Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 rubrubbakidibakbak said: ezel bir şekilde eyşan'ı öldürse falan bir şey olsa da Eyşan'dan kurtulsak. ilk defa dizide paltolon giydi hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 EYŞAN RAHATLADI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 su reklamlar benı deli hasta ediyo,allahın belasi yobaz rtük otu boku sansürleyip,genclerin ahlakını koruyacagına su reklamlara bı kısıtlam agetirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ezel cidden çok kötü şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 artık tam kötü olsun şu ezel. iyi gidiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 çok itildim şu diziden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Millet o taksici ne ayaktı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Wispy said: Millet o taksici ne ayaktı ?? dayıya sırf 3 4 dk versinler diye sanırsam bölüm başına öyle anlaştılar halada aydınlatmadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 iştee buu ezel patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 space e basınca durmuyor, tv den izlemek çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 CusTodeM said: EYŞAN RAHATLADI verdimi ? ya sordum ama cvplama :( geceizlicem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 LAN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ölmez, di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 spo harika bölümdü diğer bölümde harika olcak gibi.ama kamile yazık oldu be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 kamil kim kamil spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 sıkıldım bu bölümü izlerken. biraz ezel manyaklaşınca iyi oldu, o kadar. kamil'i de sevmiyordum zaten. ancak hastane sahneleri görmemeyi onun ölmesinden daha çok istiyorum. ölsün artık en iyisi. sonra dizinin bir bölümünün yarısı hastanede yok iyileşecek mi diye geçer, diğer yarısı da sevinçle ya da üzüntüyle geçer. keşke kafadan sıksalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Gangren said: ölmez, di mi? öldü bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 spo ikinizinde xmxna koyayım koy ali koy koy koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 silahları çekip çekip yerine koyuyolar ne biçim iş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 güzel bölümdü.ramiz gizemini korudu.taksi sahneside güzeldi :).ama kim niye öyle birşey yaptı sora ogrenicez tabi ezelin delirme de iyiydi.adam oynuyor kamilin ses tonu güzel ya adamın.nolcak bilemiyoruz serdar abim çok iyi ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 güzel bir bölümdü. vakit nasıl geçti anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 lan hiç izlemiyorum ama bi bakıyım dedim. ne lan bu önüne gelen küfür ediyor? böyle daha cok dikkat cekmeye calışıyorlar ama benim hiç dikkatimi cekmiyo yaniB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 taksi sahnesi hakkında şimdi silah sesi yankılı. Ses kaydı açık arazide alınmış. taksi içinde patlayan silah farklı bi ses cıkartır bence. biliyorum gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ihanet yaz 3999 yolla diyen mantığa sokayım, güzelim sahneleri bozuyor.Onun dışında gene güzel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bölüm kaçırmadım zannediyorum ama bu ramizin oğulları nereden çıktı, biriniz detaylıca anlatabilir mi? Nerede geçti ki o çocuklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar