peder zickler Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 abi müzikler ya ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 dizinin en kötü kısmı müzikler.. süper ilerliyo dayı ve kadrosu yine yaptı yapacağını ama o müzikler olmamış.. isteyen istediğini desin kardeş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 müzikleri çok iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 müzikler kötü değil ama aynı şeylerin çalması artık sıktı. 3-4 müzik paso çalıyor ve her sahnede çalıyor. müzikli bölümlerin azaltılması gerek kesinlikle. bir de kimse kimseyi vuramıyor. vurmasını istediğimden değil ama karakter sayısı az olduğundan olaylar hep aynı şeyler üstüne kurulu olmaya başlayacak böyle giderse. Bana kalırsa, mutlaka yeni karakterler katılmalı 2-3 tane şöyle ses getirecek. Bunun haricinde bu dizi gerçekten güzel, oyunculuklar genel anlamda çok iyi. Bayan oyunculardan bahar çok kötü orası ayrı. Umarım baymadan yeni konular eklenerek devam ederler de biz de bir Türk dizisiyle övünürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Bugün izleyebildim. Serdar dizi tarihindeki en büyük -afedersiniz - oç ödülüne oynuyor ya. İleride karışacak ama sanırım hep Ezel'in hesapları tutmayacak, belirli bir yerde rüzgar dönecek tersine yoksa sıkıcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 oha fragman yuh yani izlemeye mecbur bırakıyor pzartesi günü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 14 fragman yine oha noluyo ln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 oha yuh fragmana bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ohaaaa fragmana bak. dumur ediyorsunuz adamı dumur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 valla yeni başladım ama ciddi anlamda sardı. gayet sağlam bir dizi olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 8. bölümü izledim şimdi sardı iyice yaa fenaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 yaaa bakmicaktim bu sefer fragmana, tvde gördüm. pes. baska türlü yapsinlar su fragman isini artik, bütün diziyi gösteriyolar be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Reklamı mı abarttılar, bölüm mü sürükleyici olmuş? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 dizi uzun 1 saat 40 dakika reklama doyuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 karar verdim dayi --> yoda serdar --> palpatine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ne bilim dizi ilk zamanlardaki havasını yitirdi. Çok tutunca uzatma derdine girdiler bariz bir şekilde ve bu da kaliteyi düşürdü gibime geliyor. Eski tadı alamıyorum, eski tat dediğim 1 ay önceki tat bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 görmez göremez boşuna heycan yaptırıyolar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Spo Bence görcek ali ezelin resmini o raporda, sonra öğrencek ki Ömer bu. Ömerden af dileyecek falan, onların tarafına geçicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 fragmanı yayınlandı mı gelecek bölümün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 abi dizi artık mimiklere falan döktü işini.bakışlarla falan oynuyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 olm görürmü lan :O görürmü !!!? :( görmesin.. gerizekalı mal malak doktor ne demeye okadar oyalandı? mal doktor neden sabaha geleceklerini bile bile dosyaları çıkrttı sanki pazar kahvaltısında gezete okur rahatlığıyla evin içinde takılmaya başladı. doktoru öldürsünler sinir oldum. ama ezeli görmesinler asdasdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Bence noluyosa olsun artik.. Bende de ufaktan daralma oldu , dizi bildigimiz ezelin kakasiyla oynasi uzerine kurulu.Efendi efendi hepsini dayinin adamlarina toparlatip tek tek kafalarina siksin artik pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 2 sezon olucak dendi bi kere.sıkılcagımız bölümler olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 DarKRideR said: ne bilim dizi ilk zamanlardaki havasını yitirdi. Çok tutunca uzatma derdine girdiler bariz bir şekilde ve bu da kaliteyi düşürdü gibime geliyor. Eski tadı alamıyorum, eski tat dediğim 1 ay önceki tat bu arada bi tek 9. bölüm bana yavan gelmişti ilk bölümler daha duygusal, ağlatıyordu ondan çok güzel geliyordu şu son bölümdeki yaptıklarından kaç bölümlük dizi çıkar be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Red said: 2 sezon olucak dendi bi kere.sıkılcagımız bölümler olucaktır. yerinde bi karar ama 1 sezon kac bölüm olcakmis ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar