türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Diziyi çok methettiler, hiç izlememiştim ama meraktan indirip beş bölümünü birden izledim. Beğendim de, bundan sonra da muhtemelen izlerim, fakat... Monte Cristo Kontu'nu Ezel ile kıyaslama gözüyle tekrar izledim bugün, bu kadar kopyalanmaz ama ya, ayıptır :) Telif hakkı falan ödediler mi ciddi ciddi merak ettim yani, hem Dumas'a, hem filmini çeken adama. Elalemin 2 saatlik gayet tadında bir film yaptığı senaryoyu bizim 1.5 saatlik bölümlerle kimbilir kaç ay/yılda izleyecek olmamız da ayrı bir acı nokta. O ona baksın, bu buraya yürüsün, dayı arkada şiir okusun, gereksiz dramlar ve yan hikayeler sokuşturalım, içine de taş erkek Kenan'la taş hatun Cansu'yu koyalım, gelsin paralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Baggio said: Telif hakkı falan ödediler mi ciddi ciddi merak ettim yani, hem Dumas'a, hem filmini çeken adama. telif ödemek zor ama mezarına çelenk gönderebilirler. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Baggio said: Telif hakkı falan ödediler mi ciddi ciddi merak ettim yani, hem Dumas'a, hem filmini çeken adama. Her kitabın 50 yıl sonra telif hakkı biter, o kitap dünya edebiyatının olur, herkes basabilir. piyasada bol bol dini kitap ve dünya klasiklerinin olmasının sebebi budur, hiç bir telif hakkı ödemesi yoktur, çeviri yapmazlar, önceden çevrilen 1-2 kitabı alırlar ekleye çıkara yeni bir çeviri(!) basarlar, parayı kırarlar oradan. Filmini çeken adama da ödemelerine gerek yok, zira o ödememiş ki birşey. Benzerlik konusuna gelince, zaten normal birşey, oradan almış, heryerden alabilir, önemli olan dizinin güzel olması:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Bilmiyordum telif haklarının bittiğini, çoluğu çocuğu vardır elbet diye dedim de mantıklı tabii. Bu arada filmin 2002 remake'inde başrolü oynayan adamın adı James Caviezel imiş. İlginç bir bilgi kırıntısı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 kagıtta ne yazıyordu bee oıkuytamdım hay ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 "ömer'e naptığınızı herkes bilecek" imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 abi adamın her giydiği yakışıyor harika şeyler giyiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ya onu bırak bu kenan hakket güzel herif ya forum bornovada kabadayı galasında bulunmuştum herife yeminlen dibim düştüydü yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mati Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 beni terkettigin yerde bulusalım yazıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 llama ahaha hayırdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 izliyorum abi hatta şimdi detayları kaçırıyorum yarın bi daha izliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 annesiyle buluşması falan çok iyiydi.Çok güzel dizi oluyor kenan döktürdü resmen."Ben bişey yapmadım anne" dediğinde adamın içine oturuyor o sahne.Ben bunu kaçırmam artık zaten monte cristoyu defalarca izlemiş adamım bir de Türk dizi versiyonunu izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 yok yok hakikaten konu falan şaheser oturdu. çok güzel olucak dizi ilerleyen bölümlerde dahada renklenicek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 çok drama var ya biraz sadede gelseler artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Ulan dizilerden nefret eden arkadaşım önerdi napsam yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Hemen sadede gelseler 10 bölüm surmezdi. Çok güzel dizi dahada güzele gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 bu kadar çok konuşan insan olunca dün merak edip izledim bende,çok güzel ya cidden yani ne bilim klasik türk dizi anlayışının dışında çekimlerinden tut,oyunculuklarına kadar çok farklı cidden,çok sevdim ben ya Devamlı izleyecem artık asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 6. bölüm güzeldi. 7.bölüm fragmanını izledim, of of, müthiş olacak. Dibim düştü:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar