Cystein Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ya hepiniz gerizekalısınız. spoiler denen bişey var. biz canlı izleyemiyoruz, biraz geriden geliyoruz diye sizin leş spoilerınızı görmek zorunda mıyız? sıçtınız keyfimin içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 şimdi hep beraber atiker sıralı otogaz sistemlerinden nefret ediyoruz eveeeet 1, 2, 3! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 alamancılar girmesin bu konuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ya.. ANANINDAMIATİKER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 HHAHAHAHAHAHAA CENGİZ 4 EZEL 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 eyşan zaaaa çekseydi efsane olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Absolut said: HHAHAHAHAHAHAA CENGİZ 4 EZEL 0 kalmadı bence daha cengiz filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Yok kesin sandalyede falan bi tip olarak duruyor orda cengizin haberi olmadan mal mal yaşıyordur senelerdir. Son sahnede nah çekip ölecek. Bu arada bebenin kıyafet chopper kıyafeti değil len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 oçlere bak lost sanki gölgenizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 THE FUCK!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 fenerdeki adam ömer taklidi yapan cengiz bence. o boy pos. şapka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Her doğum gününe bir hediye bırakma olayını da The Big C'den araklamışlar direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 oha hala ezel izleyenlermi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ben srlsrı komple atladım direk sona geldim zaten sağdan soldan duyuyordum "şu öldü bu gitti bitti" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 sonda kapıyı açan kimdi ya ezel o kadar cüce değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ya dayının sesini yeniden dinlemek lazım orada sanki. Baştaki adamın saçı Alininkiyle aynıydı ama Can'ı aliye teslim ettiyse alinin tanıması lazım diye düşünüyorum. Üff havada biten şeyleri sevmiyom ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 kim olacak abi ali işte. cengiz ezel fln öldü. bu arada ezel sen nasıl bir gerizekalısın ahahah hani cidden komik bitti be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ali olamaz. ali büyüttü zaten çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bu arada can çocukken siyah saçlı ama büyüyünce saçları sararmış yavrucağın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 dayının mektubu okuduktan sonra babasının kim olduğunu öğrenmiş uçar diyor soy adına sizce yaşasa bile o adamı görmeye gider mi? :D ali işte şaşırtmaca yapıyorlar güya. o büyüttüğü için babasını görmeye gittiğini söylüyor o babası artık. bir de cengiz oradan nasıl kurtulacak herif kafayı kırdı bildiğiniz. dediğim gibi bok gibi dizi ve finaldi senaristlerin ve yapımcıların ellerinden öpmek lazım bir dizinin anca böyle içine edilirdi nerden nereye geldi yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bu arada o fener şilede kavala parkındaki kavbala feneri eh artık şileye gitme zamanı olmuş lan kaç senedir gidemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 anaa bıdakka len ben bu yuzugu ıcınce kapadım televızyonu sora noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yüzük deli yüreğin yüzüğüymüş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ehueuhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bu arada adam uraşmış yapmış http://www.youtube.com/watch?v=xWlR7QpTIN4&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar