Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

müzikler kötü değil ama aynı şeylerin çalması artık sıktı. 3-4 müzik paso çalıyor ve her sahnede çalıyor. müzikli bölümlerin azaltılması gerek kesinlikle.
bir de kimse kimseyi vuramıyor. vurmasını istediğimden değil ama karakter sayısı az olduğundan olaylar hep aynı şeyler üstüne kurulu olmaya başlayacak böyle giderse. Bana kalırsa, mutlaka yeni karakterler katılmalı 2-3 tane şöyle ses getirecek.
Bunun haricinde bu dizi gerçekten güzel, oyunculuklar genel anlamda çok iyi. Bayan oyunculardan bahar çok kötü orası ayrı. Umarım baymadan yeni konular eklenerek devam ederler de biz de bir Türk dizisiyle övünürüz.
Sosyal ağlarda paylaş

olm görürmü lan :O
görürmü !!!?
:( görmesin..

gerizekalı mal malak doktor ne demeye okadar oyalandı? mal doktor neden sabaha geleceklerini bile bile dosyaları çıkrttı sanki pazar kahvaltısında gezete okur rahatlığıyla evin içinde takılmaya başladı. doktoru öldürsünler sinir oldum. ama ezeli görmesinler asdasdas.

Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

ne bilim dizi ilk zamanlardaki havasını yitirdi. Çok tutunca uzatma derdine girdiler bariz bir şekilde ve bu da kaliteyi düşürdü gibime geliyor. Eski tadı alamıyorum, eski tat dediğim 1 ay önceki tat bu arada

bi tek 9. bölüm bana yavan gelmişti
ilk bölümler daha duygusal, ağlatıyordu ondan çok güzel geliyordu
şu son bölümdeki yaptıklarından kaç bölümlük dizi çıkar be
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...